Kızlar konum bosanma

Ben bilmiyordum çünkü bilgim yoktu şimdi n'olacak peki
Boşanma davası yaşadığınız yerde olduysa adliyeye gidin gerekçeli kararı alın, eski eşiniz de aynı sekilde alsin, sonra 15 gün istinaf süresi var ya onu bekleyin ya da ikiniz de kararı aldığınızda istinaftan feragat dilekçesi verin, bir iki gün içinde eski soyadiniza geçersiniz

Çok tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin bilmiyordum ben pazartesi ilk isim.adliyeye gidicem bilgi almak için

Karar mı çıkmadı acaba 4 ay çok çünkü

E devlet vatandaş uyağa gir. Dosya sorgulama var sol kısımda oradan hukuk davası seç sonra boşanma davanızın üstüne tıkla hangi aile mahkemesindeyse işte. Dosyaya eklenen son 20 evrak kısmında gerekçeli karar var mı bak bakalım

Ben de yıldım bu meseleden. Benim durum daha da kötü. İkinci evliliğimi yaptım. Bazı yerlerde kızlık soyadım, bazı yerlerde ilk eşimin soyadı, bazı yerlerde şimdiki soyadım çıkıyor

Canım yapmaya calsiyim gunceleme ama olmuyor dava dosyasına baktım boşandigima dair bilgi neden çıkmıyor acaba medeni hali evli yazıyor anlamıyorum ya neden
Karar kesinleşmemis olabilir mi...dava görüldüğü gün boşanma olmuyor

Mümkün değil. Dava dosyalarına bak.Adına. Direkt çıkar falanca adliyesi aile mahk diye

Duruşması görülmüş bir dava kesinlikle
Siz yanlış bakıyorsunuz, kesinlikle çıkar

Uyap a girin, sağ ustte 3 çizgi var oradan sorgulama secin, açılan alt başlıklardan hukuk seçeceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…