- Konu Sahibi Kelebegimx
-
Yok hayir degistirmedim bugün nufus müdürlüğünü aradım oradaki memurun bize bildirmesi gerekiyordu dedikimlik değiştirdiniz mi?
Peki kesinleşmiş kararı aldınız mı adliyeden, veya size tebliğ edildi miYok hayir degistirmedim bugün nufus müdürlüğünü aradım oradaki memurun bize bildirmesi gerekiyordu dedi
Yok hayir edilmedi yani bana birşey gelmedi şuandaPeki kesinleşmiş kararı aldınız mı adliyeden, veya size tebliğ edildi mi
O zaman sizin karar kesinlesmemis ki daha, yani boşanma olmamis. Uyaptan takip etmeniz gerekiyordu, arayıp bilgilendirme yapmıyorlarYok hayir edilmedi yani bana birşey gelmedi şuanda
Ben bilmiyordum çünkü bilgim yoktu şimdi n'olacak pekiO zaman sizin karar kesinlesmemis ki daha, yani boşanma olmamis. Uyaptan takip etmeniz gerekiyordu, arayıp bilgilendirme yapmıyorlar
Boşanma davası yaşadığınız yerde olduysa adliyeye gidin gerekçeli kararı alın, eski eşiniz de aynı sekilde alsin, sonra 15 gün istinaf süresi var ya onu bekleyin ya da ikiniz de kararı aldığınızda istinaftan feragat dilekçesi verin, bir iki gün içinde eski soyadiniza geçersinizBen bilmiyordum çünkü bilgim yoktu şimdi n'olacak peki
Boşanma davası yaşadığınız yerde olduysa adliyeye gidin gerekçeli kararı alın, eski eşiniz de aynı sekilde alsin, sonra 15 gün istinaf süresi var ya onu bekleyin ya da ikiniz de kararı aldığınızda istinaftan feragat dilekçesi verin, bir iki gün içinde eski soyadiniza geçersiniz
Karar kesinleşmemis olabilir mi...dava görüldüğü gün boşanma olmuyorCanım yapmaya calsiyim gunceleme ama olmuyor dava dosyasına baktım boşandigima dair bilgi neden çıkmıyor acaba medeni hali evli yazıyor anlamıyorum ya neden
Karar kesinleşmemis olabilir mi...dava görüldüğü gün boşanma olmuyor
Canım e devletten baksana 2 dk alacakNe zaman oluyor peki canım
Baktım kuzum hiç birşey görünmüyor boşanmaya dair hiç bir dava dosyası bulunamamaktadır yazıyorCanım e devletten baksana 2 dk alacak
Mahkeme olmadı mı? Duruşma?B
Baktım kuzum hiç birşey görünmüyor boşanmaya dair hiç bir dava dosyası bulunamamaktadır yazıyor
Yukarıdaki üyenin tarif ettiği gibi baktınız mı, yanlış bakıyor olabilir mısınız? hukuk davası olarak bakacaksınızB
Baktım kuzum hiç birşey görünmüyor boşanmaya dair hiç bir dava dosyası bulunamamaktadır yazıyor
Mahkeme oldu hatta anlaşmalı olarak boşandık nafaka dair herşey bağlandı anlamıyorum neden çıkmıyor e devletten bosanacagimiz gün anlamalı olarak yazıyordu bosaninca bidaha e devletten birşey gosterilmediMahkeme olmadı mı? Duruşma?
Siz yanlış bakıyorsunuz, kesinlikle çıkarMahkeme oldu hatta anlaşmalı olarak boşandık nafaka dair herşey bağlandı anlamıyorum neden çıkmıyor e devletten bosanacagimiz gün anlamalı olarak yazıyordu bosaninca bidaha e devletten birşey gosterilmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?