Kızlar konuşmak istiyor eşim barışmak istiyor ben ıstemıyorum

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
Kızlar sevgili arkadaşlar derttaşlar . Eşim konuşuyor benle . Dün dondurma almış bir seviyorum dıye but almış .dün akşam yapayım mı sana dedı hayır dedım çay yaptı getoreyımmı dedı hayır dedım çünkü içim sogumadı soğumaz . Uyucaz ayrı yattım ben zorla yanına getırdı kalın battanıyeyı bana verdı incesı kendı aldı . Iyıce ört dıyor üstünü üşüme bende benı Okadar düşünsen oyle laflar. Etmezdın dedım . Elini kesmıştı dün ama çay yaptı daha dogrusu benden istedı yapmadım yorgunum kendın yap dedım salata istedı yapmadım Onuda . Bebegı uyuttu dün bende kavga ettık dıye uyuttun başka Zaman olsa yapmazsın dedım . Cok sinirliyim çünkü . Affetmek ıstemıyorum

Nasıl olsa affedeceksin
Çok fazla zıtlaşmadan aranızdaki sorunları çözüme kavuşturmayı deneyin konuşarak.
İlk adım madem ondan gelmiş güzelce anlat meramını.
Küstüm oynamıyorum,yemiyorum,içmiyorum diyerek anca bir yere kadar başarılı olursunuz sonra umurunda bile olmazsınız.

Nasıl olsa affedeceksin
Çok fazla zıtlaşmadan aranızdaki sorunları çözüme kavuşturmayı deneyin konuşarak.
İlk adım madem ondan gelmiş güzelce anlat meramını.
Küstüm oynamıyorum,yemiyorum,içmiyorum diyerek anca bir yere kadar başarılı olursunuz sonra umurunda bile olmazsınız.
Yani muhahakak affedıcem . Ama içimden gelmiyor .

Kızlar sevgili arkadaşlar derttaşlar . Eşim konuşuyor benle . Dün dondurma almış bir seviyorum dıye but almış .dün akşam yapayım mı sana dedı hayır dedım çay yaptı getoreyımmı dedı hayır dedım çünkü içim sogumadı soğumaz . Uyucaz ayrı yattım ben zorla yanına getırdı kalın battanıyeyı bana verdı incesı kendı aldı . Iyıce ört dıyor üstünü üşüme bende benı Okadar düşünsen oyle laflar. Etmezdın dedım . Elini kesmıştı dün ama çay yaptı daha dogrusu benden istedı yapmadım yorgunum kendın yap dedım salata istedı yapmadım Onuda . Bebegı uyuttu dün bende kavga ettık dıye uyuttun başka Zaman olsa yapmazsın dedım . Cok sinirliyim çünkü . Affetmek ıstemıyorum

Sen yorulmadın mı gerçekten böyle davranmaktan?
İki gündür habire konu açıyorsun, milyon tane tavsiye geliyor hiç birini dinlemiyorsun. Niye konu açıyorsun o zaman?

Gerçekten gençliğine yazık.
Küslük uzatarak daha çok yıpranırsın bence.
En güzel zamanlarında gülüp eğlenmek yerine kendinin de eşinin de huzurunu kaçırıyorsun.
Gerçekten olmuyorsa,bu adamla yapamayacaksan boşan.
Ama böyle hayatı zehir etme birbirinize.

Eşiniz kafanı ezerim, öldürürüm diye abuk sabuk konuşan manyağın teki olmasına rağmen, siz hala kocaya itaatten söz eden kişisiniz değil mi? Böyle bir adamı affedeceksiniz, sonra itaat etmeye devam edecesiniz orası belli. Peki biz sizin için ne yapabiliriz, durumunuza üzülmekten başka? Yani bu adamla evli kaldığınız zamana da size de yazık. Ama belli ki durum değişmeyecek, siz böyle devam edeceksiniz. O zaman geçmiş olsun, ne diyelim?

Son düzenleme:
Yani zaten barışacaksın hiç değilse çabaladında barıştım dersin.
Eğer böyle yaparsan çok sürmez bi daha kavga edersiniz.

Bende napcamı bılmıyorum . Evet hakaret etti bende ettim karşılığını fazlasıyla buldu cok fazlasını duydu benden . Bısey demenızı beklemıyorum . Fikir almak ıstedım sadece olumlu olumsuz farketmez

Dünden bu yana açtığın kaçıncı konu. Keşke oralardan güncelleme yapsan yeni okuyanlar anlamıyor. Sürekli küsmekle çözüme kavuşmaz. Tamam adam iflah olmaz bir bencil ve saygısız ama şimdi senin üstüne düşüyorken otur ve konuş. Bu şekilde devam ederse evliliğiniz çok uzun sürmeyeceğini anlasın. Seni çantada keklik sanmasın. Her ne kadar öyle olsan da..

E madem muhakkak affedicen niye tavsiye istiyorsun? Git affet. Yemicem icmicem oh olsun hizmet de etmicem diyerek sorunlarinizi cozemezsiniz ki. Dunden beri bu kacinci konu,soylenenleri sanki uyguluyormus gibi bir de tavsiye istiyorsun vallaha elifi gectin ha

Back
X