kızlar konuşmaya akla ihtiyacım var!!

aynen öyle tatlım.hep söyler bilg net takıntım var diye evden dışarı da çıkmaz görüştüğü pek arkadaşı da yok.başka ne yapayım ki der.oyun oynar bilmem ne!ne yapayım der.şimdi çok olumsuz konuşup sinir olmak ve patlamak istemiyorum .karşımda oturuyor.

Eşinle aynı karakterde bir insan benim sevgilimdi. 1,5 yıl nasıl çektim onu, bir ben bir de ALLAH bilir.
Öyle günler, anlar geldiki kendi kendime boğazımı sıkıp ağlıyordum. Yakalarımı ,üstümü başımı yırtıyordum sinirimden. Hatta bir kere saçımı yoldum.
Normalde de sakinimdir ama beni sinir hastası yaptı.
Herşeyi kendi kılıfına uyduruyordu ya...
Mesela, yapıyordu bir şey. Kızıyorum niye diye?
Aşırı mantıklı bir açıklama yapıyordu.
Sonra aynısını ben yapınca , kendi kendine çürütüyordu daha önce kendi yaptığındaki açıklamasını.
Böylesine ruh hastasıydı yani.
Karşında sağlıklı bir ruh yok. Önceki konularını ve bunu baştan sona okudum.
Siz bir kere,bir elmanın 2 yarısı değilsiniz. Birbirinizle fikirleriniz son deerece bağımsız.
Bizde öyleydik. Ama yine de hep onu çok sevdim.
Ama o sevgimden ziyade hareketlerime takıldı hep. Soğukmuşum vs.
Yani demek istediğim şu; evliliğiniz çok uzun sürmeyecek. Üzülme, kızma bana da. Ama gerçek bu !
Bu yıl bitti hadi, seneye de sabrettin, hadi ondan snraki sene de.
Gençliğin gidiyor bir yandan birde...
Bir ömür geçer mi bu eşle canım ?
Onun istediği gibi biri olmaya kalkışırsan, sen , "sen" olmayacaksın. Ruhsuzlaşacaksın, duygusuzlaşacaksın.
Yok olacaksın. Hiçbir şeye hevesin, sevincin kalmayacak.
Her şeyi bile bile bu adamla evlenerek bir hata yappmışsın. En başından uyuşmadığınızı bilerek

Bir de ne burcuydu bu adam ?

evet tatlım pek de uyumlu bir çift olduğumuz söylenemez.boğa burcu o ben de aslan. ama inan şu an aslandan çok kedi gibiyim:) daha önceki ilişkilerimde eski sevgililerime karşı inan buna davrandığımın yarısı kadar ilgili davranmıyordum.canımı mı sıktı aramaz sormazdım hatta biterdi dönüp arkama bakmazdım.ama bunda durum farklıçok değişik bir adam çoğu zaman başka adamlara bakıp bri sonuca varamıyor,kategoriye sokamıyorsun.

Ben , benimkini ruh hastası kategorisine soktum canım :)))
Güvenmiyorsan, güvenmiyorsundur. Bana güvenmiyorsan bitsin diyormuş ya. Sevgi sebepsiz duyulur ama güven hak edilir . Seni seviyorum ama sana güvenmiyorum tamam sana güvenmiyorsam bitmesini istiyorsan, kabul ediyorum tamam bitsin. Herkes yoluna . şeklinde rest çekmelisin. Güvenemiyorsan güvenemiyorsundur ya... Zorlamak yanlış kendini inan bana

tatlım işte o resti yemiyor adam tamam sen bilirsin diyor ben böyleyim. du bakalım bir sonuca varacağım ama hayırlısı.
şu an o da karşımda pc başında.yanıma doğru gelince kapatıyorum hemen azcık merak etsin diye,he öyle kıskanan biri değildir,ben çantada kekliğim ya,güveni tam yani bana...keşke bu kadar güveni vermeseydim diyorum ama ben neysem oyum işte

canım içini karartmak istemem ama bu adamın seni aldatmasından yada aldatmamasından daha önemli olanı her tartışmada konuyu boşanmaya getirip seni kaybetmeyi bu kadar kolay göze alması bence,bu nasıl bir zihniyetdir,böyle bir adama nasıl güveneceksin önce bunu düşün derim.benim eşimde böyleydi nişanlıyken her tartışmada yüzük atıyorum derdi evlendik 40cı gün boşanalım demeye başladı,2 aylık evliydim eski sevgilisinin msjını yakaladım telinde,kabahatini örtmek için sürekli oda huzur istiyorum derdi,sanki huzursuzluğu o yaratmıyormuş gibi.adam baktı ben milletden utanıp daha yeni evli bak boşandı demesinler diye boşanma kozunu yiyip siniyorum bunu her fırsatda kullanmaya başladı hamileyken lohusayken hep devam etdi bu durum,şimdi ne oldu dersen 7 ay önce evi terketdi telini değiştirdi 5 aydır haber almıyoruz 2 yaşında kızım var onu bile arayıp sormuyor.lafın kıssası bir adamda aile bilinci yoksa ve karsından çok kolay vazgeçebiliyorsa bırak şimdiden vaz geçsin,eninde sonunda vaz geçiyor zaten hiç değilse hayatından çok zaman kaybetmemiş olursun.hemen boşan demiyorum ama otur konuş baktın sana mantıklı açıklama yapmak seni ikna etmek yerine işi boşanmaya getiriyorsa, bu adam bu evliliği %50 kafasında bitirmiş demektir git aç boşanma davanı de erkeklerin çoğunluğu boşanmayı,düzenlerinin değişmesini kadınlar kadar kolay göze alamıyorlar ve dönüp eşlerinden özür diliyorlar(benim kocam istisna tabiki)durum böyle gelişirse kozlar senin eline geçer zaten.aksi durumda ise hiç üzülme adamın kafası evliliğini yürütmekten çok boşanmaya yatıyorsa sen ağzınla kuşda tutsan yaranamazsın.

Kuzukafa haklı birşeylerden çekincesi olmasa neden bakmnanı istemesin

bu arkadaşımızın söyledikleri çok dogru bende aldatıldım ama 2 çocugum için ilk ve son şansı verdim ama çocuklarım olmasyadı bu genç yaşaımı ona asla feda etmezdim içimde vicdan azabı olmasın diye verdim bu 2. şansı bunlar bizi hak etmiyorsa bizde onları çekerek hayatımıza yazık atmeyelim senin bebegin yokmuş bu aşamada sakında yapma ama seni gözden çıkaran adamıda yola getirmeye çalışma dediği gibi agzınla kuş tutsan görmeyecektir ama inşallah hatasını bir an önce anlar ve bitirir inşallah herşey gönlünce olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…