• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar korkmaya başladım, kuruntu mu yapıyorum, yardım lütfen

kataraktpenguen17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2025
71
47
3
27
Selam kızlar
İyice kuruntu yapmaya başladım ve yorumlarınızı bekliyorum 🙏
15 eylülde regl oldum, ortalama 30 günde bir oluyorum, 15 ekim regl günümdü normalde ama olmadım, 5. Günümdeyim kısacası bugün
29 Eylül'de yaşadığım şüpheli. bir durumdan ötürü Ella kullanmıştım, kullandıktan 2 gün sonra da covid oldum, 1 hafta hastaysım bildiğiniz
15 Ekim'de yani olaydan günler sonra 2 tane idrar testi verdim negatif çıktı çok net bir biçimde, korktum 18 ekimde yani ilişkiden 3 hafta sonra da kan testi verdim o da net negatif çıktı
Bu tabloda gecikme sebebim yinede beni korkutuyor, ne düşünürsünüz, bir daha test yapmama gerek var mı korkuyorum da açıkçası gebelik istemiyorum çünkü

Hastayken antibiyotik kullandıktan veya şuan mevsimsel geçiş dönemindeyiz gecikmeler olabilir eğer hamile olsaydın testlerden birinde en kötü kan testinde çıkardı pozitif.

Selam kızlar
İyice kuruntu yapmaya başladım ve yorumlarınızı bekliyorum 🙏
15 eylülde regl oldum, ortalama 30 günde bir oluyorum, 15 ekim regl günümdü normalde ama olmadım, 5. Günümdeyim kısacası bugün
29 Eylül'de yaşadığım şüpheli. bir durumdan ötürü Ella kullanmıştım, kullandıktan 2 gün sonra da covid oldum, 1 hafta hastaysım bildiğiniz
15 Ekim'de yani olaydan günler sonra 2 tane idrar testi verdim negatif çıktı çok net bir biçimde, korktum 18 ekimde yani ilişkiden 3 hafta sonra da kan testi verdim o da net negatif çıktı
Bu tabloda gecikme sebebim yinede beni korkutuyor, ne düşünürsünüz, bir daha test yapmama gerek var mı korkuyorum da açıkçası gebelik istemiyorum çünkü
Yok gebe değilsiniz kesin.

Back
X