- 19 Mayıs 2020
- 47.317
- 212.569
- 548
- Konu Sahibi Nevisahsinamunhasirr
-
Aşko bir erkeğin sosyal medya ile ilgili samimi düşüncelerini öğrendiğimde fikir yapım değişti, şuraya salıyorum.Trendyol yemek reklamlarındaki tavuk butlarını görünce şey olcak değil herhaldebelki instagram da twitter da bir şeye denk gelmiştir
Delil karartmaya aklının yetmemesine mi hayıflandınız, lütfen öyle olsunBence asıl problem, iç çamaşırını hiçbi şekilde, suyla bile olsa yıkayıp temizlemeden öylece makineye atması
Hiçbir şeye hayıflanmadım ne anlatıyorsunuz?Delil karartmaya aklının yetmemesine mi hayıflandınız, lütfen öyle olsun
Yıkanması için makineye atarken önden yıkamaması mesele olmasa gerek
Bence kendisine sorun ben olsam soğurdum ya ergen değil sonuçta evli barklı adam ne alakaHanımlar eşimle 2 gündür aramız limoni. Sebebi ise bana telde sesini yükseltmesi genel olarak büyük tepkiler veriyor ve ben bu duruma kızıyorum. Bu yüzden de 2 gündür pek konuşmuyorum hatasını anlasın diye. Neyse..
Dün akşam çay TV falan eşim bi koltukta ben bir koltukta oturuyoruz eşim telefonda takılıyor ve görmüyorum telefonunu öyle bir konumda. Bi ara canım sıkıldı salonun balkonuna çıktım arkam salona dönük ama kapının yansımasından da eşimi az çok görebiliyorum. Bi yarım saat oturdum temiz hava aldım. Eşim salonda uzanırken birden hop diye fırladı gitti dönüp bakmadım ama nereye gittiğini de anlamadım yatak odası mı wc mi 15 20 dk geçti hâlâ yok ortada kendimce herhalde uyumaya gitti dedim. Sonra bir baktım wcden çıktı gardıroba gitti ben hala balkondayım seslerden anlıyorum bunu. Neyse tekrar geldi salona oturdu bende içeri girdim bi baktım baksırını değiştirmiş tuhaf geldi. Bir zaman sonra bende wcye gittim ve baksırını makinaya attığını gördüm normalde kirlileri kirli sepetine atarız. Sepete atmak için aldığımda boşalma izleri gördüm yeni olmuştu. Hiç anlam veremedim. Kendine de sormadım bu normal mi sizce? Akşam soracağım ama nasıl soracağım bilemedim. Telde ne görmüş de böyle bişey olmuş olabilir aklım almıyor..
İzlediğim videoyu hiç böyle düşünmemiştim o zaman bu erkeklerin hepsi sapıkAşko bir erkeğin sosyal medya ile ilgili samimi düşüncelerini öğrendiğimde fikir yapım değişti, şuraya salıyorum.
Bknz.
Sakin mi olsaniz?Hiçbir şeye hayıflanmadım ne anlatıyorsunuz?Yıkanması için makineye atılıyor bile olsa insan bi su tutar yani, mesele olan bi durum yok, bu benim fikrim sizi neden rahatsız etti? kendi yorumunuzu mu yapsanız??
Bende soğudum aslında iğrendim sanırım. Akşam soracağım. Hepimiz için anormal bir şey dimi ben abartmıyorum.Bence kendisine sorun ben olsam soğurdum ya ergen değil sonuçta evli barklı adam ne alaka
Yani direkt sapik diye yaftalamak bence doğru değil. Rahatsız edici evet ama sapik vs ağır ithamlar.Bende soğudum aslında iğrendim sanırım. Akşam soracağım. Hepimiz için anormal bir şey dimi ben abartmıyorum.
Tabi ki anormal açıkcası eşim böyle bişey yapsa ben bunu normal karşılamam ha aranız bozuk olduğu için belki ceza indirimi olabilir tabiBende soğudum aslında iğrendim sanırım. Akşam soracağım. Hepimiz için anormal bir şey dimi ben abartmıyorum.
Yukarıda erkeklerin düşünceleri diye bir video atıldı öyle düşünen erkekler sapık o zaman dedim. Olabilir teşekkürlerYani direkt sapik diye yaftalamak bence doğru değil. Rahatsız edici evet ama sapik vs ağır ithamlar.
Bi görüntü, video falan önüne geldi de banyoda işler karıştırdı galiba
Bunu sorup utandirmak da ters tepkiye neden olabilir, bilemedim.Yukarıda erkeklerin düşünceleri diye bir video atıldı öyle düşünen erkekler sapık o zaman dedim. Olabilir teşekkürler
2 gün bozuktu aramız. Bi kusura bakma dese de düzelirdik öyle büyük bi kırgınlık yok. O yüzden indirime tâbi olmaz malesefTabi ki anormal açıkcası eşim böyle bişey yapsa ben bunu normal karşılamam ha aranız bozuk olduğu için belki ceza indirimi olabilir tabi
Utanacağı şeyi yapmasaymış canımBunu sorup utandirmak da ters tepkiye neden olabilir, bilemedim.
Tamam gülüp dalga geçmeyinsosyal medyada da gördüğü şeyden hemen nasıl etkilensin
Haklısın canım çokta seni etkilemiyim diye yapıcı olmaya çalıştım2 gün bozuktu aramız. Bi kusura bakma dese de düzelirdik öyle büyük bi kırgınlık yok. O yüzden indirime tâbi olmaz malesef
Evet sosyal medya konusunda haklısınız. TeşekkürlerYok yok dalga geçmek değil. Ay, ama internet resmen çöplük. İlla +18 yadaklı sitelere girmesine gerek yok.
Ben geçen gün tiktok hesabı açtım, merak ettim herkes konuşuyor diye. Orda instagram da olduğu gibi rastgele paylaşımlar çıkıyor ve yüzde 90ı iğrenç. Açtığım gibi kapadım uygulamayı.
TeşekkürlerHaklısın canım çokta seni etkilemiyim diye yapıcı olmaya çalıştımburnundan getir bunu ama ne demek kendi kendine orgazm olmak
Ayyy sığırlara bakAşko bir erkeğin sosyal medya ile ilgili samimi düşüncelerini öğrendiğimde fikir yapım değişti, şuraya salıyorum.
Bknz.
Anlamayacak ne var ki? Araniz zaten bozukmus, bagirma tersleme huyundan şikayetçisin, şimdi yuzune vurulunca utanacak ve aranız iyice bozulacak. Sormak ve anlamak istiyosan sakin olup en uygun sekilde yaklasmalisin.Utanacağı şeyi yapmasaymış canımters tepki derken?
Herif cinsini tanıyor.Ayyy sığırlara bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?