Kızlar koşun düşüncelerinize ihtiyacım var..

Trendyol yemek reklamlarındaki tavuk butlarını görünce şey olcak değil herhalde belki instagram da twitter da bir şeye denk gelmiştir
Aşko bir erkeğin sosyal medya ile ilgili samimi düşüncelerini öğrendiğimde fikir yapım değişti, şuraya salıyorum.
Bknz.

Bence asıl problem, iç çamaşırını hiçbi şekilde, suyla bile olsa yıkayıp temizlemeden öylece makineye atması
Delil karartmaya aklının yetmemesine mi hayıflandınız, lütfen öyle olsun
Yıkanması için makineye atarken önden yıkamaması mesele olmasa gerek
Yani sepete atıp birkaç gün sonra yıkayacaksa -çok pis bi şey- bi çitilenebilir ama direkt makineye atılıyorsa gerek yok sanki

Son düzenleme:
Delil karartmaya aklının yetmemesine mi hayıflandınız, lütfen öyle olsun
Yıkanması için makineye atarken önden yıkamaması mesele olmasa gerek
Hiçbir şeye hayıflanmadım ne anlatıyorsunuz? Yıkanması için makineye atılıyor bile olsa insan bi su tutar yani, mesele olan bi durum yok, bu benim fikrim sizi neden rahatsız etti? kendi yorumunuzu mu yapsanız??

Bence kendisine sorun ben olsam soğurdum ya ergen değil sonuçta evli barklı adam ne alaka

Tamam gülüp dalga geçmeyin sosyal medyada da gördüğü şeyden hemen nasıl etkilensin

Yok yok dalga geçmek değil. Ay, ama internet resmen çöplük. İlla +18 yasaklı sitelere girmesine gerek yok.

Ben geçen gün tiktok hesabı açtım, merak ettim herkes konuşuyor diye. Orda instagram da olduğu gibi rastgele paylaşımlar çıkıyor ve yüzde 90ı iğrenç. Açtığım gibi kapadım uygulamayı.

Son düzenleme:
2 gün bozuktu aramız. Bi kusura bakma dese de düzelirdik öyle büyük bi kırgınlık yok. O yüzden indirime tâbi olmaz malesef
Haklısın canım çokta seni etkilemiyim diye yapıcı olmaya çalıştım burnundan getir bunu ama ne demek kendi kendine orgazm olmak

Evet sosyal medya konusunda haklısınız. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…