• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar koşun fikirlerinize ihtiyacım var

bencede kimi arkadaşlarımın sevgilileri hiç kavga etmez lafı söyler kapa konuyu der tıkanır kalır kız o daha mı ii yani at içine at içine tepkisiz bi adam bazen kavgalar gerçek duyguları dışa vuruyo ve iki insan karşı tarafın hoşlanmadığı huylarından arınmaya çalışıo bazen haksızmıyım kızlar

o içine attıkları elbet bir gün hiç ummadığı bir şekilde belki de geri donusumu olmayacak bir sekilde cıkar.sevıyelı bır sekılde ıcındekını soyleyıp unutmak cok daha guzel canım haklısın.gercek sevgılerde tartısmalar bıle guzel bazen cunku gercek.sevıyorsun bunu soyleyerek operek yada sarılarak gosterıyorsun.kızıyorsun ve tartısıyosun:) bılmıyorum demek ıstedıgımı anlatabıldım mı:))

hani derler ya tadı tuzudur bence tartışmalar ilişkinin.. olmazsa vardır gariplik tıpatıp aynı olamaz kimse düşünceler duygular önemli olan birbirinizi en az seviyede kırmak bence.. ve tartışmalardan bile anlam çıkarıp tekrarından kaçınmak ortak yol bulabilmek
Aynen yorumladığın gibi canım - ilişkiye tat tuz renk verir çatışmalar. kaydirigubbakcemile (Kavgalar değil) :mymeka: opuyorumnanaktan

bencede kimi arkadaşlarımın sevgilileri hiç kavga etmez lafı söyler kapa konuyu der tıkanır kalır kız o daha mı ii yani at içine at içine tepkisiz bi adam bazen kavgalar gerçek duyguları dışa vuruyo ve iki insan karşı tarafın hoşlanmadığı huylarından arınmaya çalışıo bazen haksızmıyım kızlar

Çok haklısın tatlım - dilin sürçtü sanırım - çatışma olmazsa diyecektin değil mi? yerimseniben opuyorumnanaktan

o içine attıkları elbet bir gün hiç ummadığı bir şekilde belki de geri donusumu olmayacak bir sekilde cıkar.sevıyelı bır sekılde ıcındekını soyleyıp unutmak cok daha guzel canım haklısın.gercek sevgılerde tartısmalar bıle guzel bazen cunku gercek.sevıyorsun bunu soyleyerek operek yada sarılarak gosterıyorsun.kızıyorsun ve tartısıyosun:) bılmıyorum demek ıstedıgımı anlatabıldım mı:))

süpersin xzgicim bencede benim anlatmaya çalıştığımda o yani kavga demek illa küfürler edip saygısızlık yapmak değil ki biz kavga ederiz ama hiç kötü laf söylemeden saygı çerçevesi içinde bu yüzden diorum işde düzgün ilişkim die ama bazıları beni anlamıyo yada anlamak istemio:çok üzgünüm:

kızlar benim size sorum şu çok merak ediorum benim çok düzgün bi ilişkim var ve birbirimizi çok sevioruz ama o kadar çok kavga edioruz ki tamm ilk başlardan beri kavga ederiz hep ama dayanamayıp tekrar özür dilioruz duramıoruz birbirimiz olmadan ama şöyle bi durum öyle bi olduk ki bu aralar kavga edioruz ve 5-6 gün konuşmuoruz küsüoruz yani sonra yine barışıoruz tabi hatasını anlayıp özür dilio hatta her defasında o dönüo ama benimde dilediğim zamanlar var tabiki ben şimdi bu durumdan çok mutsuzum merak ediorum sizin de erkek arkadaşınızla böyle sorunlarınız oluyo mu yani günlerce konuşmadığınız oluyo mu yoksa biz farketmeden eskidik mi lütfen cevplarınızı bekliorum:gitme:

kavgaların sebepleri de küsüp 5-6 gün konuşmamak gibi çocukça mı?sempatiksalakcinni

hiç öyle günlerce konuşmadığım olmadı...
:delphin:

anlaşmazlıklar olması normal de küsüp konuşmayıp 5-6 gün sonra aramak pek sağlam bir düzen değil
akannehir

kavgaların sebepleri de küsüp 5-6 gün konuşmamak gibi çocukça mı?sempatiksalakcinni

hiç öyle günlerce konuşmadığım olmadı...
:delphin:

anlaşmazlıklar olması normal de küsüp konuşmayıp 5-6 gün sonra aramak pek sağlam bir düzen değil
akannehir

sana göre kavaga edip konuşmamak çocukcaysa eğer yorum bile yapmam çünkü milyonlarca kadınının yaptığı şey ve sana ters geliosa kendinde ara sorunu bence:kızgın:

karakter meselesi bu.. bazı insanlar vardır siniri hemen geçmez.. ve günlerce uzatabilir.. bazıları vardır kanlı bıçaklı olsa da bi saat sonra öfkesi diner unutur.. kin tutmaz.. ben sevgilimin en çok bu huyunu seviyorum.. hiç kini yoktur.. sevmez küslüğü.. en büyük kavgamızda bile bi gün konuşmadık.. onda da ayrıldık bitti demiştik.. dayanamadı bi gün sonra görüştük.. dün gece de birbirimizi yedik resmen.. sabah geldi öperek uyandırdı.. hadi barışalım dedi.. hiç uzatmaz.. hep adım atan odur.. ben de atıyorum tabi ama ben biraz daha uzatıyorum.. o da benim gibi inat olsaydı biz de günlerce küs kalırdık.. ben de biraz kinciyimdir.. eğer siz ikiniz de biraz kinciyseniz o zaman çok normal.. karakterleriniz zıt değil tam tersi çok benziyor birbirine.. ikiniz de inat ediyor uzatıyor karsıdan bekliyorsunuz.. bi sen alttan alacaksın adım atacaksın bi o.. böyle böyle düzelir canını sıkma..en büyük sorununuz bu olsun..

sana göre kavaga edip konuşmamak çocukcaysa eğer yorum bile yapmam çünkü milyonlarca kadınının yaptığı şey ve sana ters geliosa kendinde ara sorunu bence:kızgın:

her kadının aynı özellikleri olması gerektiğini düşünüyorsun

bunu çocuklar düşünürkaydirigubbakcemile3 3-5 yaş özellikleşakkıdı

her kadının aynı özellikleri olması gerektiğini düşünüyorsun

bunu çocuklar düşünürkaydirigubbakcemile3 3-5 yaş özellikleşakkıdı

güzelim güldürüosun beni bilio musun hahaha asıl bunu düşündüğümü zanneden ve büyük ablalarını anlamayan çocukca düşünen sensin canım be bana aklı başında fikirler lazım yavrucum kadınlığı senden öğrenmicemlülülülülülü

karakter meselesi bu.. bazı insanlar vardır siniri hemen geçmez.. ve günlerce uzatabilir.. bazıları vardır kanlı bıçaklı olsa da bi saat sonra öfkesi diner unutur.. kin tutmaz.. ben sevgilimin en çok bu huyunu seviyorum.. hiç kini yoktur.. sevmez küslüğü.. en büyük kavgamızda bile bi gün konuşmadık.. onda da ayrıldık bitti demiştik.. dayanamadı bi gün sonra görüştük.. dün gece de birbirimizi yedik resmen.. sabah geldi öperek uyandırdı.. hadi barışalım dedi.. hiç uzatmaz.. hep adım atan odur.. ben de atıyorum tabi ama ben biraz daha uzatıyorum.. o da benim gibi inat olsaydı biz de günlerce küs kalırdık.. ben de biraz kinciyimdir.. eğer siz ikiniz de biraz kinciyseniz o zaman çok normal.. karakterleriniz zıt değil tam tersi çok benziyor birbirine.. ikiniz de inat ediyor uzatıyor karsıdan bekliyorsunuz.. bi sen alttan alacaksın adım atacaksın bi o.. böyle böyle düzelir canını sıkma..en büyük sorununuz bu olsun..

çok haklısın canım bizde bazen bu durumdayız zaten son zamanlarda bu yüzden üzüldüm ve fikir danıştım zaten ama beni çok ii anladın sen yani yoksa yani bizde aynıyız ki şuan zaten tatlışkomla eskisi gibiyiz tekrar:D

Valla en uzun ilişkiler aslında bu kavgalarla oluyor,hele sevgi varsa.Sonuçta fikir ayrılıkları iletişim sorunu olabilir ve tartışmaya neden budur.Bizde öyleyiz ilişkinin başından beri hep tartışmalı.Ama bu sevgimizi ilk tanıştığımızdaki gibi sıcak tutuyor.Çünkü her kavgada bir korku oluşuyor ve daha sıkı bağ gelişiyor.Bana göre hiç kavga etmeyen küçük ayrılıklar yaşamayan çifler arkadaş gibi oluyorlar.Kendi fikrimdir bu.Bizde önceden bir gün duramazken şimdi küs kalabiliyoruz bu ilişkinin geliştirdiği yeni taktik bence hatasını anlasın inadı sadece.Ama bir karşı karşıya geldikmi sanki dünya duruyor bizim için.Bir kere sevmese,sevmesen inan çekmezsin çekmez bütün bunları.Sevgi tamdır uyum problemi vardır sadece.Buna inanırım.Evet kavga bile tatlı oluyor ortam ısınıyor o öfke kızgınlık diri tutuyor tabi abartılmadığı sürece. Bi kavgamı etsem :D:Dkaydirigubbakcemile3

karakter meselesi bu.. bazı insanlar vardır siniri hemen geçmez.. ve günlerce uzatabilir.. bazıları vardır kanlı bıçaklı olsa da bi saat sonra öfkesi diner unutur.. kin tutmaz.. ben sevgilimin en çok bu huyunu seviyorum.. hiç kini yoktur.. sevmez küslüğü.. en büyük kavgamızda bile bi gün konuşmadık.. onda da ayrıldık bitti demiştik.. dayanamadı bi gün sonra görüştük.. dün gece de birbirimizi yedik resmen.. sabah geldi öperek uyandırdı.. hadi barışalım dedi.. hiç uzatmaz.. hep adım atan odur.. ben de atıyorum tabi ama ben biraz daha uzatıyorum.. o da benim gibi inat olsaydı biz de günlerce küs kalırdık.. ben de biraz kinciyimdir.. eğer siz ikiniz de biraz kinciyseniz o zaman çok normal.. karakterleriniz zıt değil tam tersi çok benziyor birbirine.. ikiniz de inat ediyor uzatıyor karsıdan bekliyorsunuz.. bi sen alttan alacaksın adım atacaksın bi o.. böyle böyle düzelir canını sıkma..en büyük sorununuz bu olsun.. [/QUOTEvet işte tek neden bu kişilik meselesi,öfkenin geçişine bağlı birşey çok güzel yorumlamışsın tebrikler

Valla en uzun ilişkiler aslında bu kavgalarla oluyor,hele sevgi varsa.Sonuçta fikir ayrılıkları iletişim sorunu olabilir ve tartışmaya neden budur.Bizde öyleyiz ilişkinin başından beri hep tartışmalı.Ama bu sevgimizi ilk tanıştığımızdaki gibi sıcak tutuyor.Çünkü her kavgada bir korku oluşuyor ve daha sıkı bağ gelişiyor.Bana göre hiç kavga etmeyen küçük ayrılıklar yaşamayan çifler arkadaş gibi oluyorlar.Kendi fikrimdir bu.Bizde önceden bir gün duramazken şimdi küs kalabiliyoruz bu ilişkinin geliştirdiği yeni taktik bence hatasını anlasın inadı sadece.Ama bir karşı karşıya geldikmi sanki dünya duruyor bizim için.Bir kere sevmese,sevmesen inan çekmezsin çekmez bütün bunları.Sevgi tamdır uyum problemi vardır sadece.Buna inanırım.Evet kavga bile tatlı oluyor ortam ısınıyor o öfke kızgınlık diri tutuyor tabi abartılmadığı sürece. Bi kavgamı etsem :D:Dkaydirigubbakcemile3

evet benim anlatmaya çalıştığımda oydu yani işte bizde öyleyiz kavga edip küsmek demek artık sevmiosuın mmu demek çok saçma yani ki ben çokkk seviorum onu ölürüm yani onun için o da öyle hiç şüphem yok :asigim:

Kavga ediyoruz bizde ama günlerce ayrı duramayız en fazla üç gün konuşmadık şu ana kadar.

kızlar benim size sorum şu çok merak ediorum benim çok düzgün bi ilişkim var ve birbirimizi çok sevioruz ama o kadar çok kavga edioruz ki tamm ilk başlardan beri kavga ederiz hep ama dayanamayıp tekrar özür dilioruz duramıoruz birbirimiz olmadan ama şöyle bi durum öyle bi olduk ki bu aralar kavga edioruz ve 5-6 gün konuşmuoruz küsüoruz yani sonra yine barışıoruz tabi hatasını anlayıp özür dilio hatta her defasında o dönüo ama benimde dilediğim zamanlar var tabiki ben şimdi bu durumdan çok mutsuzum merak ediorum sizin de erkek arkadaşınızla böyle sorunlarınız oluyo mu yani günlerce konuşmadığınız oluyo mu yoksa biz farketmeden eskidik mi lütfen cevplarınızı bekliorum:gitme:

bana sanki abartıyomuşsunuz gibi geldi bazı durumlar alışkanlık olabilir yani sizde kavga edip barışmayı alışkanlık haline getirmiş olabilir ve herşeyde bi sorun ararsınız acaba ölemii..
bizde tartışıyoruz ama çok sık değill...

benim de 1 yıllık bir ilişkim vardı birbirimizi seviyorduk sevmesine ama kavgalarımız hiç bitmiyodu birbirimizi çok yıprattık artık kavgalar hakaret boyutuna gelmişti doğru olanın bitirmke olduğuna karar verdik ve bitti. şimdi durup düşünüyorum da hiç pişman olmadım. bence benim durumuma gelmeden ilişki çirkin bi hal almadan sorunlarınızı çözmeye çalışın canım

Konu sahibinin isteği üzerine yorumlara kapatılmıştır...

Back
X