Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar kuaförüme gidemiyorum şu an sizc evde saç rengimi açıp sarı yapabilir miyim?

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.092
158
40
saçlarımda balyaj var,dipler 8.1 küllü sarı ama siyahtan döndüğüm için arada hafif koyuluklar kaldı kızılımsı hafiften

Son düzenleyen: Moderatör:
saçlarımda balyaj var,dipler 8.1 küllü sarı ama siyahtan döndüğüm için arada hafif koyuluklar kaldı kızılımsı hafiften

Bir arkadasim koyu kumral sacini koleston yogun renk aciciyla acip sariya boyamisti ama hangi ton sari bilmiyorum. Gayet guzeldi. Kuaforde boyanmis gibiydi. Ama ayni sonucu alabilir misin bilemiyorum.

Bir arkadasim koyu kumral sacini koleston yogun renk aciciyla acip sariya boyamisti ama hangi ton sari bilmiyorum. Gayet guzeldi. Kuaforde boyanmis gibiydi. Ama ayni sonucu alabilir misin bilemiyorum.

açıcıylaturuncu olur mu acaba diye düşünüyorum hiç boyamadım daha önce

Canım çooook yüksek ihtimal turuncu olur. ben yaptım bu hatayı röflelerim vardı diplerim biraz uzamıştı kuaföre gittim yeni röfle için kısa biraz daha uzasın dedi. ama çıkan diplerim beni rahatsız etmeye başlamıştı ben ne yaptım. 10.0 sarı renk boya aldım sadece diplerime sürdüm rengi açsın diye biraz. pis bi turuncu yaptı..... ha sapsarı yapsaydıda dipten uca kadar aynı renk olan sarılarıda sevmiyorum. yani sarı işini evde yapma... yada istersen bir dene yap, ama olmazsa hemen kumrala al boya....

Kendimi ornek gostereyim. Kotu olur diye soylememistim saclarim findik kabuguydu acik kumral yapmak istiyordum palettenin acicisini kullandim. Hurrem sultan gibi turuncu oldu. 1 hafta acicinin iyice yerine gelmesini bekledim(tesetturlu oldugum icin rahattim o turunculukla) sonra acik kumrala boyadim oldu gibiydi yani uclar az koyuydu tepeler uclara gore daha acikti. Ama eve gelen arkadaslar begeniyordu rengi soruyorlardi artik boysmiyorum en iyisi kendi rengi. Yaa bence kuafore git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…