Doğuma Hazırlık kizlar kuranda gecen yada sahabe adi olan kisa ve degisik KIZ isimleri lütfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benimde kızım olacak bizde Lina ismini çok beğendik ama çok kararsızız. isim olayı çok sıkıntılı ya

Sende Rana ve sahra koy canim Sahrada güzel bende sara düşündüm ama sara hastasi oluyormuş diyorlar tedirgin oldum şuan esnada takdim kaldim☺

benimde ikiz kizlarim olacak insallah ALLAH NASIP EDERSE

isim olarak rana ve sara düsünmüstük

bende burda konu actim ama cok farkli tepkiler aldim ve cok sasirdim

sara ismi türkcede hastalikmis

sastim kaldim ya napayim(((((

bence de sara dan vazgeçin hastalık ismi sonuçta
rana yla nisa ya da feyza yı düşünün

sinem : çok sevilen
azra
ipek
inci melek çiğdem zambak zerrin nahide hümeyra ayşe zuhal elif benim sevdiklerim :)

kızlar belinay buğlem ceylin ecrin irem tuana... son zamnlarda çıkan isimleri internetten iyice araştrın bi yazı okumuştum uydurma die anlamsız şeyler olduğuna dair ve arapçada gerçek anlamları ve birçok isim daha.... ama sevde ve erva eminim sahbe isimlernd

Arkadaslar kuranda grcen koz bebek isimlerindem varmi bana bilgi vericek olan ben kizima kuranda gecen bir isim koymak istiyorumda

Tuana yı bnde koyclfm kzıma ama kuranda geçmiyomş islamide deilmş hirstiyn ismiymiş şimdi eğer bi kzıım olursa adını Şuara koycm kuranda sure adıdr çok beğenrm oğlm olursada ( inşaallah) adını tahâ koycm oda sure adıdr ve çok kibar ismler

Isim konulurken en cok dikkat edilmesi gereken sey Kur'An'da olmasi degil, anlaminin guzel olmasidir.. Kur'An'i Kerim'de gecen her kelime isim olarak konulamaz. Peygamber Efendimiz anlami kotu olan isimleri guzeliyle degistirmistir..
Hz.Ibrahim'in esinin ismi olan Sare ismini cok severim. Kizimin ismi:) Anlami temiz, pak..
Onun disinda, Erva, Azra, Elif, Sura...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…