Kızlar kürtaj oldum!

Cngz44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2023
554
215
33
31
Merhaba ben 7 haftalık hamileyken bebeğimin kalbi durdu pazartesi günü kürtaj oldum ve ilk gün çok kanamam vardı ikinci gün çoook çoook az pembe ve şuan kanamam yok ben her gün gusül alıyorum tam namaz kılayım diyorum kahverengi lekelenme oluyor namaza başlasam bir sorun olur mu acaba kafam karıştı google araştırdım hocaların yorumlarından bir nane anlamadım

Her vakit için yeni abdest alarak namaz kılabilirsiniz

Allah sabır versin. Ben de 9+3 günlük gebeyim ve bebeğimin kalbi durmuş. Çarşamba günü öğrendim ama kan sulandırıcı kullandığım için almadılar bebeği. 5 gün beklemem gerekiyormuş. Sorunuza gelince, Kürtaj sonrası lohusa sayılıyorsunuz. 40 günü aşan kanamada gusül alıp her namaz için ayrı abdest gerekiyor.

Denk geldim de yorumunuza. Pıhtılaşma mı vardı sizde acaba? Benim de 10 haftalıkken durdu kalbi bebeğimin..

Denk geldim de yorumunuza. Pıhtılaşma mı vardı sizde acaba? Benim de 10 haftalıkken durdu kalbi bebeğimin..
Henüz kürtaj olmadım. Karnimda ama yaşamıyor. Aspirin kullandığım için en az beş gün ilacın etkisinin geçmesini beklemeliyiz dedi doktor. Bu ikinci kaybim, ilkinde anomali vardı. İki tane yolk kesesi oluşmuştu. Bunu aldıktan sonra genetik test isteyeceğim.

Ben de ikiz bebeklerimi kaybetmiştim, kapleri durmustu. Genetik ve pıhtılaşma testi yaptırdım. Genetikte bir şey çıkmadı çok şükür ama pıhtılaşma testinde 2 gende heterozigot yani taşıyıcı gen çıktı. Doktor pıhtılaşma var diyemem yok da diyemem dedi hamile kalınca kan sulandırıcı iğne kullanman gerekir dedi. Bu yüzden size sormak istedim pıhtılaşma durumunuz mu vardı diye. Çok geçmiş olsun. Rabbim sabır versin hepimize..

Amin size de Allah sabır versin. Ben bu gebeligimde doktor tavsiyesiyle ki hiçbir test yapmadan kan sulandırıcı ilaç kullanmaya başlamıştım. Yani bu yüzden pıhtılaşmadan kaynaklı olacağını düşünmüyorum ama genetik test sonucu ne çıkar Allah bilir. Vesselam nasibi yokmuş bebeklerimizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…