kürtaj sonrası ağrı

• Konu Sahibi Konu Sahibi xxxooo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

xxxooo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2025
2
0
1
31
2 ağustosta kürtaj oldum o gun ve ertesi gun aksama kadar ağrım olmadı aksam agrım basladı boyle regl agrısı gibi hatta kustum bile bıçak saplanır gibiydi sonra tekrar gecti ve ertesi gün kücük kücük ağrı yine saplandı ağrı kesici ictim gecti bugune kadar sürekli devam ediyor parol alıyorum azalıyor normal mi kanama yok lekelenme seklinde var
benm ilk regl günümde boyle gecerdi sökülüp kanamayı atana kadar rahmimde bir baskı olurdu 2.gun rahatlardım aynı onun gibi ama kanamam bile olmuyor

2 ağustosta kürtaj oldum o gun ve ertesi gun aksama kadar ağrım olmadı aksam agrım basladı boyle regl agrısı gibi hatta kustum bile bıçak saplanır gibiydi sonra tekrar gecti ve ertesi gün kücük kücük ağrı yine saplandı ağrı kesici ictim gecti bugune kadar sürekli devam ediyor parol alıyorum azalıyor normal mi kanama yok lekelenme seklinde var
benm ilk regl günümde boyle gecerdi sökülüp kanamayı atana kadar rahmimde bir baskı olurdu 2.gun rahatlardım aynı onun gibi ama kanamam bile olmuyor
Merhaba ağrılar ufak ufak gelebilir 1 hafta içinde ağrılarınız diner muhtemelen kanama da şuanda görmezsiniz zaten ben kürtajdan sonraki 43. Günümde falan adet görmüştüm arada bir lekelenme olur doktorunuzda muhtemelen 2 hafta sonraya randevu vermiştir gidin herşey yolunda mı bakılsın çok geçmiş olsun 💐

kimseyle kendimi kıyaslamak istemiyorum ama yani baskaları hic agrı yasamadıgını yazmıs benim ilaç almam gerekiyor

Gecmis olsun sancilar bir sure devam ediyor canim rahim kasilmasi icin ilac verdi mi doktorun o daha hizli toplarliyor birkac gun siddetli agri yapiyor ama hizli iyilesiyorsun lekelenme de yaklasik 15 gun devam ediyor ama bazilarinda bir haftada bitiyormus kiside. Kisiye degisir

Back
X