Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5-6 dk sonraNe kadar sonra çıktı? Var gibi görünüyor. Kaset test ile deneyebilirsiniz.
Su altındaki küçük kare olan kaset testimNe kadar sonra çıktı? Var gibi görünüyor. Kaset test ile deneyebilirsiniz.
Var gibi kan testi verinKızlar reglime 3 gün kala erken gebelik testi ve kaset test yaptım kuruma çizgisimi ayırt edemedim silik çizgi çıktı ilişkimin üzerinden 13 gün geçti
Pazartesi sağlık ocağında vereceğim ama sabırsızlanıyorum var mı yok mu umutlanmak istemiyorum açıkçası üzülürüm diyeVar gibi kan testi verin
Pembe çizgi görünüyor kuruma da sanki daha çok beyazımsi oluyor. Ayrıca 5 dk içinde çıktı dediniz. Regle 3 gün var bu şekilde çıkması da cok normal.Pazartesi sağlık ocağında vereceğim ama sabırsızlanıyorum var mı yok mu umutlanmak istemiyorum açıkçası üzülürüm diye
Ha oki resmin tamamını açmamıştım. Var o zaman hayırlı olsunSu altındaki küçük kare olan kaset testim
Ha oki resmin tamamını açmamıştım. Var o zaman hayırlı olsun
[/QUOT bakalım kan verip kesinlestircem pazartesi günü
Merhaba kan verdiniz mi sonuç nedirKızlar reglime 3 gün kala erken gebelik testi ve kaset test yaptım kuruma çizgisimi ayırt edemedim silik çizgi çıktı ilişkimin üzerinden 13 gün geçti
Bugün vereceğim çıkan sonucu yazarımMerhaba kan verdiniz mi sonuç nedir
Merhaba kan verdiniz mi sonuç nedir merak ettim benim de bugün testim bu şekilde çıktı reglim 7 gün gecikti ama kuruma çizgisi mi bilemedimBugün vereceğim çıkan sonucu yazarım
Sonucu bekliyorum geceye çıkar dedilerMerhaba kan verdiniz mi sonuç nedir merak ettim benim de bugün testim bu şekilde çıktı reglim 7 gün gecikti ama kuruma çizgisi mi bilemedim
2 gün gecikmem var bakalım hayırlısıSonucu bekliyorum geceye çıkar dediler
Kuruma çizgisi gibi duruyor sanki bilemedim canımMerhaba kan verdiniz mi sonuç nedir merak ettim benim de bugün testim bu şekilde çıktı reglim 7 gün gecikti ama kuruma çizgisi mi bilemedim
Her testte kuruma çizgisi çıkar mı ki daha önce hiç başıma gelmedi hep tek çizgiydi umutlanmak istemiyorum ama bilmiyorum yaKuruma çizgisi gibi duruyor sanki bilemedim canım
Genelde 5 dk içinde çıkan çizgiler baz alınır senin kaç dk da çıktı kiHer testte kuruma çizgisi çıkar mı ki daha önce hiç başıma gelmedi hep tek çizgiydi umutlanmak istemiyorum ama bilmiyorum ya
10 dakikayı geçtiGenelde 5 dk içinde çıkan çizgiler baz alınır senin kaç dk da çıktı ki
Sonuçlarım çıktı beta 486 hamileyimMerhaba kan verdiniz mi sonuç nedir
Çoook sevindim hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla ve kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı tüm isteyenlerin başınaSonuçlarım çıktı beta 486 hamileyim