Kızlar kuruma ulaşır mı bilginiz var mı çok zor durumdayımm

boncuuk0102

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2020
11
8
1
25
Kızlar merhaba ben eşime aps ile mektup attım ama bugün çıkmadı kargo her zamanki gibi ptt belası ve yarına kaldı hafta sonu kuruma gider mi mektup bilginiz var mı ne olur bilgisi olan söylesin fena oldu böyle:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

Kızlar merhaba ben eşime aps ile mektup attım ama bugün çıkmadı kargo her zamanki gibi ptt belası ve yarına kaldı hafta sonu kuruma gider mi mektup bilginiz var mı ne olur bilgisi olan söylesin fena oldu böyle:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:
cumartesi de dağıtım yapıyorlar ama kurum kapalı olmaz mı cumartesi de bilemedim ben çok kago yollarım 2. gün ulaşıyor ptt ile çok nadir istanbulsa 3. güne sarkıyor

İstanbul değil ama kargo çıkmadığı için sorun yaşıyorum eşim cezaevinde yani cezaevine attım eksik yazmışım ondan dedim kuruma diye:(

cumartesi de dağıtım yapıyorlar ama kurum kapalı olmaz mı cumartesi de bilemedim ben çok kago yollarım 2. gün ulaşıyor ptt ile çok nadir istanbulsa 3. güne sarkıyor
İstanbul değil ama kargo çıkmadığı için sorun yaşıyorum eşim cezaevinde yani cezaevine attım eksik yazmışım ondan dedim kuruma diye:KK43:

Pazartesi ulassın eline ne olur kı
Keşke ulaşsa bende onu istiyorum ve onun için soruyorum zaten umaarım c.tesi gidiyordur :( çünkü bekletiyorlar bir günde gittiği ilde daha yola bile çıkmadı benim gönderdiğim yerden cezaevine gidiyor okunuyor bir gün sonra ya da iki gün sonra eline ulaşıyor o da sıkıntı oluyor geç gidince ondan dolayı soruyorum

Keşke ulaşsa bende onu istiyorum ve onun için soruyorum zaten umaarım c.tesi gidiyordur :KK43: çünkü bekletiyorlar bir günde gittiği ilde daha yola bile çıkmadı benim gönderdiğim yerden cezaevine gidiyor okunuyor bir gün sonra ya da iki gün sonra eline ulaşıyor o da sıkıntı oluyor geç gidince ondan dolayı soruyorum
Haftaıcı elınde olur merak etme.

Cumartesi cezaevlerinde pek posta dagitimi olmaz benim bildigim. Kaldi ki koguslarin dagitim gunleri de bellidir, yani cumartesi de ulassa eger kogusun dagitim gunu saliysa, saliya kadar bekletirler. En azindan istanbuldaki yogun cezaevlerinde durum bu sekilde
Allah düşürmesinnn :KK70:

Cumartesi cezaevlerinde pek posta dagitimi olmaz benim bildigim. Kaldi ki koguslarin dagitim gunleri de bellidir, yani cumartesi de ulassa eger kogusun dagitim gunu saliysa, saliya kadar bekletirler. En azindan istanbuldaki yogun cezaevlerinde durum bu sekilde
İnşallah gider :( bunda öyle bi sistem yok açıkçası
Cumartesi yarim gun dagitim yapiyor ptt. Cumartesi ulasir. Cezaevinde hafta sonu da calisan gorevli vardir diye tahmin ediyorum.
Umarım öyledir ya cidden buna çok memnun olurum en azından erkenden elinde olur

Back
X