kizlar kv evime yerlesme provaları yapıyor akıl verin...

helena17

KûnFeYekûn..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
2.965
1.437
Ben 5 yıllık evliyim..2 aylık gelinkken kp kanserdi vefat etti..

kaynım o zaman lise talebesiydi..2 sene önce askere gitmeden evvel kız kaçırdı kız kaynanama akraba...kız kaynanamla koyde kalıyo kaynım askerde haziranda dönecek..kız kasabada oturmak istiyo köyde kalmak istemiyo..

görümcem eltimin dügününden sonra o donem bana anneme ayrı ev tutarız kardeşim askerden gelince kasabaya gelcekmişler dedi..ne ona ne sana nede bana yük olmasın biz konustuk dedi annemede burdan ev tutarız oturur rahat rahat dedi...bende kabul ettim ev tutmayı kv ye..bu arada kayınvalidem genç 50 yaşında...

gecen bir kere telefonda tartismamız olmustu ne istiyosun yanina gelelim berabermi yasayalim demisti..bende sen onları geçicen anne demistim senin kızınla yanındaki gelinin o zaman anlaşmış banada dediler bende tamam dedim diye söyledim..

bu pazar günü kasbaya gelmişler akrabaların arabasiyla..eltim ablasında oda iki akşamdır bendeydi kizina gitti şimdi..

.korkum şu hep lafı falanca burdamı oturuyo eltisi nerse oturuyo acaba kaynansı dul onda kalıyo yok filanca dul şunda kalıyoya getiriyo dünden beri...

akşam eşim kahveye çıkmak istedi izin vermedim annen burda nereye otur konuşun dedim...yarin döncek dedim..yok oğlu kahveye gitsinmişte..
annemlere misafir kız gelmişti kardesimin üniden arkadaşi banada sende istersen git ben evde yalnız kalırim yabancimıyım diyo...

sanki hani o misafir değil evin sahibi gibi sanki zemin hazırlıyo kaynım gelince bize yerlesmek icin..kac kere esime dedim olmaz diye.

herşeye laf sokuyo hemen kaynanam..dün Ev telefonu faturasını odedik mesela ordan annemler 2 dk mesafe gelirde dünürüne uğramaz hiç kv de..bende masus aradım geliyoruz dedim..kızlar pardüsesini çıkartmadan oturdu ya dakikalarca...hiç birşey içmedi falan.

.annemlerdeki misafir kıza ee sen nasıl dönücen niye sorgulamalar bi imalar..

.bende saçimı boyamak istiyodum kardesime carşıdan boya alalim mı boyasana saçımı dedim..

ordan annemlerin yanında bana eşine sordun mu demez mi...sanki yanindaki gelini soruyo da..

ona ses çıkaramıyo..benim esim pasif beni savunmuyo..eltimin esi annesine karsi koruyo karısını Koruyo hatta hanım köylüye çıkardılar adını karısı çok serbest diye...

anlayacağınız boyle biri kaynanam...ben onla asla yapamam..eşimde sessiz birsey diyemeyenlerden..esini ezdiren erkeklerden...ben çok direniyorum ya haziranda kaynım askerden geldikten sonra ev açtıklarinda kaynanam bizde kalmak isterse off düşüncesi bile kötü...

bugün gitti bizden evine döncek aksama esimle bu konuyu konussam mi sizce sert bir dille..ne yapmalıyım Ne demeliyim esime..

eşim biraz olsun hayır demeyi bilse..benden yana olsa..görümce ve eltim ev hanımı ben çalışan bayanım..benim başıma atmaya çalışıyolar sanırım..acilen akla ihtiyacım var...

Özet: Kizlar cep telefonundan giriyorum işteyim ondan hızlı yazdım...ozet şu kaynim askerde eltim köyde kv ile yasıyo..askerden gelince ev tutacaklarmış kasabada...kayınvalidemede ev tutucaz guya ama o bize kapak atmaya çalışıyo ima ediyo hep...eşim pasif benim hep söyledim ben bakmam diye calisiyorum...herseye laf sokan karisan biri..daha dün sac boyama karistı kocana sordun mu diye...annemlerdeki misafir kıza sorgulama yapıyo nasıl gidicen evine diye...hep laf sokma hep imalar..bu aksam konusmalimiyim esimle sizce...

Son düzenleme:
Eşinizle baştan konuşmanız iyi olur.
Kesin tavrınızı belirtin.

İş ilerleyip kv, görümce, elti vs başka planlar yaparsa eşiniz de son anda hayır diyemezse kabak başınıza patlar.

Eşiniz yumuşak ve ses çıkaramayan biri ise de siz biraz onun görevini yapacaksınız.
Saç boyası konusu açılınca çat diye cevap vermeniz lazım. KV kendi işine baksın, siz kendi işinize bakın.

Ben 5 yıllık evliyim.2 aylık gelinken kayınpeder kanserdi vefat etti..kaynım o zaman lise talebesiydi..2 sene önce askere gitmeden evvel kız kaçırdı kız kaynanama akraba...kız kaynanamla köyde kalıyor, kaynım ise şu anda askerde haziranda dönecek..kız kasabada oturmak istiyor, köyde kalmak istemiyor.

görümcem eltimin dügününden sonra o donem bana anneme ayrı ev tutarız kardeşim askerden gelince kasabaya gelcekmişler dedi..ne ona ne sana nede bana yük olmasın biz konustuk dedi. Annemede burdan ev tutarız oturur rahat rahat dedi...

bu arada kayınvalidem genç 50 yaşında...gecen bir kere telefonda tartismamız olmustu ne istiyosun yanina gelelim berabermi yasayalim demisti..bende sen onları geçicen anne demistim, senin kızınla yanındaki gelinin o zaman anlaşmış banada dediler. bende tamam dedim diye söyledim..

pazar günü kasabaya gelmişler akrabaların arabasiyla..eltim ablasında oda iki akşamdır bendeydi, kizina gitti şimdi...

korkum şu: hep lafı falanca burda mı oturuyo, eltisi nerde oturuyo acaba, kaynanası dul onda kalıyo, yok filanca dul şunda kalıyoya getiriyo dünden beri...

akşam eşim kahveye çıkmak istedi izin vermedim annen burda nereye otur konuşun dedim...yarin döncek dedim..yok oğlu kahveye gitsinmişte..

annemlere misafir kız gelmişti kardesimin üniden arkadaşi. banada sende istersen git ben yalnız kalırim diyo...sanki hani o misafir değil evin sahibi gibi sanki zemin hazırlıyo kaynım helince bize yerlesmek icin..kac kere esime dedim olmaz diye..

herşeye laf sokuyo hemen kaynanam..dün faturasını odedik mesela ordan annemler 2 dk mesafe gelirde dünürüne uğramaz hiç kv de..bende masus aradım geliyoruz dedim..kızlar pardüsesini çıkartmadan oturdu ya dakikalarca...hiç birşey içmedi falan..misafir kıza ee sen nasıl dönücen niye sorgulamalar bi imalar...

bende saçimı boyamak istiyodum kardesime carşıdan boya alalim mı boyasana saçımı dedim..ordan annemlerin yanında bana eşine sordun mu demez mi...sanki yanindaki gelini soruyo da..ona ses çıkaramıyo..

benim esim pasif beni savunmuyo..eltimin esi annesine karsi koruyo karısını hatta hanım köylüye çıkardılar adını karısı çok serbest diye...

anlayacağınız boyle biri kaynanam...ben onla asla yapamam..eşimde sessiz birsey diyemeyenlerden..esini ezdiren erkeklerden...ben çok direniyorum ya haziranda kaynım askerden geldikten sonra ev açtıklarinda kaynanam bizde kalmak isterse off düşüncesi bile kötü...

bugün gitti bizden evine döncek aksama esimle bu konuyu konussam mi sizce sert bir dille..ne yapmalıyım eşim biraz olsun hayır demeyi bilse..benden yana olsa..görümce ve eltim ev hanımı ben çalışan bayanım..benim başıma atmaya çalışıyolar sanırım..acilen akla ihtiyacım var...

Ben bizim yaslilarimizin kafa yapisini anlayamiyorum. Mis gibi huzurevi var. Ye,ic,yat,beleş...
Ne kadar meraklilar cocuklariyla yasamaya. Hani oyle uyumlu,genclere zorluk cikarmayacak turden olsalar neyse. Bildigin hayattan zevk almayi bilmeyen,ota b.ka kizan mendebur moruklar hepsi..
Zorla oglanlarinin evine atarlar kendilerini.. Ya kendileri ya gelinleri rezillik cikarir,birbirlerinin a.zina ederler. Adi da 'oglumla yasiyorum' olur...
Yaw oglunun evinde dertten olecegine,bakimevinde bakimsizliktan öl bence.

kaynanası demiş görümcesi görmüş eltisi saç boyatmak istemiş kocası pasifmiş eltisinin kocası hanımköylüymüş kaynanası sinir etmiş:KK45:

Saç boyatmak isteyen kendisi :KK57:
Elti henüz yorum yapmamış, elti ev hanımı bu arada

Kadın iyiden iyiye kafaya koymuş size yerleşecek. Anlattıklarınıza bakılırsa da pek anlaşılır cinsten bi kv de de değil. Bence onun her imasında bu düşüncelerini boşa çıkaracak şekilde cevaplar verin ve eşinizle de bu durumu mümkünse en baştan konuşup netleştirin. Dünürünün evindeki misafire karışan bir kadın gelinin evine yerleşince hiç huzur vermez o_O

canim sen mecbur degilsin esinin annesi ile ayni evde yasamaya evlendiysen esinle evlendin annesi yada ailesi ile degil tamam saygida kusur etme ama ayni evde yasanmiyor sen ne kadar iyi olursan ol huzursuzluk illaki cikartiyorlar helede kiskanc bi yapisi varsa Kv nin acik ve net ol bence yasida gencmis kendi basinada yasayabilir en uygunuda o herkes cani istedigi vakit ziyaretine gider ama böyle karmasa olur olursada esine söyle ben ne senin ne annenin nede benim kalbimizin kirilmasini istemiyorum araya olumsuzluklar yasanmadan olmaz bu is diye konus seninde rizan olmadan olmaz sonucta evin hanimi sensin kolay gelsin:KK39:

Kizlar cep telefonundan giriyorum işteyim ondan hızlı yazdım...ozet şu kaynim askerde eltim köyde kv ile yasıyo..askerden gelince ev tutacaklarmış kasabada...kayınvalidemede ev tutucaz guya ama o bize kapak atmaya çalışıyo ima ediyo hep...eşim pasif benim hep söyledim ben bakmam diye calisiyorum...herseye laf sokan karisan biri..daha dün sac boyama karistı kocana sordun mu diye...annemlerdeki misafir kıza sorgulama yapıyo nasıl gidicen evine diye...hep laf sokma hep imalar..bu aksam konusmalimiyim esimle sizce...

yüz bulamazsa senden hic birsey yapamaz bunuda esine söyle hatta kv konus ben sizinle ayni evde yasayamam hic kusurumada bakmayin deyin ama bir yardima ihtiyacin olursada her zaman yardimci olurum diye konusun acik ve net sonucta tek gelin siz degilsiniz kizida varmis olmasa bile en güzeli kimseye yük olmamak insan yükü agir olurmus en iyi kendisi bilmesi lazim oysaki kv ,n:110:

X