Kızlar lekelenmem geçmiyor

zenan35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2023
352
131
33
35
6+5 günlük hamileyim kalp atısını duyduk fakat kahverengi lekelenmem geçmiyor doktorum bu tedavinin üstüne tedavi yok bekliycez dedi var mı bu durumu yaşayan

6+5 günlük hamileyim kalp atısını duyduk fakat kahverengi lekelenmem geçmiyor doktorum bu tedavinin üstüne tedavi yok bekliycez dedi var mı bu durumu yaşayan
Bendede lekelenme oluyo dun keseyi gorduk cok sukur. Doktoruma soyledim yapacak hic bisey yok dedi benim ozellikle cok fazla ayakta durursam oluyo sizinde oylemi kahverengi bole ip ip akintili lekelenme

Bendede lekelenme oluyo dun keseyi gorduk cok sukur. Doktoruma soyledim yapacak hic bisey yok dedi benim ozellikle cok fazla ayakta durursam oluyo sizinde oylemi kahverengi bole ip ip akintili lekelenme
Aynen öyle kahverengi ip ip kırmızıya döner diye korktum genelde dinlenşyorum ilaçlarımı alıyorum ama lekelenme sürüyor ne zaman biter acaba

Aynen öyle kahverengi ip ip kırmızıya döner diye korktum genelde dinlenşyorum ilaçlarımı alıyorum ama lekelenme sürüyor ne zaman biter acaba
Forumda okudugum kadariyla genelde 12. Haftalarda bitmis insaAllah bizim o kadarda surmez cunku ben cok endiseleniyorum

İnş kırmızıya döner mi die bende korktum valla hocaya sormadan bi tane daha fitil progestan koydum durdu sımdı 9 eylüle kontrol verdi inş durur olmaaz
Ben fitil falanda kullanmiyorum sadece duphaston kullaniyorum ben

Benim de kanamam oldu bana vermişti hemen geçti çok şükür ,başka bir doktora gidin derim sonra pişman olmayın
Tup bebegimi yapan doktor ondan iyimi bilicek ki baska doktor bilemedim yani

Benim de kanamam oldu bana vermişti hemen geçti çok şükür ,başka bir doktora gidin derim sonra pişman olmayın
Ama.duphaston ile progestan neredeyse ayni ki zaten belkide ondan vermiyodur

Tup bebegimi yapan doktor ondan iyimi bilicek ki baska doktor bilemedim yani
Evet tabi
Ki iyi bilen biri vardır ben sizin için diyorum,benim de tüp bebek bir seferinde kendi doktorum perinatolojiye yönlendirdi mesela kendi çözüm bulamadı,yani
Herşeyi her doktor iyi bilmiyor uzmanlık alanı var,tüp bebek doktorları çok iyi bilmiyor bu konuları

Ama soyle oluyo mesela toz alirsam cok ayakta kalirsam oluyo ama bugun hic kalkmadjm mesela cok agirlik tembellik var ustumde bugun hic olmadi ay haftaya cuma kalp atisini duycaz ondan sonra doktorumu degiscem mecbur . Dun vajinal muayneden sonra oldu ama kilot falan degil sadece wcde silince bunada yapacak hic bisey yok dedi aslinda benimde bi sinirim bozuldu verdigi cevaba nasil yok igne var fitil var vs vs. Ama dusununce adam profesor bu transferi o yapti kotu olsun istermi dedim kendimi telkinliyorum iste

Progestandan zarar gelmez benim kanamam yoktu günde 3 progestan fitil alıp bir proluteks iğne vuruluyordum ona rağmen kanaman olursa haftada bir proluton Depot yaparız demişlerdi pozitif olduktan sorna tüp bebek doktorları ingilenmiyor zaten bence başka bir kadindoguma daha gidin

Üç tane progestan fitil iki tane prolutex iğne 3 tane estrofem alıyorum ama bublara ragmen lekelenmem oldu bugün 4 tane fitil aldım
Kesede bozulma yoksa kanama lekelenme o kadar sorun değil siz kullanmaniz gereken dozu alıyorsunuz zaten tüp bebek topiginde hemen hemen bütün kızların kanaması lekelenmesi olmuştu çok şükür hepsi sağa salim aldılar bebeklerini benim bir damla bile lekelenmem olmamıştı ama kalbi durdu o kadar ilaca rağmen nasip olmadı kürtajdan sonra doktor korunmana bile gerek yok hamile kalamazsin dedi ama ben kendiliğinden hamile kaldım çok şükür olacak olan oluyor siz elinizden geleni yapın içiniz rahat olsun

Size baska bi kadin dogummu vermisdi proluton depot ile progestani ?

Eğer kan sulandırıcı hap kullanıyorsanız o da devam etmesine neden olabilir

Size baska bi kadin dogummu vermisdi proluton depot ile progestani ?
Tüp bebek doktorunun verdiği aylık liste vardı kalp atışını duyana kadar kullan dediği kadın doğum doktoru bu doz iyi kullanabileceğimiz maksimum doz bu ama olurda kanaman olursa pruluton Depot yapariz dedi fitili ağızdan almak daha etkili olur dedi. Tüp bebek doktoru ağızdan alma etkisini göremeyiz bu tüp bebek kesinlikle fitil al dedi ben onu dinledim o zaman kanamam olmadı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…