Kızlar LG ürünler hakkında Acil Fikirlerinizi bekliyorumm

kumralimkumral

papatya
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2008
580
24
643
Merhaba Arkadaşlar.Ağustosta düğünüm var beyaz eşya bakıyoruz bu ara ve malesef taksıtle alacağımız için ince eleyip sık dokuyoruz :( Daha uygun nerden bulabiliriz diye.Ankara dayım evkur a baktım LG ürünlerinde kampanya yapmışlar ürünlerin linkini ekliyorum.
bulaşık makinesi LG D1452WF A++ Enerji Sınıfı 5 Programlı Bulaşık Makinesi - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
çamaşır makinesi LG F1296TDP3 1200 DEVİR 8 KG ÇAMAŞIR MAKİNESİ - ÇAMAŞIR MAKİNESİ - Teknosa.com

buzdolabı LG GR-B502GQQW A+ Enerji Sınıfı 443 l Çift Kapılı Buzdolabı - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
bunların hepsine 4.600 tl dediler 24 ay taksit.Sizce nasıl fiyatları? pahalı geldi bana evet hepsinin özellikleri çok güzel hatta bulaşık makinesi 5 programlı çok bile geldi bana ,bugün karar vermem lazım :50:

Merhaba Arkadaşlar.Ağustosta düğünüm var beyaz eşya bakıyoruz bu ara ve malesef taksıtle alacağımız için ince eleyip sık dokuyoruz :( Daha uygun nerden bulabiliriz diye.Ankara dayım evkur a baktım LG ürünlerinde kampanya yapmışlar ürünlerin linkini ekliyorum.
bulaşık makinesi LG D1452WF A++ Enerji Sınıfı 5 Programlı Bulaşık Makinesi - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
çamaşır makinesi LG F1296TDP3 1200 DEVİR 8 KG ÇAMAŞIR MAKİNESİ - ÇAMAŞIR MAKİNESİ - Teknosa.com

buzdolabı LG GR-B502GQQW A+ Enerji Sınıfı 443 l Çift Kapılı Buzdolabı - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
bunların hepsine 4.600 tl dediler 24 ay taksit.Sizce nasıl fiyatları? pahalı geldi bana evet hepsinin özellikleri çok güzel hatta bulaşık makinesi 5 programlı çok bile geldi bana ,bugün karar vermem lazım :50:

şunu söyliyim, samsung ve lg den mümkünse uzak durun,çin ya da kore? malı almayın,uzak doğu üretim almayın cünkü ileride sorun yaşarsanız,servisin elinde de yoksa yedek parca, haftalarca parca beklersiniz uzak doğudan parca gelsin diye,satıcılara cok inanmayın,beyaz eşyada alınacak 3 marka var,

1. Elektrolux (isveç) - AEG (almanya) , çam. mak. italyada üretilir - www.aeg.com.tr/‎ Electrolux | Ana sayfa
2. Hoover (italyan) çam. mak. italyada üretilir - Hoover-Generation Future: aspirapolvere ed elettrodomestici
3. Bosch (almanya) - Siemens (almanya) çam. mak. almanya-ispanya ve türkiyede üretilir. - Bosch Türkiye | Bosch Türkiye

bunlardan şaşmayın , bu firmalar sadece beyaz eşya üzerine,tank gibi cihaz üretiyorlar..

Konu sahibi beyaz eşyalarını alalı çok olmuştur ama görünce söylemeden edemedim; LG bana üste para verse hiç bir ürününü kullanmam. Hayatımda yaşayabileceğim en büyük servis rezaletini bu marka yaşattı bize.

Back
X