Kizlar lousalik bitini nasil anlariz

gyulche

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2022
703
159
33
32
Kizlar ben 03.04.2023 te 6 aylik bebeyimi.kaybetim ve doum yaptim ve kanamam 20.lerinde biti ama 7 sinde yine basladi ve bu gun baya geliyor sizce normalmi adetmi oldum.acaba diyorum internete lousalik bitinde su gibi sivi geldi yaziyordu ki bende 2 kez oldu ve tamamen oyle bitmisti yani bitini nasil.anlariz adetmi.oldum bu cuma kontrolum var kanamam varken gidebilirmiyim bilmiyorum sizce ne yapmaliyim

Öncelikle Çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Sorunuzu bi kac kere okumak zorunda kaldim "lousa biti" ne demek diye araştırdım meğerse "lohusa bittigini" demek istemissiniz başlıkta ve açıklamada sürekli biti yazınca gerçekten hayvan olan bit sandım..
bende 3 aylik bebegimin kalbi durunca kurtajla aldirmak zorunda kaldim bazilarinin kanamasi 3 ay sürebiliyormus cok yogun kanamalarınızi doktorunuza danışmaninizi öneririm belki parca veya pıhtı kalmış onu atmaya çalışıyor olabilir

Öncelikle Çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Sorunuzu bi kac kere okumak zorunda kaldim "lousa biti" ne demek diye araştırdım meğerse "lohusa bittigini" demek istemissiniz başlıkta ve açıklamada sürekli biti yazınca gerçekten hayvan olan bit sandım..
bende 3 aylik bebegimin kalbi durunca kurtajla aldirmak zorunda kaldim bazilarinin kanamasi 3 ay sürebiliyormus cok yogun kanamalarınızi doktorunuza danışmaninizi öneririm belki parca veya pıhtı kalmış onu atmaya çalışıyor olabilir
Kusura bakmayin bulgaristanli.oldum icin yazilarimda hata olabil simdi duzelticam kanamam bu gun azaldi fakat adet agrim oldunda makata kadar vuruyor bunu yasadinizmi acaba bu bazar 40 gun olucam yani lousalik nete 40 gun diye yaziyor

Önemli değil 😊
Her insanin lohusaligi farkli olabiliyor evet ağrı yaşadım benim iki ay sürdü kanamam doktorum normal dedi bu sitede 3 ay kanamasi surende oluyormuş
Telaş yapmayın doktorunuzla görüşün sorun yok geçmiş olsun

Back
X