Bir de sanki adet olacakmışım gibi kramplar sancılarım oldu olmaz herhalde diye düşünüyordumAdet olacağım gün baktım dayanamadım. 2 gün daha geçti üzerinden ay gerçekten gördünüz müben görmek istediğim için mi görüyorum acaba diye düşünüyordum. Ya gerçekten gördünüz mü
Evt bende gördüm bu testin üzerine iki gün geçtiyse tekrar test yapım kotulasma var mı varsa kan verin hemnEki Görüntüle 2964998
kızlar çok çok belli değil ama ben hayali gibi de olsa çizgiyi gördüm görenler var mı lütfen bakin ? Iki gün önce yaptım biraz zaman geçsin bir daha yapicam. Ne yapmam lazım tavsiyeleriniz neler ?
Canm adet günün de olduğun için gebelikte de. Oluyor o agribsanci bende hamile olduğumu bildiğim halde ağrım oldu adet olacak gibiBir de sanki adet olacakmışım gibi kramplar sancılarım oldu olmaz herhalde diye düşünüyordum
Hamileyken de mi adet sancısı çektiniz. InanamıyorumCanm adet günün de olduğun için gebelikte de. Oluyor o agribsanci bende hamile olduğumu bildiğim halde ağrım oldu adet olacak gibi
Evt bende gördüm bu testin üzerine iki gün geçtiyse tekrar test yapım kotulasma var mı varsa yyaöyle.kork
Ya öyle korkum var ki ya göremezsem ikinci testte diyeEvt bende gördüm bu testin üzerine iki gün geçtiyse tekrar test yapım kotulasma var mı varsa kan verin hemn
Bence yapmalisiniz ona göre kan vermelisiniz amaYa öyle korkum var ki ya göremezsem ikinci testte diye
Evet teste göre hamilesiniz. Kan testi verin kesinleşsin . Hayırlısı olsun insallahEki Görüntüle 2965201
Kızlar bir cesaretle yaptım koyulaşma var ikinci çizgi net olmuş hamileyim galiba değil mi ?
Adet gününüz geçti mıEki Görüntüle 2965201
Kızlar bir cesaretle yaptım koyulaşma var ikinci çizgi net olmuş hamileyim galiba değil mi ?
Adet gününzde mi yaptinz acaba bu testiEki Görüntüle 2964998
kızlar çok çok belli değil ama ben hayali gibi de olsa çizgiyi gördüm görenler var mı lütfen bakin ? Iki gün önce yaptım biraz zaman geçsin bir daha yapicam. Ne yapmam lazım tavsiyeleriniz neler ?
Gebelik var görünüyor tatlım, adetin geciktiyse kan testi ver :) hayırlı olsun insallahEki Görüntüle 2965201
5 ve yukarısı gebelik olarak kabul ediliyorKızlar hemen koştum hastaneye kan verdim 1 1.30 saate çıkar dediler. Dua edin inşallah olsun.hemşire pozitif ya da negatif yazmaz. Değerler görünür sadece dedi. Başlangıç olarak hcg nin referans değeri nedir? Çıksın hemen foto atarım
5 üstü pozitif. ne kadar yüksek gelirse o kadar iyi. hayırlısı olsun bakalımKızlar hemen koştum hastaneye kan verdim 1 1.30 saate çıkar dediler. Dua edin inşallah olsun.hemşire pozitif ya da negatif yazmaz. Değerler görünür sadece dedi. Başlangıç olarak hcg nin referans değeri nedir? Çıksın hemen foto atarım
Hayirli olsun canim hamilesinEki Görüntüle 2965201
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?