Çıktı mi sonucunuzKızlar hemen koştum hastaneye kan verdim 1 1.30 saate çıkar dediler. Dua edin inşallah olsun.hemşire pozitif ya da negatif yazmaz. Değerler görünür sadece dedi. Başlangıç olarak hcg nin referans değeri nedir? Çıksın hemen foto atarım
Pozitifi alınca sevinçten burayı unuttu heraldeÇıktı mi sonucunuz
Evet olabilirPozitifi alınca sevinçten burayı unuttu heralde
Benim adete 7 gün kala boyle çıktı soktum arkası daha belirgin di ertesi gün gittim sağlık ocağına günüm var ama ben gene idrar yolları enfeksiyonu oldum dedim doktor kan aldi11.8 tam net hamilesin diyemem dedi iki gün sonra ağrılarım çoğalınca özelde verdim 776 çıktı hamileyim çok ağrılarım var hep yatıyorum sizin günde geçmiş sağlık ocağına gidin yarınEki Görüntüle 2964998
kızlar çok çok belli değil ama ben hayali gibi de olsa çizgiyi gördüm görenler var mı lütfen bakin ? Iki gün önce yaptım biraz zaman geçsin bir daha yapicam. Ne yapmam lazım tavsiyeleriniz neler ?
Evet canım gözün aydın Allah tamamına erdirsin
Kuruma cizgisi de olabilir direk kan verin ondan sonra belli olurvEki Görüntüle 2964998
kızlar çok çok belli değil ama ben hayali gibi de olsa çizgiyi gördüm görenler var mı lütfen bakin ? Iki gün önce yaptım biraz zaman geçsin bir daha yapicam. Ne yapmam lazım tavsiyeleriniz neler ?
Yarına doktor randevusu aldım. Tekrar kan vereyim değil mi değerin yükselme sürecini takip için.hayırlı olsun canım tebrik ederim. 2 günde bir artışını kontrol etmeyi unutma
Kanı bugün verdiniz 2 gün sonra verirseniz daha iyi olur 2 kat artış olması gerekiyorYarına doktor randevusu aldım. Tekrar kan vereyim değil mi değerin yükselme sürecini takip için.
Yarın olmaz artık öbür gün baktırayim kan da tekrardan. Bakalım yarın doktor inşallah her şey yolumda desin deKanı bugün verdiniz 2 gün sonra verirseniz daha iyi olur 2 kat artış olması gerekiyor
Canim doktora boşuna gidiyorsun oda sana iki gün sonra tekrar kan ver diyecek değerin 1000-2000 arasında görürsün keseyi zaten yinede sen bilirsinYarın olmaz artık öbür gün baktırayim kan da tekrardan. Bakalım yarın doktor inşallah her şey yolumda desin de
Ya öyle mi olsun yine de bir gidelim eşimle baya heyecanlıyız. Almışken randevu bir gidelim. Senin dediğini söyler muhtemelenCanim doktora boşuna gidiyorsun oda sana iki gün sonra tekrar kan ver diyecek değerin 1000-2000 arasında görürsün keseyi zaten yinede sen bilirsin
Canım benim Allah gönlüne göre versin inşallah banada dua et olurmu bende 15 yıllık evliyim 3 dusugum var inşallah bu yaşarYa öyle mi olsun yine de bir gidelim eşimle baya heyecanlıyız. Almışken randevu bir gidelim. Senin dediğini söyler muhtemelen
Canım benim Allah gönlüne göre versin inşallah banada dua et olurmu bende 15 yıllık evliyim 3 dusugum var inşallah bu yaşar
canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Huzurla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. Rabbim isteyen herkese versin
canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Huzurla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. Rabbim isteyen herkese versinCanım benim Allah gönlüne göre versin inşallah banada dua et olurmu bende 15 yıllık evliyim 3 dusugum var inşallah bu yaşar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?