• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR LÜTFEN ACİL CEVAP VERİN

Hülya ben böyle gebe kaldım biliyosun. Öğrendiğimde 5 aylıktı. 5 ay regl olmuşum. Benim değerler düşüktü kan testim de negatifti ama sonradan yükselmiş. 🤷🏻‍♀️
Bende daha yeni hamile olduğumu öğrendim şuan bile regl oluyorum üstelik 6 ay önce sadece bir kere ilişki yaşadım o sürtünme şeysinden :olamaz:

Bende daha yeni hamile olduğumu öğrendim şuan bile regl oluyorum üstelik 6 ay önce sadece bir kere ilişki yaşadım o sürtünme şeysinden :olamaz:
Ayy inanmiyorum. Iste rabbim kimine tek seferde nasip ediyoken kimine senelerce ugrastiriyo. Uzulme canim hayirlisi kucagina alinca hepsi gecer🤗

Umarım birileri vardır günlerdir aylardır uyuyamıyorum. şimdi şöyle 8 martta erkek arkadaşımla ilişkim oldu prezervatif ile korunduk fakat benim korkum o zevk suyu denen şey fakat ben 22 martta 14 nisanda 7 mayısta ve 5 haziran yani dün adet oldum mayıs ayında 4 defa evde idrar testi yaptım 2 si erken gösteren hani şu pahalı olanlardan diğer ikisi sabah ilk idrarla yapilandi ve sonuçlar negatif çıktı ama ben korkumdan acaba üstüne mi görüyorum diye özel hastanede kan testi yaptırdım sonuç 0.100 negatif dedi doktor acaba hala hamile olma ihtimalim var mı çok korkuyorum nolur cevap yazın
Allahım kimler sevişiyo :işsiz:

Aynı durumdayız kardeşim ya nasıl anlaşılmaz aklım almıyo. 🤔
Annem de kiz kardesime boyle hamile kalmis. Var mi yok mu bilememisler. Tabi eski zaman simdiki imkanlar yok. Karni buyuyup ogrenince dusuk ignesi falan yaptirmis koyde esege karnini bastira bastira yuk sarmis ona ragmen kardesim dusmemis yaa el mahkum dogurmus

Umarım birileri vardır günlerdir aylardır uyuyamıyorum. şimdi şöyle 8 martta erkek arkadaşımla ilişkim oldu prezervatif ile korunduk fakat benim korkum o zevk suyu denen şey fakat ben 22 martta 14 nisanda 7 mayısta ve 5 haziran yani dün adet oldum mayıs ayında 4 defa evde idrar testi yaptım 2 si erken gösteren hani şu pahalı olanlardan diğer ikisi sabah ilk idrarla yapilandi ve sonuçlar negatif çıktı ama ben korkumdan acaba üstüne mi görüyorum diye özel hastanede kan testi yaptırdım sonuç 0.100 negatif dedi doktor acaba hala hamile olma ihtimalim var mı çok korkuyorum nolur cevap yazın
Kiiiiiz ne yaptın sen..

Back
X