- 23 Nisan 2025
- 42
- 44
- 3
- 25
- Konu Sahibi tiplikelebek
- #1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu koyulukta yanılma payı olmaz, hayırlı olsun hamilesiniz. Kan verip netleştirin. Regliniz gecikmiş miydi?Yani şu an evden çalışıyorum mesaide olduğum için çıkamıyorum ama baya koyu bence yanılmıyordur ya![]()
Kan sonucunu paylaşın bizimle deAy inşallah insallaaah mesaiyi falan bırakıp koşarak hastaneye gidesim kan vermeye gidene kadar 9 doğurucam gibi![]()
Tebrikler insallah saglikli bir gebeliktir canim kac gun gecikmen oldu birde beta degerini ogrenince paylas bizimledeAy inşallah insallaaah mesaiyi falan bırakıp koşarak hastaneye gidesim kan vermeye gidene kadar 9 doğurucam gibi![]()
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin. Bize de dua edin366 cıktı
Bende ilk bunla öğrenmiştim dedim aceba yanlış mı 5 tane vardı bundan hepsi pozitif çıkmıştı ama bundaki koyuluk ve eczaneden aldığım erken gebelik testinde ki koyuluk farklıydı erken gebelik biraz daha silik çıkıyordu ama bunda çıkan aynısı bende de çıkmıştı hayırlı olsun tatlımKızlar inovita gebelik testi kullanıp yanlış sonuç alan var mı test böyle çıktı sevinemiyorum ya yanlışsa şu an tekrarlama şansım yok akşamı beklemem lazım lütfen yardımcı olun yanlış yada bozuk olabilir mi