- 25 Ocak 2023
- 227
- 64
- 13
- 23
- Konu Sahibi filiz nida
-
Adet gibi değildi direk kanadıAdettir o muhtemelen, düşük olmaz daha anca kimyasal gebelik olmuş olur onda da normal adet görülür
Hiç leke leke gelmedi ve şuanda hiç gekmiyorAdet gibi değildi direk kanadı
İnşalah oyle değildirAdete 1-2 gün kala ne zaman ilişkiye girsem benden de kan gelirdi çarşafa falan bulaşmış olduğunu görürdük direk ilişki sonunda sonrasında 1-2 güne adetim sokulurdu bi ihtimal öyledir belki
4 senedir bekliyoruz hayırlısıİnşalah oyle değildir
Kızlar 5 dj olmadan silik çizgi çıktı erken gebelik testi sizce varmıdır doktora gitti şimdi gözükmüyor cuma gel dediO zaman bir doktora görünün, buradan ne desek boş
Tekrar yaptım test şimdi hemen çıktı var galibaKızlar 5 dj olmadan silik çizgi çıktı erken gebelik testi sizce varmıdır doktora gitti şimdi gözükmüyor cuma gel dedi
Tekrar yaptım test şimdi hemen çıktı var galiba
Tekrar yaptım test şimdi hemen çıktı var galiba
Kozale son durum kadın doğuma gittim Sonic 88 , birşey çıktı doktor değer az dedi kötü birseymi hamilelik var dediEvet gebesiniz saglikla geksin kan vermeye gidin
YukselirmiKozale son durum kadın doğuma gittim Sonic 88 , birşey çıktı doktor değer az dedi kötü birseymi hamilelik var dedi
Yani hamilesin kessin ama saglikli gebelikmi degulmi anlamak icin 2 gun sonra tekrae kan ver sonuc ikiye katlaniyorsa saglikli gebelikKozale son durum kadın doğuma gittim Sonic 88 , birşey çıktı doktor değer az dedi kötü birseymi hamilelik var dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?