Kızlar lütfen acil yardım

trLavinya

Live,love,laugh.
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
549
68
318
dünden beri kavga ediyoruz 10 dk geç cevap verdm diye bana dünden beri yapmadığını bırakmadı az önce yazdıgı seyleri aynen yazıcam yolluyorum şimdi lütfen bana bişey diyin artık bıktım 3 yıl önceki şeyleri acıyo bana kimseyle cıkmama ragmen lütfen bana öyle bi mesaj yazın ki kızlar bidaha onunla konuşmayı düşünmüyorum o ettiği laflarla kalsın yardımınıza ihtiyacım var ;

01:27
A
........... istemiyorum seni tamam mı sen nasıl istemiyosan bende istemiyorum sen nasıl soğuduysan bende soğudum sen nasıl başkalarıyla çıktıysan bende çıkcam gör ve pişman ol ...... istemiyorum senin gibi nankörün......... nankör .............

01:48
A
sen nasıl çirkin şişko erkeklerle aldattıysan beni ben de seni senden daha güzel kızlarla aldatcam ...... ol gebercekler benim için sen nasıl yalan söylediysen onlar beni elde etmek için herşeylerini anlatcaklar artık işim bitti senin gibi yalancı şerefsizle işim olmaz nokta ak

02:02
B
Yazıklar olsun sana yok yere bana bu lafları ettın ya sana yazıklar olsun bitti artık sen laftan anlamıyosun bitti artık ben yokum,

son mesajı ben attım ettiği laflara bakın ne kadar terbiyesiz tiksiniyorum resmen ondan lütfen bana öyle bişey diyin ki bidaha ne ölüsüne ne dirisine ettigi laflarla kalsın lütfen

Son düzenleme:
bence ayrılmak için bahaneye ihtiyacı varmış ve bi tek bunu bulabilmiş.
bizim söylediklerimizle değil ancak kendi gücünle bunu başarabilirsin. farklı meşgaleler bul kendine gerçekten ilgini farklı şeylere verince aklına bile gelmez.

sız ne yaptınızda bunları soyledı sıze???

dün skypeda konuşuyoduk bi dk bekle dedim neyse bu bekliyo sonra aniden kapatmam gerekti yazma imkanım sıfırdı kapattım direk 10dk sonra geldim dünden beri böyle zaten en ufak seyde kendinden geçen bi insan

ne dememizi bekliyosun ki:26:
zaten herşey ortada:50:
sil gitsin:ssz:

Son düzenleme:
bence ayrılmak için bahaneye ihtiyacı varmış ve bi tek bunu bulabilmiş.
bizim söylediklerimizle değil ancak kendi gücünle bunu başarabilirsin. farklı meşgaleler bul kendine gerçekten ilgini farklı şeylere verince aklına bile gelmez.

normalde eskisehirde okuyo dün istanbula gitti arkadaslarıyla ve dün kavga ettik suan istanbulda anında böyle bi degisti bende yurtdısındayım zaten ben kafamı dagıtmasına dagıtırım ama ona öyle bi laf etmek istiyorum ki ettigi laflarla kalsın

tek bildiği kelımeler.

çektir git
bende alıcam hayatıma
çektir git...şarkı sözleri gibi olmuş

bu ruh hastasıyla ilk defa mı bu şekilde msjlastınız?
yoksa bu zamana kadar rengini belli etmedi mi?

tek bildiği kelımeler.

çektir git
bende alıcam hayatıma
çektir git...şarkı sözleri gibi olmuş

bu ruh hastasıyla ilk defa mı bu şekilde msjlastınız?
yoksa bu zamana kadar rengini belli etmedi mi?

zaten hep ruh hastasıydı sadece ah salak kafam 3 bucuk seneme kıyamadım işte kıyamadım ilk sene herşey güzeldi sonradan bu psikopat lafları tavırları ortaya cıktı iki lafından biri seni aldatırım birisiyle gider yatarım bıktım artık bıktım

zaten hep ruh hastasıydı sadece ah salak kafam 3 bucuk seneme kıyamadım işte kıyamadım ilk sene herşey güzeldi sonradan bu psikopat lafları tavırları ortaya cıktı iki lafından biri seni aldatırım birisiyle gider yatarım bıktım artık bıktım

bu lafları söylediğine göre,,,ona bununla ilgili koz verdin heralde? ''en korktuğum şey aldatılmak'' gibisinden??

aslında 3,5 senene kıydın canım.

bazı insanlar genelde bası insanların en hassas noktasından yakalar ve onunla vurmaya çalışırlar
hayır arkadaş anlamıyorum , aldatırsan kendıne aldatırsın ve sonunda meşhur sözünü benden duyarsın ''çektir git''.

bu lafları söylediğine göre,,,ona bununla ilgili koz verdin heralde? ''en korktuğum şey aldatılmak'' gibisinden??

aslında 3,5 senene kıydın canım.

bazı insanlar genelde bası insanların en hassas noktasından yakalar ve onunla vurmaya çalışırlar
hayır arkadaş anlamıyorum , aldatırsan kendıne aldatırsın ve sonunda meşhur sözünü benden duyarsın ''çektir git''.

aynen o korkuyu ona verdim işte yurtdışındayım elim kolum bağlı anca telefon edebiliyorum faceden yazabiliyorum başka yapabildiğim bişey yok ah öyle bi laf etmek istiyorum ki ona kalsın böyle ama yok işte şuan kendisini padişah gibi falan görüyor sanırsam ondan mükemmeli yok

ayrılmayı kafaya koyduysan bir güzel beddua et msj da en çok o üzer

bu 3 bucuk sene içinde yapmadıgımız sey değil bu seferde diyoki allah sana bin katını versin ben bu sefer üzülüyorum beddua yaramıyo yani ona insan olmak yaramıyo ona ona hep kendi gibi davrancaksın ozaman kralsın

Seni cok iyi sindirmis ve ezmis , bu kadar laftan sonra hala ne yapsam diye soruyorsan... Ne yap dememizi bekliyorsun ki? Secenekler ne?
Yaslariniz kac cok merak ettim? Belli bir yasa, olgunluga erismis insanlarin kavgasi da boyle olmaz cunku, kavga ne kadar buyuk olursa olsun. 16-17 yaslarindasiniz galiba.

Son düzenleme:
aynen o korkuyu ona verdim işte yurtdışındayım elim kolum bağlı anca telefon edebiliyorum faceden yazabiliyorum başka yapabildiğim bişey yok ah öyle bi laf etmek istiyorum ki ona kalsın böyle ama yok işte şuan kendisini padişah gibi falan görüyor sanırsam ondan mükemmeli yok

en iyi laf nedir biliyor musun; susmak.

delirmesini istiyorsan ''sadece sus'' .
hatta sırra kadem bas.
görsün bakalım ne kadar vazgeçilmezmiş.

Seni cok iyi sindirmis ve ezmis , bu kadar laftan sonra hala ne yapsam diye soruyorsan... Ne yap dememizi bekliyorsun ki?
Yaslariniz kac cok merak ettim? Belli bir yasa, olgunluga erismis insanlarin kavgasi da boyle olmaz cunku, lavga ne kadar buyuk olursa olsun. 16-17 yaslarindasiniz galiba.

bişey yap demenizi zaten beklemiyorum ki sadece sizce ne diyip bitirebilirim diye sordum ben yaşım 20 kavga ettiğim kişininde yaşı 24 1 hafta sonra 25 olucak ama hala büyümemiş bi insan zaten ayrılıcam diyorum bişey yapmayı bende istemiyorum

bişey yap demenizi zaten beklemiyorum ki sadece sizce ne diyip bitirebilirim diye sordum ben yaşım 20 kavga ettiğim kişininde yaşı 24 1 hafta sonra 25 olucak ama hala büyümemiş bi insan zaten ayrılıcam diyorum bişey yapmayı bende istemiyorum

O halde bence sadece susarak ayril. Yani hic cevap verme. Boylesi bir kisi verilen cevaba bile degmez. Verdigin cevaptan anlamaz. Onun anlayacagi dil belli iste. Onunla yarisacaksan ya da ayrilirken bir cevap vereyim kapak olsun diyorsan ondan daha okkali kufurler etmelisin. Cunku onun dili bu. Baskasindan anlamaz, baksana 2 lafindan bir kufur.

Back
X