Kızlar lütfen acil yardımmm

Mavi mavi1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
344
141
103
37
Günaydın kızlar, 16 haftalık hamileyim ve şiddetli kabızlık yaşıyorum geçen gün acile gittik gece savcıdan. Ordaki Dr serum ve lavman verdi. Lavmanı yaptırmadım korktum açıkçası ama serum çok az iyi geldi. Fakat hala tam anlamıyla tuvalete çıkabilmiş değilim. Kaç gündür litrelerce su içiyorum, kayısı yiyorum, dün kefir bile içtim belki iyi gelir diye ama tık yok hala. Dr um da kayısıya devam et ve zeytinyağı iç geçmezse ilaç yazıcam dedi. Sizlerin başına böyle bişi geldi mi geldiyse nasıl kurtuldunuz. Çünkü günlerdir çok kötüyüm zaman zaman sancı yapıyo canın çok acıyo :KK43:

Neden lavman yaptırmadn neyinden korktun? Sabahları kuru incir ye üstüne ılık su iç açılır barsaklar.

Keşke lavman yaptırsaydın :(
Ablam ilk hamileliğinde yaşadı ağlaya ağlaya tuvalete gidiyordu
İkincisinde de başlarda yaşadı aynısını sonra kayısı yemeye başladı, iyi geldi ona zorlamadı sonraları
Çok geçmiş olsun :(

Bende hamileligimin baslarinda kabizlik sorunu yasadim maalesef. Genelde kadinlarin cogu yaşıyor. Kuru kayisi ve bol su ictim. Bide bazi bunyelerde bazi yiyevekler bagirsak aciyo. Mesela ben kozlenmis kirmizi biber yediğim zaman faydasini görüyorum . Herkeste ise yarar mi bilemiyorum ta bi.

Ilk 3 ay bitince dr.magnezyum yazmadimi size.
Magnezyum gunde 2 sefer cok.iyi gelecek bence.
Hic yasamayacaksiniz o problemi.
Dr.bana ozellikle kabi olmaman lazim sana bi.ilac yazicam dedi ve baktim magnezyummus.(magnorm gibi bisey ismi)
Portakalli suda eriyor.

Gaz sancısı yapar o elinden geldiğince yaş kur fark etmez kayısı ye sıvıyağınıda iç iyi gelir.

Benim yiğenimde oldu düzelmeyince afedersin canım azıcık elinin yardımıyla içindeki kuru kısmı annesi aldı ondan sonra düzeldi

Günaydın kızlar, 16 haftalık hamileyim ve şiddetli kabızlık yaşıyorum geçen gün acile gittik gece savcıdan. Ordaki Dr serum ve lavman verdi. Lavmanı yaptırmadım korktum açıkçası ama serum çok az iyi geldi. Fakat hala tam anlamıyla tuvalete çıkabilmiş değilim. Kaç gündür litrelerce su içiyorum, kayısı yiyorum, dün kefir bile içtim belki iyi gelir diye ama tık yok hala. Dr um da kayısıya devam et ve zeytinyağı iç geçmezse ilaç yazıcam dedi. Sizlerin başına böyle bişi geldi mi geldiyse nasıl kurtuldunuz. Çünkü günlerdir çok kötüyüm zaman zaman sancı yapıyo canın çok acıyo :KK43:

lavman olmadan geçmez
istediğinizi yiyin için daha çok zorluyorsunuz şu an

canım kabız olmaman lazım. özellikle normal doğum istiyorsan. hemoroid olursan normal doğum yapamıyorsun die biliyorum.
benim doktorum bana bu şekilde açıklayıp "magnesie calcinese" vermişti. zaten magnezyum desteği, yani hamilelikte kramp olduğunda magnezyum eksikliği olanlara veriyorlar aynı zamanda bağırsakları bozuyor hiçbir zararı yok. ben haftada bir ondan içerdim toz halinde suya karıştırıp içiyorsun. bu sayede hiç kabızlık çekmedim. hatta doğumdan sonra dikişlerim varken büyük tuvalete çıkmaktan korktum yine bundan içtim (emzirmeye de kötü etkisi yok çünkü mineral zaten) hiç acı sızı yaşamadan tuvaletimi yaptım.
sen yine bi doktora danış ama bunun çok faydasını göreceksin. 7. aydan itibaren olması muhtemel kramplarını da azaltacak.

canım kabız olmaman lazım. özellikle normal doğum istiyorsan. hemoroid olursan normal doğum yapamıyorsun die biliyorum.
benim doktorum bana bu şekilde açıklayıp "magnesie calcinese" vermişti. zaten magnezyum desteği, yani hamilelikte kramp olduğunda magnezyum eksikliği olanlara veriyorlar aynı zamanda bağırsakları bozuyor hiçbir zararı yok. ben haftada bir ondan içerdim toz halinde suya karıştırıp içiyorsun. bu sayede hiç kabızlık çekmedim. hatta doğumdan sonra dikişlerim varken büyük tuvalete çıkmaktan korktum yine bundan içtim (emzirmeye de kötü etkisi yok çünkü mineral zaten) hiç acı sızı yaşamadan tuvaletimi yaptım.
sen yine bi doktora danış ama bunun çok faydasını göreceksin. 7. aydan itibaren olması muhtemel kramplarını da azaltacak.
Dr vermedi ama acaba kendim mi istesen eczaneden. ya çok kötüyüm. Bi zararı olur mu acaba 16. Haftada kullansam. Sabah bir sürü kayısı yedim suyunu içtim hala tık yok :(

Dr vermedi ama acaba kendim mi istesen eczaneden. ya çok kötüyüm. Bi zararı olur mu acaba 16. Haftada kullansam. Sabah bir sürü kayısı yedim suyunu içtim hala tık yok :KK43:

doktoruna telefonla ulaşabiliyorsan bi ara danış. ya da eczacı da bilir bence ona bi danış derim. bu durumunu çok bekletme.

doktoruna telefonla ulaşabiliyorsan bi ara danış. ya da eczacı da bilir bence ona bi danış derim. bu durumunu çok bekletme.
Aç karnına ılık su iç incir ve kuru kayısı ye özellikle kuru kayısı hoşafı yap nişastası bol yiyeceklerden uzak dur

aynen arkadasa katılıyorum corba ve sebzeyle beslen bu süreçte
magnezyum ilacini bilmiyorum ama kabizlik icin arkadasima vermişti dr ilac zararsizmis şuruptu
o bolge kurumustur dıştan zeytinyagi sürmelisin orasi uyariliyormus surerken masaj mahiyetinde
incir de demis arkadaslar
ha bana da aci iyi geliyor bu noktada eger midene dokunmuyorsa cin biberlerinden ye yada yemegine pul biber at cnm insallah gecer

Back
X