Kizlar lutfen acilen yardim edin:((

camila87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
142
116
37
Merhaba herkeze. Burayi srekli takip ediyordum ama daha yeni uye oldum.
Bir derdim var lutfen yardimci olun konusucak kimsem yok:KK43:(

Ilk oncelikle esimle birbirimizi severek evlendik. Konuya hemen gecim. Esimle 1.5 yillik evliyiz bu son donemlerde her tartismamizda evi terk ediyor. Benim bazi hareketlerimden bikmis. Tamam yalnis davranislarim oldu ama zamanla kendimi cok duzelttim bunu kendiside soyledi. Tabi davranislarimda asla saygisizlik veya kufur olmadi.
Ama artik her tartismada evi terketmeye kalkisiyor. Son iki tartismamizda evi terkedip bir saat sonra geri dondu. Tabi ben aradim geri donmesi icin. Sonra bana soz verdi artik boyle olmiycak diye ve 3 aydir hersey cok guzeldi 1 defa bile tartismadik. Gelin gorunki dun gece yine tartistik sacma sapan olay buyudu ve esim yine evi terketmeye calisti. Kapida bana artik sende benim hayatimda yoksun artik falan filan laflar etti , bosanicakmis falan. Bende bu sefer tepkisiz kaldim gidiyosan git dedim. 1 saat kinini kustu bana kapida ve sonunda kendiliginden kaldi. Yok iste gitsemi kalsami sasirmis dedi.

Ama ben artik biktim. Her tartismamizda boyle gidicek ve bosanackmis laflarindan biktim. Artik birsey soylemeye korkar oldum olay bu boyutlara geldigi icin. Onu cok seviyorum ama mantikli dusunuyorum ve bu boyle gitmez bunuda biliyorum. Artik ayrilmak istiyorum sonu yok bu isin belli ama onu seviyorum. Kesin kalsamda bidahaki tartismada olaylar yine bu boyuta gelicek.

Lutfen bana yardimm edinnn sanki cikmazin icindeyim. :KK43:((((

biraz once telefonda konustuk bana sabahki mesajlarin neydi falan dalga gecer gibi konustu. Yok beni seviyomus yoksa bir dakka kalmazmis ama yine bagirdi cagirdi beni sucladi. Bizim iliskimiz yalama olmus dedi.
Yemin ederim mesaj atip artik burda bitsin demek istiyorum ama pisman olmaktan cok korkuyorum. Onu taniyorum bidahaki sefere gitmeye kalkisirsa ki yapar bunu kesin gider ve zaten pisman olsun olmasin asla geri donmez:KK43:

alışmış her gittiğinde arayıp dön demene ya da gitmemesi için çaba harcamana. tepki vermeyince öyle kalakalır işte. hiç umursama ki yapmasın bi daha, giderse de gitsin paşa paşa dönüyormuş zaten..

en ufak tartismada bosanmaktan mi bahsediyor? peki saygiyi korudugunu düsünüyor musun? özelestri iyidir.

belki daha çok tartışmamak için evden çıkıp gidiyor..sen güzelce otur konuş..arada tartışmanız doğal hep güllük gülitanlık olmuyor..önemli olan tartışmayı uzatmadan kırmadan bitirrmek..her tartışmada boşanma lafını etmeyelim falan de..

evet dun kapinin onundeydim cikmak istiyordu bende sen gercekten gitmek istiyorsun ben seni zorla tutamam ne yaparsan yap dedim cekildim salona gectim. Orda 100 tane laf saydi resmen kin kustu bana. Arkadaslar tamam bende dort dortluk degilim ama yemin ederim ne yaptimki bu kadar nefret dolmus ici anlamadim.

belki daha çok tartışmamak için evden çıkıp gidiyor..sen güzelce otur konuş..arada tartışmanız doğal hep güllük gülitanlık olmuyor..önemli olan tartışmayı uzatmadan kırmadan bitirrmek..her tartışmada boşanma lafını etmeyelim falan de..
hayir senden bosanicam diye gitiyor evden zaten kendiside biliyor gitse geri donusu yok benim icin

• Birak gitsin Dönerse senindir dönmezsse hic senn olmamistir :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
1 saat gitmeyle bisey olmaz tepki verme bi zamn sonra vazgecer zaten

Ilk oncelikle esimle birbirimizi severek evlendik. Konuya hemen gecim. Esimle 1.5 yillik evliyiz bu son donemlerde her tartismamizda evi terk ediyor. Benim bazi hareketlerimden bikmis. Tamam yalnis davranislarim oldu ama zamanla kendimi cok duzelttim bunu kendiside soyledi. Tabi davranislarimda asla saygisizlik veya kufur olmadi.
Ama artik her tartismada evi terketmeye kalkisiyor. Son iki tartismamizda evi terkedip bir saat sonra geri dondu. Tabi ben aradim geri donmesi icin. Sonra bana soz verdi artik boyle olmiycak diye ve 3 aydir hersey cok guzeldi 1 defa bile tartismadik. Gelin gorunki dun gece yine tartistik sacma sapan olay buyudu ve esim yine evi terketmeye calisti. Kapida bana artik sende benim hayatimda yoksun artik falan filan laflar etti , bosanicakmis falan. Bende bu sefer tepkisiz kaldim gidiyosan git dedim. 1 saat kinini kustu bana kapida ve sonunda kendiliginden kaldi. Yok iste gitsemi kalsami sasirmis dedi.

Ama ben artik biktim. Her tartismamizda boyle gidicek ve bosanackmis laflarindan biktim. Artik birsey soylemeye korkar oldum olay bu boyutlara geldigi icin. Onu cok seviyorum ama mantikli dusunuyorum ve bu boyle gitmez bunuda biliyorum. Artik ayrilmak istiyorum sonu yok bu isin belli ama onu seviyorum. Kesin kalsamda bidahaki tartismada olaylar yine bu boyuta gelicek.

böyle diken üstünde evlilik mi olur en ufak tartışmada evi terk etmek neyin nesi.

Galiba ben artik ondan ayrimak istiyorum ama sevgim ve mantigim arasinda kaldim pisman olmaktan korkuyorum

bak biim akraba kadın yıllarca hep arıza çıkarıp kavga çıkarıp boşanacam deyip yakar yıkardı,adam kuzu hemde ne kuzu...sonra adam en son demişki bir daha boşanıcam dersen senı boşarım,kadın alıştıya enayi adam,neyse boşanıcam dıyor,ne olsa iyi adam gidip dava açtı boşanmaya çıktı,o kadın gitti yerıne melek kuzu geldi,şimdi gık çıkmıyor,mahkemeye falan çıktılar,hakıme ağlamış,yalvarmış falan,,
sanırım sende bı resti çek

bak biim akraba kadın yıllarca hep arıza çıkarıp kavga çıkarıp boşanacam deyip yakar yıkardı,adam kuzu hemde ne kuzu...sonra adam en son demişki bir daha boşanıcam dersen senı boşarım,kadın alıştıya enayi adam,neyse boşanıcam dıyor,ne olsa iyi adam gidip dava açtı boşanmaya çıktı,o kadın gitti yerıne melek kuzu geldi,şimdi gık çıkmıyor,mahkemeye falan çıktılar,hakıme ağlamış,yalvarmış falan,,
sanırım sende bı resti çek
bugun telefonda boyle olmaz dedim biktim senin surekli kapida solugu almandan dedim. Adamda oz elestiri sifir surekli beni sucluyo. Normal zamanda cok iyi biri ama biktim tehditlerinden. Bende resti cekmek istiyorum ayrilmak istiyorum ama pisman olmaktan cok korkuyorum.

Bir kere de sen onu terkederek blöf yap :KK66:

bugun telefonda boyle olmaz dedim biktim senin surekli kapida solugu almandan dedim. Adamda oz elestiri sifir surekli beni sucluyo. Normal zamanda cok iyi biri ama biktim tehditlerinden. Bende resti cekmek istiyorum ayrilmak istiyorum ama pisman olmaktan cok korkuyorum.
kızım ne ayrılması,acaba adamın başka derdimi var sana patlıyor,dur bi,başka sıkıntısı vardır,bı nefes al,boşancam deme,uzatma,konuştukça seni suçlar,suçlu piskolojısı,saldırgan ve tahmmulsuz,

bıde bız bu adamları
aha erımsım pasamsın adamımsın dıye yatagımıza evımıze dıkıyoruz
bebeler.
inankı konuyu okurken erkekmı acmıs bu konuyu dedım

kızım ne ayrılması,acaba adamın başka derdimi var sana patlıyor,dur bi,başka sıkıntısı vardır,bı nefes al,boşancam deme,uzatma,konuştukça seni suçlar,suçlu piskolojısı,saldırgan ve tahmmulsuz,
iste problemleri var cok yogun falan ama bende elinde kukla degilim. Artik bosana tehtitlerine tahamulum kalmadi. Ben alttan aldikca resmen beni rezil ediyor. Cocuk oyuncagi degil bu. Ben gitti gidicek diye bekleyemem. Zaten kafasina koymus gitmeyi belli elinde sonuda gidecek gibime geliyor. Sozde sevgisinden kaliyormus sanki ben ona iskence yapiyorum

X