kızlar lütfen acillll cevap yazın ihtiyacım var..

sekeresmer2010

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2013
23
0
16
Edirne
kızlar ben 8 haftalık hamileyim ama bulantım kusmam olmadığı için kendimi sanki hamile değilmiş gibi hissediyorum bir sorun yoktur dimi? bu normalmi birşeyler hissetmem gerekiyormu? sizde ilk başlarda böylemiydiniz?

Her gebelik birbirinden farklı olabiliyor
Birinde cok şiddetli bulantim varken birinde hic olmadi
Icin rahat olsun..hersey yolundadir

Allahim sağlıkla tamamına erdirsinn

Canim benim bence cok normal bende ne bulanti vardi ne kusma.ama korkum hala var nedense bebegim iyimi sagliklimi diye diye kafayi yicem.ama hep dua edelim onlar iyi olsunda bulanti kusmada olmasin rabbim hayirlica sagliklica kucaklarimiza almayi nasip etsin

kızlar teşekkür ediyorum ama ilk hamileliğim bu yüzden tecrübem olmayınca korkuyorum acaba iyimi herşey normalmi yolundamı diye tedirgin oluyorum

Bizde 10 haftalık olduk ama ne bulantı ne kusma bazen unutuyorum hamile olduğumu bence hiç yoktan yere nazar değdirmeyelim kendimize şükür edelim

Bizde 10 haftalık olduk ama ne bulantı ne kusma bazen unutuyorum hamile olduğumu bence hiç yoktan yere nazar değdirmeyelim kendimize şükür edelim

sağol canım vallahi içimi ferahlattın bulantı kusma olmayınca sanki kendimi hamile değilmişim gibi hissediyorum allaha şükür bir ağrım kanamamda yok rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh..

Amin insallah canim benimde cok sukur agrim kanamam yok hatta normal seyrinde devam ediyor iliski durumu daha dikkatli tabi bi an once kavusmak istiyorum minik kusuma gelmesini 1yil bekledim cunku

Amin insallah canim benimde cok sukur agrim kanamam yok hatta normal seyrinde devam ediyor iliski durumu daha dikkatli tabi bi an once kavusmak istiyorum minik kusuma gelmesini 1yil bekledim cunku

aynıyız demekki canım tam 11 ay denemeler sonucu hamile kaldım fazla kilolu olduğum için çok korktum olmayacak diye hep dua ettim yılmadım çok şükür yüzümüzü güldürdü rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımızada alırız inşallah bu arada ben öğrendiğimden beri ilişkiye girmiyorum korkuyorum 1kaç ay geçsin öyle diyorum eşimde anlayışlı çok şükür.

sen bişi hissetmiyorum diyorsun 8 haftalıkken ben hala hissetmiyorum hiçbir belirti normal bunlar herkeste olmayabilir :)

Bir kere öhhh demedim hiç birşeyden tiksinmedim... Sadece uyuyordum çok :) herkeşsn belirtileri farklı olur hiç takma kafanı herşey yolundadır !! İçinde kıpırtılar hissetmeye başlayınca rahatlayacaksın:) biraz sabır hamilelik sabır işi ... Sonra da doğsun hayırlısıyla yine hep sabretmen gerekecek , hayat hamilelikten alıştırıyor bizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…