Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar erken gebelik testinden sonra iki kere daha normal kaset test yaptım.Alttaki bu sabah yaptığım. Sizce var mı ben emin olamıyorum.Kan tahlilde yaptıramadım bir türlü negatif çıkar diye korkuyorum.
Kızlar erken gebelik testinden sonra iki kere daha normal kaset test yaptım.Alttaki bu sabah yaptığım. Sizce var mı ben emin olamıyorum.Kan tahlilde yaptıramadım bir türlü negatif çıkar diye korkuyorum.
Arkadaşlar 2 aydır adet gecikmesi yasiyorm ve adet sokturucusuyle adet oldum bu ayda doktor düzene girsin diye doğum kontrol hapı verdi hem korur hem duzene sokar dedi bu ayda 6 gün önce adet oldum ama kırmızı değil de hep kop koyu kahverengi adet oldum ne az ne de çok bugün adet olalı 13 gün oldu ağır kaldırdığında çömelip kalkarken vs damla kanla koyu kahve rengi akıntı oluyor adet olmadan öncede bir kere kaza kurşunu bir kere oldu sizce gebelik mi yoks normal mi