Kızlar lütfen acillll!!!

Azrrmyscmc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2016
18
8
1
30
Ya ben gebeyim daha çok yeni ve doktorum bana ferrum adlı demir hapı verdi.. Çok afedersiniz söylemek zorunda olmasam buraya yazmam.. Benim dışkımın rengi kapkara bişey oldu çok korkuyorum ilk öyle görünce ödüm patladı.. Bu kullandığm ilaçtan mı oldu acaba? Varmı böyle bişey yaşayan?

canım ilacı kullanmadım ama ilacın prospektüsünü okudun mu?. yan etkilerinde yazıyodur belki.

Cnm acil diyince bakim dedim kullanmadim ama netten simdi senin icin baktim bu ilacin hafif yan etkilerinde :-Dnmis normalmis yani ;-) no panik no problem

Maalesef hap yapıyor canım hiç korkma o hap dönem dönem kabızlık yada ishal de yapar bilgin olsun

Cok normal canim korkma idrarinin rengide koyulasir ben son haftam kaldi gunde iki iciyorum basindan beri durum bendede ayni

Ya ben gebeyim daha çok yeni ve doktorum bana ferrum adlı demir hapı verdi.. Çok afedersiniz söylemek zorunda olmasam buraya yazmam.. Benim dışkımın rengi kapkara bişey oldu çok korkuyorum ilk öyle görünce ödüm patladı.. Bu kullandığm ilaçtan mı oldu acaba? Varmı böyle bişey yaşayan?
Bende 1 aydır Demir ilacı kullanıyorum . Dışkının siyah olması normal diye biliyorum. İlacın etkisi .

Normal cnm ooo :) bende kullandigim zMNlarda oyle olmuştu fena da bulanti yapiyor insallah sana yapmaz hayirli olsun :)

ben yaşadım canım gayet normal hormonların değişiyor ilaçların etkisinden dolayi oluyor dr söyledi hatta kabızlık bile yapar iilaçlar Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Back
X