KIZLAR LÜTFEN AKIL VERİN 😢

Nur_hayat2005

Hemşire hanııımmm 👩🏼‍⚕️
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2018
2.314
3.988
83
Dermoid kistten bir yumurtalığımı kaybettim diğerinde kist vardı kist için bile o kadar korkuttu ki doktor dermoid kist dedi ve ben diğer yumurtalığımı da kaybedemem rahimin hafif t olduğunu ve rahimin bebek taşıyamayacağını söyledi başka doktora gittim kisti adetle atarsın korkma ameliyata da gerek yok rahim bebeği taşıyamazsa bir şekilde tutundurmaya çalışırız ameliyat olma dedi klomen istedim gerek yok dedi bıktım artık ya doktor benden daha telaş yada çok rahat kafam karıştı eşim başka doktora gitme artık yeter diyo
Size sorum şu tek yumurtalıkla hamile kalan var mı ve şu t rahimle gebe kalanlarınız var mı nolur bir umut verin bana

Geçmiş olsun canım. Kistin yapısı nasıl ve kaç cm? Aşılama dan sonra 7,5-8,5 cm kistim oluştu çok korkuyorum

Nerden anlıycam folikül kisti olduğunu. Ultrason raporunda ne yazıyor
Kuzum ultrason raporumda bişey yazmıyordu doktor bana dermoid dedi ben tabii yıkıldım çıkar çıkmaz başka doktora gittim o da ultrasonda baktı bu dermoid değil yanlış tespit adetle atarsın dedi ama şunu söyleyeyim dermoid kist sen anne karnındayken uluşan ve gittikçe büyüyen bazı durumlarda hızlı büyüme yapan bir kist o nedenle daha önce yoksa ve aniden çıktıysa bence dermoid deildir sen de adetle atarsın içini ferah tut senin doktorun ne dedi

Canım ben dahiliyeye gittim orda bakıldı. Raporu paylaşayım bi bak

Eklentiler

• DAB8E04C-D5BD-4F4F-AC36-3086E630D7EB.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 52
Canım ben dahiliyeye gittim orda bakıldı. Raporu paylaşayım bi bak
Canım raporda dermoid demiyor ki kistler vardır diyo ama benim eski dermoid kist raporumda dermoid olabilir yazmışlardı sen de öyle bir şey yazmıyor adetle atarsın sen doktoruna raporu gönder onun yorumu daha değerli

Hem sağ hem sol yumurtalihimdan dermoid kist alindi bu kisti buyumeden almak onemli yumurtaliga zarar vermemesi icin suan dogal yolla hamileyim endiselenmeyin en buyuk problem beyin rahat olun

Hem sağ hem sol yumurtalihimdan dermoid kist alindi bu kisti buyumeden almak onemli yumurtaliga zarar vermemesi icin suan dogal yolla hamileyim endiselenmeyin en buyuk problem beyin rahat olun
Merhaba benim de şubat ayında iki yumurtaligimdan da dermoid kist alındı biri 4 biri 2 cmdi. Ameliyattan ne kadar sure sonra hamile kaldın bebek istiyorum bu ay bekliyorum ama bat a daha var cok surmez insallah bakalim

Merhaba benim de şubat ayında iki yumurtaligimdan da dermoid kist alındı biri 4 biri 2 cmdi. Ameliyattan ne kadar sure sonra hamile kaldın bebek istiyorum bu ay bekliyorum ama bat a daha var cok surmez insallah bakalim
Merhaba ameliyatınızı nerde oldunuz ve nasıl geçti bende olmayı düşünüyorum bilgi verirmisiniz banada

Annem.bana hamileyken tek yumurtalikla hamile kalmış

Merhaba ameliyatınızı nerde oldunuz ve nasıl geçti bende olmayı düşünüyorum bilgi verirmisiniz banada
Merhabalar canm bende dermoidden ameliyat oldum 1 buçuk yıl önce İstanbul ok meydanı eğitim araştırma da yapıldı ameliyat gayet iyi ilgilenip moral oluyordular orayı tavsiye ederim

Valla ablam hamileyken ablama klomen yazan doktorda vardı. Bebegi kist sanıp Kistin var alalım diyende .çocuğun olmayacak senin diyende..doktor degisin

Benim bir arkadaşım tek yumurtalıkla hamile kaldı da doğurdu da. Doktor ona da kalamazsın demişti ama kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…