Gebeliğe Hazırlık Kızlar lütfen bakar mısınız 🙏🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gunesss48

Bin Şükür 🙏🏻 Hoş geldin Ömrüme 🥲❤️🧿🧿
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2021
578
238
33
SAT 9 temmuz. 6 Ağustos’ta kanamam oldu yoğun bir şekilde hatta ben regl oldum sandım. 7 Ağustos’ta azar azar geldi sonra kesildi. Yani toplamda 2 gün sürdü. Ama benim reglim en az 4 gün sürer 5. güne bile sarkar.
15 Temmuz’da hsg filmi çekildi. Bi sıkıntı çıkmadı şükür 1 senedir çocuk istiyoruz.
Kafam allak bullak. Sizce ben regli mi oldum. Regliyse neden kısa sürdü. Hamile olma ihtimalim var mı? Yerleşme kanaması bu kadar uzun sürer mi?

Ve bugün de karnım ağrıyor sancım varrrrr

Ne desem bilemedim hamilelik için canım inşallah hamilesindir ama yerleşme kanaması çok çok az olur yani benim öyle oldu sadece peçeleye sürünce geliyor hiç akmıyor ben öyle biliyorum . Bende film çektirmiştim tam hatırlamıyorum o zaman mıydı diye ama benim de iki gün süren adetlerim oluyordu hatta iki haftada bir oluyordu eğer pcos varsa normal

Pko var canım. Ama 30-35 günde bir düzenli adet oluyorum ben. Parça parça olmadım hiç.
yerleşme kanamasında bazen adet gibi uzun uzun gelebiliyormuş. Bilemedim ya hakkımızda hayırlısı olsun inşallah cevabın İçin teşekkür ederim

Kızlar başka yok mu

Eğer yaşadığınız kanamadan yerleşme kanaması diye şüpheleniyorsanız varsa testte çıkar artık ama hsg filminden kaynaklı da kanama yaşamış olabilir misiniz bilmiyorum. En iyisi bi test yapmanız.

Eğer yaşadığınız kanamadan yerleşme kanaması diye şüpheleniyorsanız varsa testte çıkar artık ama hsg filminden kaynaklı da kanama yaşamış olabilir misiniz bilmiyorum. En iyisi bi test yapmanız.
Canım bende emin olamıyorum ki. Normalde ortalama 35 günde bir adet olurum ve 4-5 gün sürer. Bu ay 29. günde oldum ve 2 gün sürdü. Ya hsg filminden kaynaklı hem erken gelip hem kısa sürdü ya da hamileyim ve gelen kanama yerleşme kanaması İnşallah bebiştir

Test yaparsan tüm sorularının cevabını almış olursun. Geçen ay bende çok az adet oldum.
3.gün sabah kesildi, normalde 5-6 gün sürüyordu

Test yaparsan tüm sorularının cevabını almış olursun. Geçen ay bende çok az adet oldum.
3.gün sabah kesildi, normalde 5-6 gün sürüyordu
O kadar çok negatif gördüm ki. Artık negatif görmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…