• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen bakar mısınız mantar mı oldum

kediseverimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2025
5
1
1
27
Kızlar idrar yolu enfeksiyonum vardı Monurol saşe kullandım ve en yaygın yan etkisi olan vulvovajinit geldi başıma sanırım... Dün değil evelsi gün akşam tuvalette hafif bi kaşıntı hissettim sonra dün sabah baktığımda vajinada kızarıklık vardı kaşıntı çok azdı üstelik bugüne kadar yalnızca iki kez çok az akıntı gördüm ama beyaz kesik gibi değildi normal krem renkteydi. Vajinada kızarıklık hala var ama kaşıntı tüylenme yerinde çok şiddetli değil mantar mı bu? Çoğu kişide mantar tekrarlıyormuş bu beni çok korkuttu Ankara'da yaşıyorum Etlik şehir hastanesi aciline gitsem anlarlar mı kadın doğum uzmanına en erken randevu salı günü çünkü

Acillik bir durum yok randevu gununu bekleyebilirsiniz camasirini kuru tutmaya calis antibiyotik sonrasi cok sık oluyor ama normal zamanda yoksa tekrarlamaz sadece kuru tutmaya calis gunluk ped kullanma o daha da arttiriyor elinde travazol krem varsa kullanabilirsin doktorda onu verecektir muhtemelen

Acillik bir durum yok randevu gununu bekleyebilirsiniz camasirini kuru tutmaya calis antibiyotik sonrasi cok sık oluyor ama normal zamanda yoksa tekrarlamaz sadece kuru tutmaya calis gunluk ped kullanma o daha da arttiriyor elinde travazol krem varsa kullanabilirsin doktorda onu verecektir muhtemelen
Hiç günlük ped kullanmam çamaşırımı da kuru tutarım hep ilk kez başıma geldi ve çoğu kişide kronikleştiğini okuyunca çok korktum kefir içiyorum iyi geliyormuş travozol krem kortizonlu olduğu için mantar kremlerinde daha üst bir tedavi değil mi?

Hiç günlük ped kullanmam çamaşırımı da kuru tutarım hep ilk kez başıma geldi ve çoğu kişide kronikleştiğini okuyunca çok korktum kefir içiyorum iyi geliyormuş travozol krem kortizonlu olduğu için mantar kremlerinde daha üst bir tedavi değil mi?
Bol su iç. Günde 3 litrenin altına düşme.
Su çok etkili

Yaşadım. Çok can sıkıcı bir süreç. Ben sürekli iç çamaşırı değiştirdim ve hep ütüleyerek giydim.
Bol bol da su içtim. Bir daha tekrarlamadı.
Peki doktora gidip ilaç başlamış mıydınız? Bende vajinada kaşıntı çok az vulva da biraz var akıntı yok gibi bir şey o yüzden doktora gitmeden evde geçirebilir miyim diye düşünüyorum

Peki doktora gidip ilaç başlamış mıydınız? Bende vajinada kaşıntı çok az vulva da biraz var akıntı yok gibi bir şey o yüzden doktora gitmeden evde geçirebilir miyim diye düşünüyorum
Gittim ilaç yazdı toz bir kerelik. Benim de kaşıntım ve idrar yaparken yanmam çok fazlaydı. Bi dene istersen evde kendin geçmezse randevu alıp gidersin.

Back
X