- 9 Ağustos 2022
- 90
- 21
- 18
- 31
- Konu Sahibi mehlikamirac
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizde baya baya belli hayırlısıyla gelsin inşallahBuda benimki bi saat önce yaptım
Sizde baya baya belli hayırlısıyla gelsin inşallah
yarın adet günüm ama kuruma çizgisi olabilir mi acaba kaç dakika geçti bilmiyorum çünküBen gördüm gecikme var mi
Yumurtlama erken olmuşsa veya çoğul gebelikse ikisinde de olabilir benceAma benim adetıme daha var böyle olması bilmiyorum kafam karıştı daha 10 güne yakın var gecen ayda 10 gün erken oldum
Kuruma çizgisi olabilir mi sizceHafıf gözüküyor
Yarın kan. Verecem adetıme 10 gun var çıkar mıYumurtlama erken olmuşsa veya çoğul gebelikse ikisinde de olabilir bence
Yarın test verin siz
İkiz üçüz gibi gebeliklere deniliyorÇogul gebelik nedir onu bilmiyorum
Ha tam sagolun ama benim son adetım 10 aralıktı şimdi bu test böyle olmasıİkiz üçüz gibi gebeliklere deniliyor
İlk 15dk ciktiysa vardır hayırlı olsunBuda benimki bi saat önce yaptım
Amın bakalım yarın verecemİnşallah dış gebelik tarzı bir şey değildir onlarda da hızlı artıyor diye biliyorum
En iyisi siz içinizi ferah tutup yarın kan verin takipte hepsi anlaşılır
Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese versin inşallah
Hemen çıktı zaten arada bi saat geçti tekrar yaptım bu sefer negatıfİlk 15dk ciktiysa vardır hayırlı olsun![]()
Var gibi. Adetiniz uzaksa böyle çıkması normal.Kızlar testi yaptım elimi yüzümü yıkadım krem sürdüm vs derken kaç dk geçti bilmiyorum bi baktım bu şekilde kuruma çizgisi mi bu
Elimdeki son test tekrarlayamıyorum![]()