- 7 Ağustos 2019
- 666
- 436
- 33
- Konu Sahibi Canimm oglum
-
Ikili olan üstekki sabah yaptigim altakki yeni yaptigimKizlar sabah test yaptim hafif cizgi oldu daha önce bidaha yaptim yine cizgi cikti, bu ay amaliyat oldum o yüzden dikkat etmedim yumurtlama döneminde (takvime göre) iliski bile olmadi, sizce varmi adetime 1-2 gün olmali (takvime göre)
Hamilesin canim tebriklerr :) benim de takvime uymadi yumurtlamam adetim bittigi gibi hamile kalmistimKizlar sabah test yaptim hafif cizgi oldu daha önce bidaha yaptim yine cizgi cikti, bu ay amaliyat oldum o yüzden dikkat etmedim yumurtlama döneminde (takvime göre) iliski bile olmadi, sizce varmi adetime 1-2 gün olmali (takvime göre)
Insallah canim öyledir insallah koyulasir iki senedir ugrasiyorumHamilesin canim tebriklerr :) benim de takvime uymadi yumurtlamam adetim bittigi gibi hamile kalmistim
Insallah canim insallahSilik çizgi var gibi canım yarın sabah tekrar yenile bence
Hayırlı olsun canım var geçmiş olsun ne ameliyatı olmuştunKizlar sabah test yaptim hafif cizgi oldu daha önce bidaha yaptim yine cizgi cikti, bu ay amaliyat oldum o yüzden dikkat etmedim yumurtlama döneminde (takvime göre) iliski bile olmadi, sizce varmi adetime 1-2 gün olmali (takvime göre)
Insallah canim, burnumdan oldum canim nefes alamiyodum o yüzden önemsemedim yumurtlamada o siralara denk geldi takvime göreHayırlı olsun canım var geçmiş olsun ne ameliyatı olmuştun
Hiç gerekmez canım her gebelik aynı hcg değeri ile başlamaz 10 ile başlayanda var 100 ile başlayandaNormalde yarin adet günüm gösteriyo daha koyu cikmasi gerekmezmi
Bariz var canım, insAllah doğrudurinsan bu gibi durumlarda sabırlı olamıyor seni çok iyi anlıyorum darısı benim başıma
Canim yaa ne zor bebek beklemesi allah biran evvel bebeginize kavustursun siziInsallah canim öyledir insallah koyulasir iki senedir ugrasiyorum
Insallah canim insallahCanim yaa ne zor bebek beklemesi allah biran evvel bebeginize kavustursun sizi
Maşallah hamilesin canım çizgiyi net gördüm benceKizlar sabah test yaptim hafif cizgi oldu daha önce bidaha yaptim yine cizgi cikti, bu ay amaliyat oldum o yüzden dikkat etmedim yumurtlama döneminde (takvime göre) iliski bile olmadi, sizce varmi adetime 1-2 gün olmali (takvime göre)
Insallah canim öyledir rabbim tüm istiyenlere nasip etsin insallahMaşallah hamilesin canım çizgiyi net gördüm bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?