- 8 Haziran 2020
- 612
- 222
- 53
- 27
- Konu Sahibi Seymaasmin
Dün transfer oldum bugün ikinci günüm kızlar transferden yarım saat sonra idrara çıktım sizce erken mı oldu bu arada siz kaçıncı günü öğrendiniz daha erken öğrenme şansımız var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya çok sevindim sizin adınıza benimde 5. Gündondurulmuş embriyo inşallah darısı hepimize sen hamilesin duan kabul olur banada dua et olur mu bide neler yaptın nasıl geçirdin günleri bana biraz yardımcı olur musun etrafımda bana yardım edicek kimse yokBende yarım saat sonra çıktım, hemşireler çıkabileceğimi söylemişti.
3. gün embriyosu transfer edildi bana, 10. gün idrarda gördüm pozitifi. Darısı size olsun inşallah![]()
Tabii ki ederimYa çok sevindim sizin adınıza benimde 5. Gündondurulmuş embriyo inşallah darısı hepimize sen hamilesin duan kabul olur banada dua et olur mu bide neler yaptın nasıl geçirdin günleri bana biraz yardımcı olur musun etrafımda bana yardım edicek kimse yok
Üç gün hiç kalkmadınız mı bende ayağımın altında yastıkla yatıyorum sürekli bide ara ara hafif evin içinde küçük adımlarla yürüyorum dışarı çıkmaya hiç cesaretim yok nasıl beslendin peki yani bana protein ağırlıklı dediler..Tabii ki ederim
Ben buralara hiç girmedim, olumsuz hikayeleri okuyup etkilenmemek için.
Üç gün yattım, sonra ufak ufak kahvaltımı hazırlayıp yedim bakkala ekmek almaya gittim. Kendimi frenledim hiç belirtilere bakmadım, zaten belirti olmuyor ilaçların yan etkileri çok çünkü.
Bide bisey daha sorucam kasiklarinda hafif ara ara ağrılar hissediyomuydun senTabii ki ederim
Ben buralara hiç girmedim, olumsuz hikayeleri okuyup etkilenmemek için.
Üç gün yattım, sonra ufak ufak kahvaltımı hazırlayıp yedim bakkala ekmek almaya gittim. Kendimi frenledim hiç belirtilere bakmadım, zaten belirti olmuyor ilaçların yan etkileri çok çünkü.
Evet evet çok normal onlar. Mesela adet ağrısı çektim ben çok. Tutmadı sandım hattaBide bisey daha sorucam kasiklarinda hafif ara ara ağrılar hissediyomuydun sen
Anladım canım çok teşekkür ederim Rabbim inşallah en hayırlı sağlıklı şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsinEvet evet çok normal onlar. Mesela adet ağrısı çektim ben çok. Tutmadı sandım hatta
Amin inşallah Allah razı olsunAnladım canım çok teşekkür ederim Rabbim inşallah en hayırlı sağlıklı şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin![]()
Inşallah dua et bana cok teşekkür ederimAmin inşallah Allah razı olsunSende güzel sonuçlar alırsın inşallah
![]()
Merhaba ya bugün benim kaşıklarımda siskinlkk gibi değil de böyle sanki sertlik var sende de oldu mu bu normalmidir senceAmin inşallah Allah razı olsunSende güzel sonuçlar alırsın inşallah
![]()
Allah razı olsun canım malesef negatifAllah gönlünüze göre vermiştir inşallah her ne olduysa emin olun hakkınızda hayırlısı olmuştur allahın izniyle.
Sizin adınıza üzüldüm gerçekten ama kısmeti yokmuş vakti zamanı gelmemiş demekki rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah tez zamandaAllah razı olsun canım malesef negatif
Amin hepimize inşallah Allah razı olsunSizin adınıza üzüldüm gerçekten ama kısmeti yokmuş vakti zamanı gelmemiş demekki rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah tez zamanda![]()