Kizlar lutfen bakarmisiniz

Seymaasmin

Sabır Şükür Dua 🤲
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2020
612
222
53
27
Dün transfer oldum bugün ikinci günüm kızlar transferden yarım saat sonra idrara çıktım sizce erken mı oldu bu arada siz kaçıncı günü öğrendiniz daha erken öğrenme şansımız var mı

Bende yarım saat sonra çıktım, hemşireler çıkabileceğimi söylemişti.
3. gün embriyosu transfer edildi bana, 10. gün idrarda gördüm pozitifi. Darısı size olsun inşallah 🙏🏼

Bende yarım saat sonra çıktım, hemşireler çıkabileceğimi söylemişti.
3. gün embriyosu transfer edildi bana, 10. gün idrarda gördüm pozitifi. Darısı size olsun inşallah 🙏🏼
Ya çok sevindim sizin adınıza benimde 5. Gündondurulmuş embriyo inşallah darısı hepimize sen hamilesin duan kabul olur banada dua et olur mu bide neler yaptın nasıl geçirdin günleri bana biraz yardımcı olur musun etrafımda bana yardım edicek kimse yok

Ya çok sevindim sizin adınıza benimde 5. Gündondurulmuş embriyo inşallah darısı hepimize sen hamilesin duan kabul olur banada dua et olur mu bide neler yaptın nasıl geçirdin günleri bana biraz yardımcı olur musun etrafımda bana yardım edicek kimse yok
Tabii ki ederim🙏🏼
Ben buralara hiç girmedim, olumsuz hikayeleri okuyup etkilenmemek için.
Üç gün yattım, sonra ufak ufak kahvaltımı hazırlayıp yedim bakkala ekmek almaya gittim. Kendimi frenledim hiç belirtilere bakmadım, zaten belirti olmuyor ilaçların yan etkileri çok çünkü.

Tabii ki ederim🙏🏼
Üç gün yattım, sonra ufak ufak kahvaltımı hazırlayıp yedim bakkala ekmek almaya gittim. Kendimi frenledim hiç belirtilere bakmadım, zaten belirti olmuyor ilaçların yan etkileri çok çünkü.
Üç gün hiç kalkmadınız mı bende ayağımın altında yastıkla yatıyorum sürekli bide ara ara hafif evin içinde küçük adımlarla yürüyorum dışarı çıkmaya hiç cesaretim yok nasıl beslendin peki yani bana protein ağırlıklı dediler..
Bu arada çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun

Tabii ki ederim🙏🏼
Bide bisey daha sorucam kasiklarinda hafif ara ara ağrılar hissediyomuydun sen

Allah gönlünüze göre vermiştir inşallah her ne olduysa emin olun hakkınızda hayırlısı olmuştur allahın izniyle.

Back
X