• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estrofem yan etki Hk.

Sapsik88

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2025
176
73
13
34
Kızlar mrb. İkinci deneme dondurulmuş transfer hazırlığına başladım. Adetin 3. Günü yani dün estrofem başladım ama adetin kesildi. Normalde 5 6 gün surerdi. Şuan lekelenme dahi yok. Sizde böyle bir etki yaptı mı? Normal mi acaba

Kızlar mrb. İkinci deneme dondurulmuş transfer hazırlığına başladım. Adetin 3. Günü yani dün estrofem başladım ama adetin kesildi. Normalde 5 6 gün surerdi. Şuan lekelenme dahi yok. Sizde böyle bir etki yaptı m
Merhabalar ben de sizin gibi 2. Denemeye başlarken kullandım benzer şeyi ben de yaşadım bir sonraki adetimi de bir kaç gün geciktirdi ve az oldu estrofem fazlaca yan etkileri olan bir ilaç

Kızlar mrb. İkinci deneme dondurulmuş transfer hazırlığına başladım. Adetin 3. Günü yani dün estrofem başladım ama adetin kesildi. Normalde 5 6 gün surerdi. Şuan lekelenme dahi yok. Sizde böyle bir etki yaptı mı? Normal mi acaba
İlk tedavimde adetin3.ikinci tedavime 4.gun başladım pek fark etmiyor doktorlar için onlar folukulleri görmek istiyor

Bende estrofemle tedaviye basladim ve reglim 4.gunde kesildi bence normal =) Siz transfer oldunuz mu?

Bende estrofemle tedaviye basladim ve reglim 4.gunde kesildi bence normal =) Siz transfer oldunuz mu?
Mrb transferim 4 Eylül'de olucak evet normalmis regl kesilmesi. Ama gözümde yan etki yaptı. Gözümün beyaz yeri kızardı ve şişti birşeyde kullanmak istemiyorum. Şuana kadar gözle hiç sorun yaşamamıştım. O yüzden estrofeme bağladım

Evet estrofemin oldukca yan etkisi var. Ama transferinize cok az kalmis umarm her sey cok guzel olur. Igne de kullaniyor musunuz progestron icin

İğne yarın başlıyor. Hem progestan dex hem progestan tablet şeklinde. Umarım güzel olur 🤲teşekkür ederim

Back
X