HamilesinizKızlar merhaba. Benim 2 hafta önce korunmasız ilişkim oldu. Adetime daha 1 hafta kadar var ancak dayanamayıp predictor test yaptım. Silik de olsa ikinci çizgi var gibi ve hemen böyle oldu. Bir bakabilir misiniz lütfen Predictora güvenilir mi?
Ümit vermeyin cok az belli oluyo vence kzn verinHamilesiniz
Evet bende böyle öğrendimPredictor tam kesin sonuç veriyor mu
Bende bu testlerden kullandım. Bu testler negatif ise kuruma çizgisi bile çıkarmıyor ve benimde aynıydı..Ümit vermeyin cok az belli oluyo vence kzn verin
Hamilelik var gözüküyor. Bi kaç gün sonra testi tekrarlayın isterseniz netleşsin çizgi yada kan verebilirsinizKızlar merhaba. Benim 2 hafta önce korunmasız ilişkim oldu. Adetime daha 1 hafta kadar var ancak dayanamayıp predictor test yaptım. Silik de olsa ikinci çizgi var gibi ve hemen böyle oldu. Bir bakabilir misiniz lütfen Predictora güvenilir mi?
Evet anladım çok haklısınız ama ilk gebeliğim olacak ilk defa denedim insan dayanamıyor heyecanlanıyorBence hiç kurcalama adetin 1 haftayı geçerse öyle doktora git.neden dersen şimdi gidecem beta ya bakacaklar 5 den yüksekse her iki günde bir kan isteyecekler düzenli artış varmı? He olsada bikac gün sonra tekrar düşüyor. Kimyasal olursa bunu bilmemize gerek yok. sen strese gireceksin bide kimyasal gebelik ihtimali var .Biliyorum çünkü başına geldi çok üzüldük eşimle.Gerci 6 ay sonra hamile kaldımbunlara hiç gerek yok kafan rahat 1 hafta bekleben öyle yaptım 41 .günde gittim varsa zaten orda, olmazssa bukadar testten sonra boşa uzuleceksin.Bilmem anlatabildim mi.?
Benim 3. Bebeğim oldu.İns ordadır senin bebeğin de Allah nasip eder ins iyi geceler..Evet anladım çok haklısınız ama ilk gebeliğim olacak ilk defa denedim insan dayanamıyor heyecanlanıyorAllah analı babalı büyütsün
Tatlım inşallah vardır şimdi orda gölge var ama adetime 1 hafta var diyosun çok erken bence adet olmanı bekle olmazsan adet günü yap mutlaka çıkarKızlar merhaba. Benim 2 hafta önce korunmasız ilişkim oldu. Adetime daha 1 hafta kadar var ancak dayanamayıp predictor test yaptım. Silik de olsa ikinci çizgi var gibi ve hemen böyle oldu. Bir bakabilir misiniz lütfen Predictora güvenilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?