Kızlar lütfen bakın hamile miyim

axquer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2022
454
302
33
Kızlar merhaba. Benim 2 hafta önce korunmasız ilişkim oldu. Adetime daha 1 hafta kadar var ancak dayanamayıp predictor test yaptım. Silik de olsa ikinci çizgi var gibi ve hemen böyle oldu. Bir bakabilir misiniz lütfen Predictora güvenilir mi?

Eklentiler

• image.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 101
Hamilesiniz

Hamilelik var gözüküyor. Bi kaç gün sonra testi tekrarlayın isterseniz netleşsin çizgi yada kan verebilirsiniz

Teşekkür ederim kızlar ne düşüneceğimi bilmiyorum kan vereyim birkaç gün geçince sabah tekrar yapacağım ilk idrarla

Bence hiç kurcalama adetin 1 haftayı geçerse öyle doktora git.neden dersen şimdi gidecem beta ya bakacaklar 5 den yüksekse her iki günde bir kan isteyecekler düzenli artış varmı? He olsada bikac gün sonra tekrar düşüyor. Kimyasal olursa bunu bilmemize gerek yok. sen strese gireceksin bide kimyasal gebelik ihtimali var .Biliyorum çünkü başına geldi çok üzüldük eşimle.Gerci 6 ay sonra hamile kaldım bunlara hiç gerek yok kafan rahat 1 hafta bekleben öyle yaptım 41 .günde gittim varsa zaten orda, olmazssa bukadar testten sonra boşa uzuleceksin.Bilmem anlatabildim mi.?

Evet anladım çok haklısınız ama ilk gebeliğim olacak ilk defa denedim insan dayanamıyor heyecanlanıyor Allah analı babalı büyütsün

Tatlım inşallah vardır şimdi orda gölge var ama adetime 1 hafta var diyosun çok erken bence adet olmanı bekle olmazsan adet günü yap mutlaka çıkar

Kızlar merhaba ben dayanamadım bugün kan testi verdim ve negatif çıktı. Sabah ilk idrarla yine Predictor yapmıştım kırmızı çizgi yine vardı. Beni yanılttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…