Kızlar lütfen bakın ikinci çizgi silik vakasıyım!!!!!

Ay ne güzel bir duygudur, allah bağışlasın, sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin inşallah. Yalnız benim değerim 157 çıktı şimdi ben kaç haftalığım?

Canım hamileleiğin hayırlı olsun.Allah bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah. Kan değerine bakarak tam olarak ne kadaarlık hamile olduğunu biz bilemeyiz. Ancak son adet tarihinden itibaren hesaplarsan tam sonuca ulaşabilirsin. Değerlerine göre tahminen 4,5 - 5 haftalık hamilesin. Allahım nazarlardan korusun. :nazar:

Günaydın Kızlar, ikinci çizgi silik çıktı, lütfen bilgilerinizi paylaşın. Görsele göre hamile miyim? Vereceğiniz cevaba çok ihtiyacım var, o kadar istediğim birşeydi ki heyecandan yerimden kımıldayamıyorum şuan.. Şİmdiden teşekkürler..

Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin CNim, bence gayet hamilesin

Canını sıkma arkadaşım. Hamilesin. Benimki daha silikti. Aynı gün kan tahlili yaptırdım hamileyim çıktı. Hemen kan testini yaptı, güzel haberi bir de doktordan al tamammı :) Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. İsteyen herkesin kucağına da sağlıklı sağlıklı bebişler versin....

canım hayırlı olsun hamilesin daha çok küçük çok erken öğrenmişsin bende öğrendilimde 247 değerim haftalık bile değil canım günlük 9 ay zor geçicek benimde geçmek bilmedi.

Hayırlı olsun bebişin :) benimkide silik cıkmıstı suan 10 haftalık gebeyim :) allah saglık lı sıhatlı kucamıza almayı nasip etsin....

Günaydın Kızlar, ikinci çizgi silik çıktı, lütfen bilgilerinizi paylaşın. Görsele göre hamile miyim? Vereceğiniz cevaba çok ihtiyacım var, o kadar istediğim birşeydi ki heyecandan yerimden kımıldayamıyorum şuan.. Şİmdiden teşekkürler..

Benim ilk testimde aynen böyleydi. Ertesi gün bir daha yaptım bu sefer net iki tane çizgi çıktı şuan 14 haftalık hamileyim :)) Bence kesinlikle hamilesin canım:1:

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Kan değerim 157 çıktı. Sizce kaç haftalık hamileyim? Adet olacağım gün kan testi yaptırdım..

Back
X