Tam değil ama olmak üzere değerlendirin bugünü mutlakaPik mi kızlar acil
Yarın aynı koyulukta olur büyük ihtimalleTam değil ama olmak üzere değerlendirin bugünü mutlaka
Kiminin çok koyu olmuyor ya yarın silikleşirse çatlamış diyebilir miyizTam değil ama olmak üzere değerlendirin bugünü mutlaka
testi yaprken yumurta akı kıvamında akıntıda oldu ve pcos var ilk defa bu kadar koyu oldu 14. GündeyimPik de olabilir pik yaklaşmış da olabilir bugünü değerlendirin yine de
Silikleşirse çatladı diyebiliriz bence dimi?Yarın aynı koyulukta olur büyük ihtimalle
Olabilir siz yine de değerlendirin inşallah bebiş gelirtesti yaprken yumurta akı kıvamında akıntıda oldu ve pcos var ilk defa bu kadar koyu oldu 14. Gündeyim
İnşallahhhh Teşekkür ederimOlabilir siz yine de değerlendirin inşallah bebiş gelir
Evet canım sen bunu sabah mı yaptın sabah yaptıysan şimdi bidaha yap çok su içmediysen garanti olsunSilikleşirse çatladı diyebiliriz bence dimi?
Evet hayatım saat 13.30 gibiydi ama daha az önce bi sürü su çay içtimEvet canım sen bunu sabah mı yaptın sabah yaptıysan şimdi bidaha yap çok su içmediysen garanti olsun
İyi yaptın canım yarın tekrarla sen koyulaşır büyük ihtimalleEvet hayatım saat 13.30 gibiydi ama daha az önce bi sürü su çay içtimyarın aynı saatte tekrar yaparım her türlü değerlendirdim bu akşamı zaten
Hadi bakalım inşallah bu ay olurİyi yaptın canım yarın tekrarla sen koyulaşır büyük ihtimalle
Güzel haberlerini bekliyorum canımHadi bakalım inşallah bu ay olur
Canım pik yaklaşmış . Belkı de sıvı aldıysan ondan tam pık görünmüyor dur sen degerlendır mutlakaPik mi kızlar acil
Teşekkür ederim canım kahvaltıda küçük bir bardak çay içmiştim 1.30 saat sonra yapmıştım etkiledi mi bilmiyorum ama değerlendirdimCanım pik yaklaşmış . Belkı de sıvı aldıysan ondan tam pık görünmüyor dur sen degerlendır mutlaka
Etkılemez canım bende dayanamayıp az mıktarda tuketıyorum genelde 1.5. -2. Saat sonra yapıyorumTeşekkür ederim canım kahvaltıda küçük bir bardak çay içmiştim 1.30 saat sonra yapmıştım etkiledi mi bilmiyorum ama değerlendirdim
Aynen bugünde yapıcam bakalım çatladı mı hala pik mi 1.5 saatin geçmesini beklicemEtkılemez canım bende dayanamayıp az mıktarda tuketıyorum genelde 1.5. -2. Saat sonra yapıyorum
https://mutluresim.com/images/2025/08/21/XbrwHo.jpegEtkılemez canım bende dayanamayıp az mıktarda tuketıyorum genelde 1.5. -2. Saat sonra yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?