• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen bakın tavsiyelerinize ihtiyacim var cok zordayim

Asminayaz1518

Canım yavrularım ♡♡
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2017
495
271
103
29
Şimdi hızlica konuya gireyim 5 senelik evliyim 2 cocugum var 5 senedir aklınız almayacaği şekilde duydugunuz zaman beyniniz duracağı şekilde kv den çekiyorum beni eşimden ve kayinpderimden kiskaniyor . Ev müstakil kendilerine ait alt katta ben oturuyorum kayinvalide yuzunden ayrıldık alt kata çünkü beni kayınpedrrle yan yana gördüğü zaman cok ağza alinmayacak kelimeler ediyor kaynpedernle si..tr kendini ananida getir oda si...trsin or..pu eşime olacak adama boşa bunu boynzlu pz..nk daha neler neler . Babannemle buyukbabam arka arkaya vefat etti daha 6 gün olmadan ölüne dirine sı....yım senin dedi gözüm döndü saldırdım her gün merdivenlerde bağırıp hakaret ediyor arkadasim geldi bugun pişman oldu geldiğine . Eşim dermisin içen sı...an bi insan her gece içer . Şimdi diyeceksiniz neden 2 tane cocuk evet bende eşim belki değişir cahilliyle yaptiğim birşey ama onlar benim evladım asla pişman değilim. Sorum size şu eşimle kaynvlde benim yzumden görüşmüyor boşanmasini istyor benden eşimin. Bugun kaynpder byuk cocgmu gezdrmeye cikardi kaynvlde cocugma gel opuyum özledim demiş zorla öpmüş cnku cocugm artk ondan korkuyor ve nefret ediyor ama gene de içim acıdı özlemiş dedim . Bi karar almak istedim yanliş anlamayin gösteriş icin demiyorum haşa namazimda abdestimdeyim ama ben olmasam aralari bozuk olmayacak belkide diyorum vebale giriyorum eşim ayri eve taşinmayi kabul etmiyor annem hep boyleydi taşinamam kabul et diyor boşanmalimiyim dayanamiyorum artik ailemde sahip cikmiyor. Mesajlarnz icin simdiden tesekkur ederim

Ne iğrenç insanlarmis onlar kv nin o sözlerine eside eşinde bişey demedigine göre onlara norml geliyor pislik kadın çarp ağzının üstüne al şimdi oglunu sen yat onla de sen seversin böyle seyeri de boşa gitsin yazık o çocuklar o ortamda ne olacak

Inanın güç yetmiyor saldırgan adami kac defa nezarete attirdi iftiralar atip bizi karakola şikayet etti kayinpder sessiz sakin biridir eşim görüşmemeyi tercih ediyor

Çocuklar doğmuşlar, varlar. Neden oldu, nasıl olduyu boşverip şükretmek lazım zaten. E ama şükrederkende onlara huzurlu bi yuva vermek zorundasınız. Dedeleri ile annelerini yakıştıran bir babaanneyle ömürlerinin sonuna kadar görüşmeseler eksik kalmazlar.

Kapıyı vurup gideceksiniz ailenizin yanına. Çalışmıyorsanız çalışacaksınız. Rızkınızı içkilere yatırmayacaksınız. Yeni bir hayat kuracaksınız, başka yolu yok.

Çalışıp boşanacaksın herkes yoluna gidecek, nasıl hazmediyorsun bu lafları çocuklarının gözünün önünde

Eşin grüşmediği insanların evinde neden kalıyor? Öncelikle sen kendini biraz sorgula ciddi misin dayanamamak konusunda? Herşeyi yapar mısın bu durumu değiştirmek için?

Sonra eşinle konuş ben artık iyi değilim taşınmak zorundayız diye bastır. Olmazsa bir müddrt ailenin yanında kal. Fikri değişmeyecekse kendi ayakların üstünde durmak zorundasın. Bence eğer sen dik durursan eşin pes edecektir. Ama her iki ihtimali de göze alıp iş bakmaya başlasan iyi olur.

Ailene de Allah merhamet versin. Byle bir durumda arkanda durmuyor olmalarına çok üzüldüm. Ama korkma, kadınlar için çok fazla şansa var ülkemizde. Hiç birşey senin ve çocuklarının ruhsal sağlığından önemli değil.

Kv nin sorunu belli.hic psikiyatriste gitti mi bilmiyorum ama kesinlikle akil hastaligi var.teshis konulmali en azindan belki tedavj edilir veya sizofreni gibi tedavi edilemeyecek birseyse bile ilac tedavisiype falan kontrol altinda tutulur.boyle bir tiple yakin iliskiler hic iyi olmaz cocugun ve senin icin.esinin elle tutulur bir tarafi varsa en azindan baska bir yere tasinsaniz falan bilmiyorum evliligi kurtarir misiniz.ama umut yoksa kendi ruh sagliginiz ve cocuklarinizin ruh sagligi icin bosanmayi goze alin

Kv nin sorunu belli.hic psikiyatriste gitti mi bilmiyorum ama kesinlikle akil hastaligi var.teshis konulmali en azindan belki tedavj edilir veya sizofreni gibi tedavi edilemeyecek birseyse bile ilac tedavisiype falan kontrol altinda tutulur.boyle bir tiple yakin iliskiler hic iyi olmaz cocugun ve senin icin.esinin elle tutulur bir tarafi varsa en azindan baska bir yere tasinsaniz falan bilmiyorum evliligi kurtarir misiniz.ama umut yoksa kendi ruh sagliginiz ve cocuklarinizin ruh sagligi icin bosanmayi goze alin
Eşimin elle tutulur bi tarafi yok cok ilaç aliyor ama obsesif sanirim 40 senelik şeyi her gün yeniden olmuş gbi kavga eder cok sabrettm bariştm ama artk dayanamiyorm

Eşin grüşmediği insanların evinde neden kalıyor? Öncelikle sen kendini biraz sorgula ciddi misin dayanamamak konusunda? Herşeyi yapar mısın bu durumu değiştirmek için?

Sonra eşinle konuş ben artık iyi değilim taşınmak zorundayız diye bastır. Olmazsa bir müddrt ailenin yanında kal. Fikri değişmeyecekse kendi ayakların üstünde durmak zorundasın. Bence eğer sen dik durursan eşin pes edecektir. Ama her iki ihtimali de göze alıp iş bakmaya başlasan iyi olur.

Ailene de Allah merhamet versin. Byle bir durumda arkanda durmuyor olmalarına çok üzüldüm. Ama korkma, kadınlar için çok fazla şansa var ülkemizde. Hiç birşey senin ve çocuklarının ruhsal sağlığından önemli değil.
Inanin herseyi yaptim defalarca baristim konuştm ama o kadar ilac tedavsi aldigi halde mahsus yapiuo bizi sikayet ettigi zaman cok akillica konusuyor polislere ama artik gercekten dayanamiyorm nasil ayakta tek basima cocuklarimla durucam blmiyorum

Back
X