- 1 Nisan 2021
- 117
- 60
- 13
- 30
- Konu Sahibi minikurabiye
-
Ovulasyon testi gebelik testi degilki ama anlayamazsınız onunlaKizlar ben mart 28 den nisan 3 kadae klomen kullandim ve bu ay yumurtam 12 nisanda catlama gordum sonra testi gene yaptim 2 gun silik cikti biraktim 3 gundur karnim agriyor gouslerim zaten elleyemiyorum.belim agriyor rgl son 3 gun yada en fazla 5 gun var ve ben ovilasyon testi yaptim bakarmisiniz hamilelik olabilir mi buu
Bu şekilde gebelik öğrenen var canım yarın gebelik testi deneKizlar ben mart 28 den nisan 3 kadae klomen kullandim ve bu ay yumurtam 12 nisanda catlama gordum sonra testi gene yaptim 2 gun silik cikti biraktim 3 gundur karnim agriyor gouslerim zaten elleyemiyorum.belim agriyor rgl son 3 gun yada en fazla 5 gun var ve ben ovilasyon testi yaptim bakarmisiniz hamilelik olabilir mi buu
Olabilir bu şekilde öğrenen çok kişi var yarın erken gebelik testi yapın silik de olsa cıkarKizlar ben mart 28 den nisan 3 kadae klomen kullandim ve bu ay yumurtam 12 nisanda catlama gordum sonra testi gene yaptim 2 gun silik cikti biraktim 3 gundur karnim agriyor gouslerim zaten elleyemiyorum.belim agriyor rgl son 3 gun yada en fazla 5 gun var ve ben ovilasyon testi yaptim bakarmisiniz hamilelik olabilir mi buu
Cok tesekkur ederim yarin hemen debicemOlabilir bu şekilde öğrenen çok kişi var yarın erken gebelik testi yapın silik de olsa cıkar
Insallah canim yarin sabah alip denicem dedim bir siruyim boyle ogrenen varmi acaba diyeBu şekilde gebelik öğrenen var canım yarın gebelik testi dene
Yaaaa bilemedim bak simdi aklima girdibYinede değerlendirinbelki tekrar yumurtladiniz kaçırmayın derim
Bence değerlendir derimYaaaa bilemedim bak simdi aklima girdib
varmi hamilelik yaptiniz mi testKizlar ben mart 28 den nisan 3 kadae klomen kullandim ve bu ay yumurtam 12 nisanda catlama gordum sonra testi gene yaptim 2 gun silik cikti biraktim 3 gundur karnim agriyor gouslerim zaten elleyemiyorum.belim agriyor rgl son 3 gun yada en fazla 5 gun var ve ben ovilasyon testi yaptim bakarmisiniz hamilelik olabilir mi buu
Hamileyim canim 5 haftqlik dogru gostermis testvarmi hamilelik yaptiniz mi test
Yok malesef canım eger ovılasyon testı ıse t cızgısı cokkk koyu olması gerekiyor hamilelik oldugundaKizlar ben mart 28 den nisan 3 kadae klomen kullandim ve bu ay yumurtam 12 nisanda catlama gordum sonra testi gene yaptim 2 gun silik cikti biraktim 3 gundur karnim agriyor gouslerim zaten elleyemiyorum.belim agriyor rgl son 3 gun yada en fazla 5 gun var ve ben ovilasyon testi yaptim bakarmisiniz hamilelik olabilir mi buu
Kizlar ben mart 28 den nisan 3 kadae klomen kullandim ve bu ay yumurtam 12 nisanda catlama gordum sonra testi gene yaptim 2 gun silik cikti biraktim 3 gundur karnim agriyor gouslerim zaten elleyemiyorum.belim agriyor rgl son 3 gun yada en fazla 5 gun var ve ben ovilasyon testi yaptim bakarmisiniz hamilelik
Hamileymiş 5 haftalıkYok malesef canım eger ovılasyon testı ıse t cızgısı cokkk koyu olması gerekiyor hamilelik oldugunda
hayirli olsun saglicakla kucaginiza alin..yumurtlamada hangi gunleri degerlendirdinizHamileymiş 5 haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?