Merhaba. Öncelikle lütfen buradaki yorumları okuyup üzülme, herkes aslında bu kadar basit bir şeyin genç kızlarımız tarafından nasıl bilinemeyeceğine kızıyor, sizlere veya yaptığınıza değil. Herkes iyiliğini isteyerek iyi niyetle yazıyor aslında. Anlıyorum gençsin, her aşık gibi sen de sevdiğinle böyle bir şey yaşamışsın, olabilir, kimse seni yargılayamaz bu konuda. Hangimiz sevdiğimiz adama karşı böyle duygular hissetmiyoruz ki?
Şimdi ana konuya gelelim. Dolambaçlı bir şekilde anlatmayacağım çünkü muhtemelen sen de benim gibi kuruntulusun ve direkt internete baktın. İnternetteki bilgilerin çoğu insanları korkutmak için, evet maalesef öyle. Bunu sonradan anladım ve inan çok pişman oldum.
-Sürtünme yolu ile hamile kalma ihtimali yok denecek kadar azdır. Yani %0,01'den bile az bir ihtimal. O da çok doğurgan olursan falan heralde hani şu Hintli kadınlar varya dördüz beşiz doğuran onlar gibi

-Zevk suyu yani prostat suyu çok az miktarda sperm barındırsa bile yine hamilelik ihtimali çok düşüktür. Çünkü biz kadınların vajinası öyle bir koruma sistemine sahip ki, zaten içeri giren spermlerin %100'ü garanti olarak hayatta kalamaz. Vajen sıvısı çoğunu eritiyor zaten. Hatta ilişkiye girseydin %33 oranda spermin dışarı atıldığını da eklerdim.
-Normal şartlarda düzenli olarak ilişkiye giren bir çiftin başarılı olma oranı bile %15tir. Siz tam olarak ilişkiye girmediğiniz için zaten hamilelik oranı büyük oranda düşüyor. İçe boşalma durumu da yok bu da riski azaltıyor.
-Yumurtlama dönemi dışında hamile kalma oranı çok düşük. Bayağı düşük.
-Kahverengi akıntının birçok sebebi var. Enfeksiyon olabilir bundan da korkma biz kadınların %90ı hayatımızın her döneminde enfeksiyon yaşayabiliyoruz. İlacı var, doktor eğer enfeksiyon tespit ederse sana gerekli ilaçları verir atlatırsın.

-Hamilelik için ana belirti regl gecikmesidir. Regl geciktikten 1 hafta sonra eczaneden alabileceğin idrar testiyle kesin sonuca ulaşabilirsin.
-Biliyorum korkuyorsun, stres ve endişe içerisindesin. Korkmana gerek yok. Eğer reglin gecikirse muhtemelen stres ve endişeden gecikecektir. Kafana takmazsan rahatça regl olursun. 1-7 gün arası gecikmeyi de kafana takma birçok sebepten dolayı regl gecikebilir sadece hamilelik değil. Mesela benim de bu ay 3 gün filan gecikti ama ağrılarım var, sebebi de kistim olduğunun ortaya çıkması ve geçen ay reglden sonra antibiyotik kullanmaya başlamam.
-Sana tavsiyem adaçayı, rezene gibi bitki çayları tüketmen. Bunlar regl söktürücü özelliğe sahiptir. Ayrıca seni zihnen de rahatlatacaktır.
-Eğer yüzde yüz emin olmak istiyorum, kuruntu geçmiyor diyorsan eczaneden (çekiniyorsan eğer evinden uzakta bir eczaneden) bir idrar testi alıp uygulayabilirsin. Eczacılar seni bu konuda asla yargılamaz. Zaten negatif çıkacağı için gözlerinle görüp kafandaki kuruntudan tamamen kurtulursun.
Umarım biraz olsun içini rahatlatabilmişimdir. İyi geceler diliyorum.