• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR LÜTFEN BAKIN

annesininkuzu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2025
14
2
1
21
Kızlar ben bu ay Femara kullandım kullandıktan sonra düzenli ilişkilerim oldu şu an adetim üç gün gecikti iki kere beta verdim iki kere kaset testi yaptım ama yanlış gösteriyor muş herhalde ilkte negatif sonradan pozitife dönmüştü betalarda hepsi düşük çıktı ama adetim de gecikti sizce hamilelik oluşur mu 1,2 olan ilkte yaptığım 0 olanda âdetim geciktiğinde yaptım yani dün göğüslerimde aşırı ağrıyor

Eklentiler

• IMG_7382.webp
    IMG_7382.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_7411.webp
    IMG_7411.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_7337.webp
    IMG_7337.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 62
Vücudunuz ilaç kullanımından etkilenmiş ya da stresten etkilenmiş de olabilir kendinizi yoracak şeyler yapmayın yinede siz 3-4 gun sonra tekrar kan verin çıkmazsa kadın doğuma gidin

Beta artışı olmamış , yine de emin olmak isterseniz 2-3 gün sonra kan verin 🌸
canım göğüslerim o kadar çok ağrıyor ki hele ki uçları, şişmiş ve kararmış bir gram sancım yok göğüs ağrısı hariç bana da yükselir gibi geliyor erken gebelik testi yapsam çıkar mı

canım göğüslerim o kadar çok ağrıyor ki hele ki uçları, şişmiş ve kararmış bir gram sancım yok göğüs ağrısı hariç bana da yükselir gibi geliyor erken gebelik testi yapsam çıkar mı
Adetiniz kaç gün gecikti , kanda çıkmayan değer testte biraz daha zor çıkar bence 🌸

Back
X