• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar lutfen bakin.

melisaas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
285
0
46
İstanbul
15 gundur ayriyim sevdigimden ve her gun cok aci cektim, kuzenim geldi yanimda kalmaya onunla iyiydim. Sonra dun gece 4 tu ona dedim ki cok ozledim dayanamiyorum diye o da o zaman yaz kendini neden kasiyorsun umitle bekliyorsun belki diye gercegi gor ve yoluna bak kalbini dinle dedi. ben de dun ona yanlislikla birine napiyosun yazcaktim mesajla ona yazmisim sok oldum ama nasil oldu hayret ettim. O da cvp verdi idare eder sen diye. Daha sonra ben cvp vermedim 1 saat sonrasinda nerden geldim aklina yazmis cvp vermedim. sabah ta bu yuzden yazmakk geldi icimden ve iyimisin diye merak ettim diye yazdim. cvp geldi iyiyim sevgili buldun mu ? dedi.bu insan netten cikmayp kiz aramaktan baska birsey yapmadi gerci faceden kizlari silmis.Herneyse sonra ben cvp verdim o soruu tekrar sordu. Arayis icinde olmadim dedim . o da iste napiyosun ne ediyosun bisiler sordu. kartlarimm vardi odeyememistim kapattinn mi soyledi biri haric dedi ben kapatcam yolicam para dedi . ben de istemiyorum oyle bisi dedim o da tamam dedi.ozledin diye yazdin dimi dedi ben de is buldun mu merak ettim dedim. Adada is bulmus calismak icin onnlarin adada evi var . Ada konusundan cok tartismistik gorusemicez diye . Neyse hYirli olsun dedim o da geriye donus yapcaksin gibi geldi dedi. Bizim konumuz hakkinda yeni sayfami acmak istiyosun dedii. Ben konuyu degistirdim. Ben adada ise baslicam . bu arada sana yaptiklRimin yanlis oldugunu anladim dedi. ben de. konuyu degistirdim. srn bu saatte neden uyumadin dedi.sitedeydim kuzenle dedim. sevgilin mi yanindaydi dedi. sacmaladi. sabah 9da is basi dedi , uyu dedim ben de . sonra bana biraz sayfa acmak istiyomusun düşün bu soruyu gun boyunca dedi. ben konuyu degistiriyordum isiyle ilgili o da soru sordum dedi. ben de gittigin yerde kizlR falan acarsin sayfa dedim.. o da tamam sen hep ayniydin farkin yok . laf sokmaya devam dedi. ben koniyu degistirdim. Anladim ki benimle yasamaktan artik iyice vazgecmissin. ben de bu yüzden mesaj cekenn bendim hadi uyu dedim o da ama kac dakikaDir cvp veremedin dedi. ben de cvp yok dedim daha cvp yok bunlar ne demekkk kizlarrr​

Son düzenleme:
Bacım yazdıklarını tekrar okusan hiç birşey anlamadım ben şu kelimeleri konuşurken yutuyorsunuz bari yazarken yapmayın ya

Kim kime ne demiş belli değil... Cümlenin başı var sonu yok. Kelimelerin hele tamamı yok.

Düzeltirseniz belki sorunu anlayabiliriz...

canım sen hangi yazı dilini kullandın yazarken yarı Türkçeye benzettim ama çıkaramadım . ne yazdığını hiç anlamadım desem yeri var telefondan yazıyorsun sanırım . çok saçma kelimeler yazmışsın :26::26:

İlk önce Türkçe yazı yazmasını öğren arkadaşım! Sevgilinle de böyle konuşuyorsan gitmesi pardon kaçması normal :)

bende eksik kelimelerin arasına harfler koymaya çalışsam da pek beceremedim :1: arkadaşım doğru düzgün yazıp anlatsan derdini,bizde anlıcaz.

Kusura bakmayın ama okumaya çalıştım beceremedim, gözlerim bozulacak diye okumayı bıraktım, nerenin dili bu_??? :1:

anlamak için çok uğraştım da tek anladığım on beş gündür ayrı olduğu sevgilisiyle bir şeyler konuşmuş gersi yok :53:

Anladığım kadarıyla cevap veriyorum.

Senin duygularını merak ediyor.
Ondan vazgeçmeni istemiyor.
Ama o istediği zaman senden vazgeçebilmek istiyor.
Çünkü özgürlüğünü senden çok seviyor.

Kısaca eğer beyaz bir sayfa açmak ister misin sorusuna evet
gibi bir yanıt verseydin bunu kullanırdı. Kendisine kör kütük aşık
bir kızın varlığı ona iyi hissettirirdi en azından yeni bir heyecan bulana kadar:ssz:

koskoca metnin içinde düzgün yazılmış tek cümle bulamadım...hiç bişey anlamadım..bu nasıl kelimeleri değiştirmektir, nasıl harfleri yutmaktır yahu...
kusura bakma da sevgilinle de böyle mesajlaşıyorsan o yüzden anlaşmazlık çıkmış olabilir...
çünkü ben hiç birşey anlamadım, kelimeleri kesiyorsun harfleri yutuyorsun, ve en önemlisi yanlış yazıyorsun...iletişim bozukluğu var...

Ben de okurken baya zorlandım ama anladım :D O da seni özlemiş belli, seni merak ediyor hatta sen mesajlarında biraz yapıcı olsaymışsın tekrar beraber olabilirmişsiniz. Ama sen yine trip atar gibi konuşmuşsun ki sana sen böylesin değişmezsin gibi şeyler söylemiş. Eğer onu tekrar kazanmak istiyorsan çocuksu tavırlarından vazgeçip yapıcı ol. Çünkü o da senin mesajını bekliyormuş gibi atlamış hemen.

Türkçe dersi görmedin mi nedir?Anlamadım gitti.Ben yazı yazarken 10 sefer okurum doğru yazmış mıyım,devrik cümle mi kurmuşum diye tekrar tekrar okurum yazdığımı.Karşımdakinden de net anlaşılır yazılar beklerim.Tamam bir iki harf karışır klavyede hızlı yazmaktan dolayı ama ben bu yazıda Türk olduğundan şüpheliyim.

Back
X