Bunu yazdim dun gece ona ve cvp yok..ayrilali tam 15gün oldu. Ve bu süre zarfinda dûşünecek çok zamanim oldu.Ne yaptgmı, ne yapmadgmı,ne yaptgni ve yapamadgni. Ve gercekten cevaplarini aldım soruların.10ay kimine göre kısa ama yaşanmşlıklar senelere bedel.En önemli sorunun cevbni da aldim kimdi gerçekten seven. asıl sorun neydi? Asıl sorun sevgymiş, diline seviyorumu dolayan ama hep tersini yapan adam. Sevdgni cok soylemeyen ama her şeyle gösteren ben. Sana yaziyorum belki bu eziklik , yanliş ama bence bizi bu hale getrenin yaptgi ayipti sen benim sırdaşımdın. kimsenin bilmedgni biliyosun. İlkim oldugunu,kendimi verdgmi sana bu yüzdn sana yazablyrm. Ben nerde yanliş yaptm diye dûşndugumde çok sevmekte yaptgmi anladm. Sen hayatna arkamda ne bıraktm diye düşünmedn her zamanki gbi avına çıkabilirken ben yaşanan onca şeyin altında ezilip kaldım . Ben hayal kurdum , ben omzumu sana yasladım, seninle agladım,sana anlattm senle uyudum kalktm . Ama karşılıksızmş her şey anladm. Her şeyin bu denli ucuz oldugunu anladım.Ama sonra düşündüm yanmda olup sahip çıkan seven ,sevmemiş adama üzülsem neye yarayack. O mtlu mesut yaşarken , üzülmeye deger mi degmezmiş.Keşke sandgm kadar masum olsaydın. Yine yazdiklarimi anlamayacksn zaten yolunu seçmşsn ama biraz önemli olsaydim senin içn şuan daha mtluyduk.Ama ben seni hep iyi yönünle hatrlcm. Birlikteyken ve ayrldiktan snra yaptiklarini hatrlayp sendn degl kendimdn nfret etmek istemiyorum. Nasıl bu kadar her şey basitmş düşnmek istemyrm benim sevdgm adam ölmüş.Nasıl benim aşkımı başkasında aradın düşunmek istemiyorum. Nasıl her şey basitmiş bu kadar duymak istemiyorum. ömrümün son nefesine kadar yanında kalmayı,gözlerine bakmayı ve daha fazlasını çok isterdim..Ama bazen gitmek gerekiyormuş vazgeçmek..Vazgeçtim artık ben bunca ay yaşananlardan ve dun yazdklarndan snra seninle olan hayallerimden.Suçlamıyorum kimseyi. Ben de yanlş yaptm. Hak edilen buydu ki yaşıyoruz bu sonu.Şimdi gidiyorum..Biliyorum ki sensiz olabilir,yaşayabilir,uyuyabilirim.Tek sorun elimdeki son umudu,mutluluğu kaybetmem.Demiştim sana sen son umudumsun dahası yok..Onuda kaybetmiş olmak bir daha bir başkasına güvenemeyecek olmak ne acı..En kötüsüyse Artık sana inanmamak,inanamamak..Ne acı ki ben artık ''belki olur '' diyemeyecek kadar büyüdüm ve öğrendim olmuyorsa zorlamayacaksın..Yazık oldu pek yazık:) kendine iyi bak.