Kızlar lütfen bakın..

mryy1

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
69
Puanlar
13
Adet biteli 10 gün oldu ama şiddetli bel ağrısı ara ara ve bi de adet olacakmış gibi kasık ağrısı ...neden bi bilen yazsın ya.

Adet biteli 10 gün oldu ama şiddetli bel ağrısı ara ara ve bi de adet olacakmış gibi kasık ağrısı ...neden bi bilen yazsın ya.
yumurtlama döneminde olduğun içindir muhtemelen . hamile kalmak için bu günleri iyi değerlendir :)

@nisankralicesi @Rizeli-53 kızlar bu bi belirti olabilir mi adet 3 gün az sürmüştü çünkü 10 gün önce

@nisankralicesi @Rizeli-53 kızlar bu bi belirti olabilir mi adet 3 gün az sürmüştü çünkü 10 gün önce
Daha öncesinde bebiş denemen olduysa üstüne görmüş olabilirsin test yapsana Bi eğer öyle bişeyde mutlaka çıkar. Eğer negatifse bu günü atlama derim

Daha önceki yumurtlama da bu kadar bel ağrısı olmamış bu denli kasık ağrısı da ve Can'ım tatlı istiyor hiç sevmemesine rağmen @Rizeli-53

Daha önceki yumurtlama da bu kadar bel ağrısı olmamış bu denli kasık ağrısı da ve Can'ım tatlı istiyor hiç sevmemesine rağmen @Rizeli-53
İnşlh şüphelendiğin şeydir ama test yapmadan bilemezsin . Bende merak ettim şimdi

@Rizeli-53 abla rüyalarda sürekli içi dolu kese , kadın gözlerime bakıyo rüyamda gözlerin sulu diyo hamilesin .. sonra hep güzel bu tarzda rüyalar .. gebelik testi 2 defa pozitif verdi fakat son 3 test en sonuncusu hassas test early diye negatif .bilemiyoruz

@Rizeli-53 abla rüyalarda sürekli içi dolu kese , kadın gözlerime bakıyo rüyamda gözlerin sulu diyo hamilesin .. sonra hep güzel bu tarzda rüyalar .. gebelik testi 2 defa pozitif verdi fakat son 3 test en sonuncusu hassas test early diye negatif .bilemiyoruz
Hassas testlerin süreklinyanlış sonuç verdiğini duyuyorum Can'ım. "İnşlh hamilesindir

Diğer adet ayın 16 sında o zamana kadar bekliyeceğim @Rizeli-53 daha test yapmam

@Rizeli-53 ne hissediyosun ... gözlerini kapayıp hisseder misin ? Olumsuzda olsa yaz bana :)

Back
X