Hamile sin canım tebrikler:)Teste bakar mısınız kütfen
Hamilesiinnn teste goreTeste bakar mısınız kütfen
hamilesin canm bende o testte ogrendm gozun aydinİnşallah öyledir kızlar yaaaa beş liralık aldım bu testi direk c kıpkırmızı oldu inanamıyorm hala inşallah öyledir Allah hepimize nasip etsin bu duyguyu Allah herkese versin istiyorum umarım hamileyimdir yaaa çok garip duygudayım
Hamilesin canım ne güzel Allah bizlere de nasip etsin adetine kaç gün var birde belirti var mıydı hamilelik için ?Teste bakar mısınız kütfen
Canım benm adet belirtilerim birebir oldu üşüme kasığıma batmalar oldu yalnız başka neden midir bir hafta önce aniden sulu idrarım olmştu. Sat 20 kasım dün ayın 19 da ishal oldum ve genelde tatlı ister cikılatasız adet atlamam ilk defa ağzıma almak istemedim bugun gripli gibi uyudum çok uykum vardı beyaz akıntı geldi peçeteye dün bir de Allah isteyen herkese versin kızlarrr dua edecegm şimdi yasin okuyup hepimizeHamilesin canım ne güzel Allah bizlere de nasip etsin adetine kaç gün var birde belirti var mıydı hamilelik için ?
İnşallah canım çok sağol benimde göğüslerim ağrıyor elleyince ama psikolojik sanırım çünkü daha 10 gün var bata yataktan kalkınca benimde bir saniyelik batma oluyor o kadarCanım benm adet belirtilerim birebir oldu üşüme kasığıma batmalar oldu yalnız başka neden midir bir hafta önce aniden sulu idrarım olmştu. Sat 20 kasım dün ayın 19 da ishal oldum ve genelde tatlı ister cikılatasız adet atlamam ilk defa ağzıma almak istemedim bugun gripli gibi uyudum çok uykum vardı beyaz akıntı geldi peçeteye dün bir de Allah isteyen herkese versin kızlarrr dua edecegm şimdi yasin okuyup hepimize
Benm normalde göğüs ucum adete bir hafta kala acırdı bu defa çok önceden başlamıştıİnşallah canım çok sağol benimde göğüslerim ağrıyor elleyince ama psikolojik sanırım çünkü daha 10 gün var bata yataktan kalkınca benimde bir saniyelik batma oluyor o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?