Kızlar lütfen bakın

Mel0d1

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
573
831
23
32
Teste bakar mısınız kütfen

Eklentiler

• IMG_2779.webp
    IMG_2779.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 141
  • IMG_2780.webp
    IMG_2780.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 130
Cnm tebrikler hamilesin. Gayet testin bağırıyor hamilesin diye. Kan testi yaptır biran önce.

Hamile oldugun gozukuyor cnm bence bi kan testi veya muane ol en kisa surede:)hayrli olsun

İnşallah öyledir kızlar yaaaa beş liralık aldım bu testi direk c kıpkırmızı oldu inanamıyorm hala inşallah öyledir Allah hepimize nasip etsin bu duyguyu Allah herkese versin istiyorum umarım hamileyimdir yaaa çok garip duygudayım

İnşallah öyledir kızlar yaaaa beş liralık aldım bu testi direk c kıpkırmızı oldu inanamıyorm hala inşallah öyledir Allah hepimize nasip etsin bu duyguyu Allah herkese versin istiyorum umarım hamileyimdir yaaa çok garip duygudayım
hamilesin canm bende o testte ogrendm gozun aydin

Hamilesin canım ne güzel Allah bizlere de nasip etsin adetine kaç gün var birde belirti var mıydı hamilelik için ?
Canım benm adet belirtilerim birebir oldu üşüme kasığıma batmalar oldu yalnız başka neden midir bir hafta önce aniden sulu idrarım olmştu. Sat 20 kasım dün ayın 19 da ishal oldum ve genelde tatlı ister cikılatasız adet atlamam ilk defa ağzıma almak istemedim bugun gripli gibi uyudum çok uykum vardı beyaz akıntı geldi peçeteye dün bir de Allah isteyen herkese versin kızlarrr dua edecegm şimdi yasin okuyup hepimize

Canım benm adet belirtilerim birebir oldu üşüme kasığıma batmalar oldu yalnız başka neden midir bir hafta önce aniden sulu idrarım olmştu. Sat 20 kasım dün ayın 19 da ishal oldum ve genelde tatlı ister cikılatasız adet atlamam ilk defa ağzıma almak istemedim bugun gripli gibi uyudum çok uykum vardı beyaz akıntı geldi peçeteye dün bir de Allah isteyen herkese versin kızlarrr dua edecegm şimdi yasin okuyup hepimize
İnşallah canım çok sağol benimde göğüslerim ağrıyor elleyince ama psikolojik sanırım çünkü daha 10 gün var bata yataktan kalkınca benimde bir saniyelik batma oluyor o kadar :(

İnşallah canım çok sağol benimde göğüslerim ağrıyor elleyince ama psikolojik sanırım çünkü daha 10 gün var bata yataktan kalkınca benimde bir saniyelik batma oluyor o kadar :KK43:
Benm normalde göğüs ucum adete bir hafta kala acırdı bu defa çok önceden başlamıştı

Back
X