Aynen işe yarar sanırım memur çünküEtseniz de bir şey çıkmaz ama korkutursunuz
Kesinlikle ya çok efendi biriydi başlangıçta şoka uğradım bir daha asla ilişki yapamam korkudan allahtan ailemi bilmiyorTam bir ruh hastasıymış.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen işe yarar sanırım memur çünküEtseniz de bir şey çıkmaz ama korkutursunuz
Kesinlikle ya çok efendi biriydi başlangıçta şoka uğradım bir daha asla ilişki yapamam korkudan allahtan ailemi bilmiyorTam bir ruh hastasıymış.
Tam bir ruh hastasıymış.
Engelledim ama korkmadım değil güzel dinle anlattım anlamadı bende hesapları mı kapayıp sildim numaram yoktu zaten++++
Engelle konu sahibesi eleman bariz manyak
Daha 1 haftada bu kadar israrci oluyosa diger zamanlar nasil olur bi dusunun isterseniz? Bu kadar baskilar sonradan kotu sonuclarla bitebilir dikkatli olun hic biseye zorunlu degilsiniz. Iliskinizinde uzun olucaginida sanmiyorum ne bu acele yani adamdaki?Siz en basta tepkinizi koymalisiniz bu sekilde hareketlerden hoslanmadiginizi soyleyin belirtin mutlaka o da bilsin ki ona gore davransin davranmiyosa da gerekeni yapin bence zorla devam etmenize gerek kendinizi dusunun ve sevin onada soyleyin sert sekilde sizi zorlamasin
- Ben bir haftadır biri ile konuşuyordum o iş sahibi yaşı yakın bana ama ben okuyorum tek sorun dedim ki baştan beni tanı bende seni ilişki diye atlama dedim o da tamam dedi ilk baş sonra ben ona hiç sormadığım halde bana sürekli kısıtlama ve gereksiz kıskançlık yapmaya başladı bende artık konuşmak istemiyorum üzerim diye dolaylı yoldan hayır diyorum ama anlamadı hâlâ yok diyor böyle kolay bitmez neden böyle bazı kişiler zorla mı devam edeyim kırmayım diyorum böyle yapıyor hayır diyorum yok diyor
Zaten suan ailenizi bilmesine gerek yok daha 1 hafta olmus ne o oyle sanki evlenmissiniz gibi kisitlamis sizi sorun ne bu acele diye cok aceleye getirmis yani. Allah korusun sikintili biriyse cunku sizde tanimiyosunuz onu cok fazlaAynen işe yarar sanırım memur çünkü
Kesinlikle ya çok efendi biriydi başlangıçta şoka uğradım bir daha asla ilişki yapamam korkudan allahtan ailemi bilmiyor
Söyledim kavga da ettik ana düzeltme yok birde can çıkar huy çıkmaz ya o yüzden bende dayanamadı bu kadar baskı sevmiyorum dedim engelledim bendeDaha 1 haftada bu kadar israrci oluyosa diger zamanlar nasil olur bi dusunun isterseniz? Bu kadar baskilar sonradan kotu sonuclarla bitebilir dikkatli olun hic biseye zorunlu degilsiniz. Iliskinizinde uzun olucaginida sanmiyorum ne bu acele yani adamdaki?Siz en basta tepkinizi koymalisiniz bu sekilde hareketlerden hoslanmadiginizi soyleyin belirtin mutlaka o da bilsin ki ona gore davransin davranmiyosa da gerekeni yapin bence zorla devam etmenize gerek kendinizi dusunun ve sevin onada soyleyin sert sekilde sizi zorlamasin
Ay cok iyi yapmissiniz zaten 1 haftada tanistigi biriyle hemen acele sevgili olmaya calismak olgun olmadigini sorun oldugunu gosterir amaci niyeti de farklidir emin olun hic gerek okuyomussunuz da okumaniza devam edin derimSöyledim kavga da ettik ana düzeltme yok birde can çıkar huy çıkmaz ya o yüzden bende dayanamadı bu kadar baskı sevmiyorum dedim engelledim bende
kırın
- Ben bir haftadır biri ile konuşuyordum o iş sahibi yaşı yakın bana ama ben okuyorum tek sorun dedim ki baştan beni tanı bende seni ilişki diye atlama dedim o da tamam dedi ilk baş sonra ben ona hiç sormadığım halde bana sürekli kısıtlama ve gereksiz kıskançlık yapmaya başladı bende artık konuşmak istemiyorum üzerim diye dolaylı yoldan hayır diyorum ama anlamadı hâlâ yok diyor böyle kolay bitmez neden böyle bazı kişiler zorla mı devam edeyim kırmayım diyorum böyle yapıyor hayır diyorum yok diyor
Evet canım o yüzden şoka uğradım o kibar kişi gitti bir kaç gün sonra yerine başka biri geldi bana çok uzakta şükür yoksa düşünemiyorum numaram falan da yoktu allahtanZaten suan ailenizi bilmesine gerek yok daha 1 hafta olmus ne o oyle sanki evlenmissiniz gibi kisitlamis sizi sorun ne bu acele diye cok aceleye getirmis yani. Allah korusun sikintili biriyse cunku sizde tanimiyosunuz onu cok fazla
Engelledim ya manyak çıktı resmen
İlişkiye başlamadık çok efendi biriydi ilk baş sadece sohbet ediyorduk yakın gibiydik ama kısıtlama olayı işe bitirdimHep beni buluyor böylesi demişsin ama o zaman tanıştığın yerlere dikkat et. Önce tanı sonra ilişkiye başla.
Zaten bende şüphelendim hani dedim ki ilk tanışalım ben küfür sevmem etmem de bir kaç kez yaptım uyardım sonra ilk halinden eser kalmayınca dedim güzelce kırmadan bitiriyim ama öyle olmuyormuş çokta dikkat ederim ama neden böyle oluyor bilmiyorum insan gibi ayrılmak var birde böyle manyaklarAy cok iyi yapmissiniz zaten 1 haftada tanistigi biriyle hemen acele sevgili olmaya calismak olgun olmadigini sorun oldugunu gosterir amaci niyeti de farklidir emin olun hic gerek okuyomussunuz da okumaniza devam edin derim
Sevinin bencede cok cok basta gercek yuzunu gostermis dusunsenize 1 yildan sonra boyle olsaydi?Evet canım o yüzden şoka uğradım o kibar kişi gitti bir kaç gün sonra yerine başka biri geldi bana çok uzakta şükür yoksa düşünemiyorum numaram falan da yoktu allahtan
Boyle durumlarda kirmakta gerekiyo aslinda bende sevmem hic birini krmayi ama mecbur kaliyoruz siz zaten konusmayi bitirirek cok iyi yapmissiniz hakkinizda hayirlisiZaten bende şüphelendim hani dedim ki ilk tanışalım ben küfür sevmem etmem de bir kaç kez yaptım uyardım sonra ilk halinden eser kalmayınca dedim güzelce kırmadan bitiriyim ama öyle olmuyormuş çokta dikkat ederim ama neden böyle oluyor bilmiyorum insan gibi ayrılmak var birde böyle manyaklar
Kesinlikle korkunç olurdu o yüzden çok dikkatli olmalıyız böyleleri her yerdeSevinin bencede cok cok basta gercek yuzunu gostermis dusunsenize 1 yildan sonra boyle olsaydi?