Kizlar Lütfen Bana Yardim Edin ??! :::((

esmergirl356

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2008
778
1
0
İsveç
Simdi Tartisma filan degil bizim aramizda ki olan sey .. Bende ANLASAM ? anliyamiyoruumm.. NE YAPACAGIMI Sasirmis Durumdayim Size çook ihtiyaciiim Vaar arkadaslar .. lutfen kizlar yardim ediiin .. Tecrubelerinizden filan... :1no2::a015: :gitme:
bi 20 Gün once Gorustuk aksam yani msjlastik daha dogrusu..net'e giremedim onunla gorusmek için malesef .. ben gidiyorum dedi ..
bi On bes gunlugune yurtdisina çikiyomus meyersem.. geri geldigin de ne bi mesaj ne Hiiç gicik oldum ..senağlama ben de bekleyiim dedim.. ( zaten hep ben atiyorum o nun aticagi yok dogru durust ).. neyse net'e girmis ..
s.a nassin iimisin dedikten sonra yani ben dedim onuda.. neyse hadi ben kapatiyorum diyip kapatti YAA! !! :dilcikar: sanki yabanciymisiz gibi .. NAptim ki BEN ONA ?? anlasam.. msj attim cvp yok TIK yok..
Bugun yine ben msj atim dedim , Kandilin mubarek olsun diye .. ondan sonra 1 saat sonra oda kandil mesaji yolladi.. yine hiiç bi sey yokmus gibi..oooh yaa KIz kendi ni yesin bu oglana noldu öldü mu kaldimi .. niye cvp yazmiyooo diye sinir olsun !! beyefendi'nin umrunda degilmisim gibi .. simdi msj atmak istiyorum ne yazcagimi Da bilmiyorum :uhm::1no2::çok üzgünüm:
SIZ Napardiniz eger 2 haftadir dogru durust konusmuyosaniz onunla ..msj atmiyosa ??ben msj atip kizasim geliyo yaa..Bi güzel !!! olmaaz AMA ! :(( :ecrin_bebek:

Cnm bu nasıl ilişki böyle hayatımda böyle bi ilişki yaşamadığım için inan ne diyeceğimi bilmiyorum fisfisfis
Samimiyet yok sanırım sizde

şimdi cnm öncelikle nie giti yurtdışına haberin warmıydı daha önce yoksa pat diemi çıktı?? nezamandır birliktesiniz we birbiriniz nekadar ii tanıosunuz???

üzgünüm ama ben bu davranışlarından bitirmek istediği sonucunu çıkardım... sadece dürüst davranamıyor ve bitirmek istediğini direk değilde hareketleriyle belli ediyor belkide snden duymak istiyor.. tabi bu sadece benim fikrim inş böle değildir ve geçici bir durumdur yaşadığınız...

valla cnm 15 gün once normaldi ... yani kotu bi sey yoktu .. diyebiliyorumm .. OLSA soylerdi yani !! normal konusurduk
sanki BEN BI SEY YAPTIM da .. yaaa ne biliim noldu ne dusunuyo filan
bisey'e mi alindi NE ?..

canım bana sogumus gıbı geldı cunkı ınsan durup dururken aramamazlık yaparmı sevdıgını ...ben ararım catır catır sorarım hesabını nolmusta bole yanı ınsan bı msne gırmedı dıye sanmıorum bole davransın sacma gelıyo bana

iste o Utangaçlik malesef ikimizde De var zaten !! sevdigini dogru insan tabiki hisseder... bende seviyorum ama soylemicem banane o söylesiin yaa 2 buçuk ay olmustur tanisali ..sadece

bu mesajda sana ait cnm sanırsam.. bu ayın başında açtığın bi topikte yazmışın, ozaman 2.5aydır tanıodunuz aradan 20gün geçmesine rağmen tanışalı 2ay olmuştur diosun.. sen daha nezaman tanştığından bile emin deilsin ama cnm:uhm:

2.5 ay olmuş ..
nasıl az çok tanıyorsun anlayamadım doğrusu ..
2.5 ayda tüm hal ve tavırlarını , alışkanlıklarını vs. her şeyini öğrendin mi ?

Tam emin degilim mayis ta TanisDik biz herhalde .. cunki onceden .. oylesine taniyodum ki onu ... yani Okulda goruyodum.. arkadaslariyla , baska da bi sey yoktu ki !!! yani .. o yuzden tam emin degilim oyle bi tarih tutmadim aklimda..
ama zaten artik yapicak bi sey yok gibi :gitme: ::( ben bosuna mi uzuluyoruuum ..
KeNDI GELIP beni konusmaya basladi .. ben hiiç bir zaman onunla buralara GELEBILECEGIMIZi dusunmezdiiim Bile !!
hareketleri mesajli herseylie etkiledi beni , seviyorum yaa

2.5 ay olmuş ..
nasıl az çok tanıyorsun anlayamadım doğrusu ..
2.5 ayda tüm hal ve tavırlarını , alışkanlıklarını vs. her şeyini öğrendin mi ?

YA benim ilk defa boyle bi iliski gbi bi sey yasiyorum.. onunla konusmalarimiz filan , oda oyle .. yani aliskin degiliz .. yan yana oturup oyle bi guzel konusmulugumuz bile yoktur yani ..
ama beraber COK Konustuk COK msjlastik.. bi tek bundan ibaret tmm
BElki size bu saçma gelebir ama BOYLE !!
o gosterdi basta bana ilgi duydugunu..

Beni takmayan adamı bende takmam.
Yurtdışına gidip gelecek haber vermek yok bişey yok,msn'de aynı tavır ben çıkıyorum bilmem ne..
Yok ya. sengözlerimebaksanab
Canı isteyecekte konuşmaya tenezzül edecek,pehh..
Kim bekler onun keyfini. :smiley-cool:

Valla Charming haklisin ne diiyiiim... Bende öyle yapicam. ne ya biz kuklamiyiz istediginiz zaman gelin konusun , istemediginiz zaman ....

Erkeklerin dilinden anliyan biri varsa buyrun .. (' bide kadinlar anlasilmaz derler :umursamaz: COLOR]

Son düzenleme:

Budur yani, katılıyorum, bazen yorumlarınızı okuyorum, hep doğru mantıklı yaklaşımlar lakin bazen kalp dinlemiyor mu ne??

Budur yani, katılıyorum, bazen yorumlarınızı okuyorum, hep doğru mantıklı yaklaşımlar lakin bazen kalp dinlemiyor mu ne??
Bilemiyorum,belki...
Ama ben mantıken doğru bulmadığım birşeyi gönülden ne kadar istesemde destekleyemiyorum,yapamıyorum yani.
Hani aşk deyipte,kalp deyipte mantıktan çok uzak yaşarsam sağlıklı bir ilişki olmaz diye düşünüyorum.
Aşkta karşılıklı birşey sonuçta.
Tek kişinin fedakarlığıyla nereye kadar yürüyebilir ?

nazlanıpta aramıyorsa,sakın kovalama,çünkü bu hep böyle sürer gider,yani gönül kaçanı kovalar,ama belki başka bir sebeb vardır,ve bunu öğrenmek içinde zaman gerekir...

Sona varmışsınız siz bence. Kendini hazırlasan iyi edersin. Hayra alamat değil seninde anladığın gibi. Seven adam incinir üzülür diye bu kadar düşüncesiz davranmaz. Emin ol msn ne giremeyişin değildir onun bu davranışlarının altında yatan sebep.
Ya gerçi baktım lise yazıyor profilinde kaç yaşındasın ki sen ve o, okul derken üniversite diyorsun sanmıstım ama liseyse çocuk o daha çocuk senin gibi...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…