Kızlar lütfen bana yardım edin

Benim de daha reglm gecikmedi 8-10şubat arası bekliyorum ama sabredemedim test yaptım negatif çıktı sizce idrar testinde gözükmeme ihtimali var mıdır ? Önceki ay 4ocaktı regl başlama tarihim ama genelde bir hafta ileri atıyo beklenen regl başlangıcım.sizce hamile olma ihtimalim var mıdır

Canım belli belirtilerin var mı peki ?

Canım belli belirtilerin var mı peki ?
Cnm senn adna sevndm benim tek gogsm cok agryr sızlyr cok arada sol tarafma agri giryr ama ümitlenmyrm gecn aylardada taktm hep fos oldu bu ay hic kafama takmadm belkide adet olurum yani ümit yok cnm hayrlisi olsun senn ve bebegn icin :)

Cnm senn adna sevndm benim tek gogsm cok agryr sızlyr cok arada sol tarafma agri giryr ama ümitlenmyrm gecn aylardada taktm hep fos oldu bu ay hic kafama takmadm belkide adet olurum yani ümit yok cnm hayrlisi olsun senn ve bebegn icin :)
Teşekkürederim canım benim takma kafana bak ben bu ay çok taktm hastaneye gittim ultrasonda görünmedi umudum kalmadi Afedersin akıntım oluyordu çok adet oldum korkusuyla tuvalete Koşuyodum çok şükür 2 3 saat sonra kan sonucu çıktı ve güzel haberi aldım İnşallah sende en yakın zamanda hayırlı haberler alırsın

Teşekkür ederim canım benim takma kafana bak ben bu ay çok taktm hastaneye gittim ultrasonda görünmedi umudum kalmadi Afedersin akıntım oluyordu çok adet oldum korkusuyla tvlete Koşuyodum çok şükür 2 3 saat sonra kan sonucu çıktı ve güzel haberi aldım İnşallah sende en yakın zamanda hayırlı haberler alırsın bu arada belirtilerimiz hemen hemn aynı

Canm 6 aydr uhrsyrdm ve hep takydm bebege durmdan baltm olmyr bu ay hic takmadm bebege ole zaten hic belrti birsy yok ztn inanmyrm onlra tek gogsm agryr ben deglmdr bu ay anladm ins dger aylar tutar hayrlisiyla sagl cnm :)

M Mls11 cnm senn ki tutms belrtler ama benimkiler tutmyr hemde hisstmyrm icimde birsey sen hissedyrmuydn?

M Mls11 cnm senn ki tutms belrtler ama benimkiler tutmyr hemde hisstmyrm icimde birsey sen hissedyrmuydn?
Canım rabbim gönlüne göre versin ınsllh bizde 6 7 aydr bekliyodu çok şükür rabbim nasip etti bnm içimden bi ses hamilesin diyodu byle içimde bi duygu vardı çok şükür bu ay hayalimiz gerçek oldu darısı sana inşallah

İkimzinde cabalaması ayni zaman cnm iste bende yok amin cnm ins dger ay tutar :)

Adet mi gördün canım? İnşallah canım umarım en yakın zamanda hamile kalırsın
Yok canm gormedm 3 gun var reglime ama ne biliyim gogus hassasytmden baska birsey yok ond dedm hayrlisi bakalm :)

İnş hamilesindir Allah bütün bekleyenleri sevindirsin hayırlısıyla inş canım

İnş hamilesindir Allah bütün bekleyenleri sevindirsin hayırlısıyla inş canım
Amin cnm ins. Beklyrz bakalm ins sennde diger ay tutr cnm cok strese girme olmuyor ben stresi braktm artk takmyrm cnm sende ooe yap :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…