kızlar lütfen bana yardımcı olur musunuz

o boyle davrandigi surece, evlenseniz de zamanla sevginiz tukenecek,

tutunacak daliniz kalmamasini beklemektense simdi bitirin,

belki mutlulugu gec olmadan yakalarsiniz...

kızlar bütün cevaplarınız için cok tesekkür ederim .. bazılarınız kızıcaksınız demişsiniz ama inanın hiç kızmadım cünkü haklısınız ... evet belki de benim de biraz psikolojik sorunum var belki psikiyatriste gitmem gerek yoksa kendimi böyle yapayalnız caresiz hissetmeye basladım. iş yerimde, evde hiçbiryer de mutlu degilim mutlulugu böyle sacma sapan insanlarda arıyorum aslında yaptıklarının farkındayım ama yalnız kalma duygusu beni öldürüyor işte .. sanırsam ciddi tedaviye yada gercekten arkadas cevresine ihtiyacım var ... bi arkadas cok kızmıs her sevgilinle aynı evde yasarsan diye merak etme o konuda cidden hassasım ne kadar dıstan bakılınca öyle görünmesede ... hepinizin yardımı için gercekten cok tesekkür ederim belki aptal, cahil yada karaktersizlik diceksiniz ama ben o adama gün gectikce tutuluyorum ... eskiden sevmediğine emindim simdi ise 1000 kat fazlaca iyi davranıyor.. gercekten ne yapacagımı bilmiyorum ama insallah rabbim en kısa zamanda gözümü acmama vesile olur

Halen anlamamak icin direniyorsun.adam seninle menfaati icin birlikte.ye ic........ohh gel keyfim gel...inan ihtiyaci olmazsa seninle olmayacak...vur tekmeyi.

Back
X